kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 selamlar, bugün gidip lens aldım. lens sağ gözüme çok iyi oturuyor hiç bir sıkıntı yok fakat sol gözüme taktığım lens rahat olmadı bi türlü. sebebi ne olabilir fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 2 gün daha bekle alışamazsan doktoruna sor, hem miyop hem astigmat varsa ortalama bir lens verdiyse 1-2 gün yaşıyorsun o sorunu. her ikisinide çıkarıp takmayı dene 2 saat bekleyip. gözde kalabilen lensse yatmadan hemen önce tak solüsyonda yıkayıp öyle yat. benim yaptıklarım bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ters takmissindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 terstir, çok mu batıyo, bulanık gösteriyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 kendinde sorun arama hemen. lenslerde de sorun sıklıkla görülebiliyor. bosch gibi ucuz bir lens aldıysan hatta sorun kesin lenstedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 air'ın night and dayi öneririm 75 80 lira şuan performans olarak çohiyi. purevision çıkmış bide yeni aynı kulvarda sanırım daha iyi diyorlar 20-30 daha pahalı denemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Night & Day şu Aqua yazan yeni versiyonuna geçtiğinden beri çok rahatsız etmeye başladı beni. Acuvue Oasys'e geçtim memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Air Optix night day aqua aldım lensleri. mesela şu an sorun yok pek, bugün akşama doğru takmaya başladım zaten. bakalım bi kaç gün sonra devam edecek mi. lensin numarasını da küçük almışız herhalde 0.25 yüksek alsam iyi olacak kalan kutuları. tam net göremiyorum çünkü. bu arada gözde astigmatta var ama ben miyop aldım lensleri. 0.25'e 0.50 astigmat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 yok, tam numara vermiyolar, doktor ne yazdiysa onu al. bu rahat olmadiysa, baska lens dene, gozune uygun olani vermesi lazim. sen lensleri kafana gore mi aldin sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 abi sağ göz: 0.75-0.50 sol göz: 1.00-0.25 önceden 1.25 kullanıyodum lensi(3 ay önce) ve bi sıkıntım yoktu netlik konusunda, ama bunda cidden farkediyorum netsizliği. neyse bi iki gün alışma süreci diyelim bekleyelim bakalım. zaten tekrardan bi ölçtürücem şu özel sigorta başlasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bugün herhangi bir rahatsızlık hissetmedim. Alıştı herhalde göz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bizim bir Hayri abi vardı, sonu benzemesin, aynı böyle lens önce ağrı yaptı, sonra alıştı zannetti, meğerse retinayı aşındırıyormuş o sırada, retinası delindi adamcağızın. Çok uğraştı sonra. Çıkma taktırttı en son, ama onu da Fenerbahçeliden takmışlar, nereye baksa 3 Temmuz görüyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 nemli bi bezle sil lensi takmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 çamaşır suyuna yatırıyorum ben abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 https://www.allaboutvision.com/contact-lenses/recycle/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar