littlebitpinti Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 malum store'um usa ama kartim turkiye karti. haliyle kartim gecmiyor. adres ekletmekle de ugrasmak istemiyorum. retail code nereden alabilirim?
littlebitpinti Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 fizban said: Amazon. orada da turk karti gecmiyor ki ama. Online Game Codes are only available to US customers diyor.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 turk kartı geçiyor. adresi amerikadan bir adres yazıcan.
reampage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 aynı psn ile vita ve ps'den aynı anda log olunabiliniyor değil mi ?
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 abi amex dahil 2 kart denedim vermiyor bana bu gerçekten oluyor mu hala oluyorsa yeni hesap açıcam amazon dan. dün akşamdan beri delirdim artık.
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 reampage said: aynı psn ile vita ve ps'den aynı anda log olunabiliniyor değil mi ? Kardeşi olduğu için olunması lazım. Second screen olayı falan da var hem.
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Benim amazonda garanti sanal kart tanimli kullanabiliyorum
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Hong kong psn den alisveris yapan bir arkadasim var gazlayip duruyor beni de nedir ne değildir emin olamıyorum ya var mi burda hk dan takilan
Öne çıkan mesajlar