Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

muslera

koray-burisso-semih

veysel(salih)-selçuk-şınayder-melo-alex

drogba-burak

bu kadro ideal sanırım ama koray a güvenip direk ligde 11 başlatır mı bilmiyorum.defansa melo yu çekip orta sahada veysel i sağda salih i oynatabilir

gerçi melo da hayvan gibi oynamıştı bursa maçında orta sahada melo suzda olmaz :P
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

bursa macinda akti valla eboye. buraki da oynatmayip kusturursen sezon sonu aticak yer ararsin. simdi en azindan gol mol atiyo piyasasi cok dusmuyo.

adam 5 maç yatıyor 1 maç süper oynuyor diye tutuluyor resmen. şaka gibi ya. umarım şedju da o da gönderilir.

ayrıca muslera konusuna ben de katılıyorum, tamam iyi kaleci ama onur un aşşa kalır yanı yok. kontejyan açar güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Muslera'nın kurtarışları insanlara çok kolay geliyor ama adam o kadar güzel yer tutuyor ki bu yüzden sanki çok kolay bir topmuş zannediyor izleyenler. Bu konuda da Tafo'nun büyük katkısı oldu Nando'ya.

Kesinlikle Onur ve Muslera kıyas edilebilecek, aşağı kalır yanı yok denebilecek iki oyuncu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Muslera kadar iyi olmasına da gerek yok bir kalecinin, hem Onur da canavar gibi, hem yerli gibi görüşler var ama katılmıyorum. Bu takımın her sene hedefi en az CL çeyrek finali olacaksa, Nando şart

Şu an Onur'un serbest kalma bedeli 11 milyon euro, yerli piyasa için inanılmaz bir rakam. Hazır mutlu ve takıma alışmış bir Nando varken, verdiği güven yeter o yabancı kontenjanını kaplamaya. Bir de Onur'u ne kadar beğensem de bazen çok agresyona bağlıyor, Trabzon'un leş stoperleri düşününce biraz haklı da bulsam defansıyla bu kadar kavga eden bir kaleci hoş durmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...