KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 lan benim fikri yapmışlar önceden ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Abi nasıl çalıştığını düşünmeden fikir mi yazıyorsunuz oraya gerçekten? Ne kadar aptalca bir sistem lan o? Ben de uçarken mantı açan, aynı zamanda kalem pilleri şarj eden bir araba düşünüyorum mesela. Ama bunu gidip bir yere yazmıyorum. Resmen ilber ortaylı capsi hakediyor tüm site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 asil merak ettigim fena durmayan bir seyden "esinlensem", o olay da tutsa ne sifatla hak iddia edecekler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Holy, Abi zaten senin dedigin gibi sacma seylerin cogu 200 oy alip expert review'a giremiyor anladigim kadariyla. Ha girse bile expert olmaz boyle sey diyor yani. Fly, Adamlarin legal takimi var, hak iddia edemeyecekleri seyi veya daha onceden yapilmis seyi yapmiyorlar zaten direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 fikri beğendim çalar patenti bile alırım sende bana ödemek zorunda kalırsın hoh hoh hoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 yalnız siteyi sevdim favorilere ekledim burda süper fikir çalınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Abi fikir güzelmiş tebrik ederim. Ama aklıma bişey takıldı. Şimdi bu çayın torbalarının bazısı tek, bazısı çok bölümlü falan oluyor yüzey alanını artırmak için. Sadece bardağın (ya da içindeki suyun) sıcaklığını ölçmek yeterli midir dem miktarını anlamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Güzel fikirmiş. Hesap açıp oy verdim. Aynı problemi dün yaşadım, ofisin mutfağında çay poşeti attım kupaya. 5dk diyordu ama kaç oldu bilemedim. Mutfaktakilere sordum falan. Gerçek olursa, bir kupa da ben istiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 verdim oyumu. kazanırsan istiyorum bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 neutrino said: Abi fikir güzelmiş tebrik ederim. Ama aklıma bişey takıldı. Şimdi bu çayın torbalarının bazısı tek, bazısı çok bölümlü falan oluyor yüzey alanını artırmak için. Sadece bardağın (ya da içindeki suyun) sıcaklığını ölçmek yeterli midir dem miktarını anlamak için? Ya aslinda olay x ml dem var demek degil. Mesela o poset cayi daha once 5 dk tutmus olursun, tadi cok demli gelmistir, bu sefer 4 dk tutarsin gibi. O yuzden bardagin yuzey alan, oda sicakligi ve suyun yogunlugu (icindeki kirec miktari vs)cok degismedikce (ki yuzey alani sabit zaten) cok bir fark olmamasi lazim. Oy verenlere tesekkurler bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 olm poşet kaç kişi 2 dakika 1 dakika tutuyo ki var mı böyle tipler. koyuyon sıcak suyu bocalıyon daldır çek yapıyon ik kere rengi değişiyo bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Ben 5 dk diyosa 5dk tutuyorum abi. Diğer ürünlerde de paket üzerinde ne yazıyorsa onu yapıyorum. Adamların bir bildiği var ki yazmışlar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Evet abi ben de oyleyim zaten ama iste tutanlar veya dikkat edenler var. Boyle pratik bi yol olsa belki biz de tutariz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Bunun ilerde tencerelisini yap abi. Bak makarna atıyosun tencereye. Su kaynıyor. Diyor ki bekle 10 dk. İnan telefondan kronometreyi açıp bekliyorum. Bak başka bir fikir. Tencere, hem senin bardan var üzerinde, süreyi gösteriyor. Hem de termometre. Sıcaklığını gösteriyor. Nasıl fikir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Şuna gerek olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Ben poşeti atıyorum bardağa, bitirene kadar bardaktan çıkartmıyorum. Poşet çayın da allah belasını versin ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Biraz arastirdiktan sonra bu renk degistiren boyalarla saglikli sonuc veren bi timer yapilamayacagina karar verdim, o yuzden konsepti degistirdim biraz. Hala oy lazim tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Rengini turuncudan yeşile değiştirmişsin, olmamış. Oy vermicektim de hadi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 girişimci patiler. (:D çok tatlısınız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi ilk bardak modeli köylü bardağı gibi olmuş biraz veya 5.sınıf fen projesi gibi yanlış anlama da. diğeri tatlı ama http://s3.amazonaws.com/kore/production/attachments/assets/567589/four65/attachment20140205-25-q4uq9b.jpg?1391613505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 La bunlar fikir versin diye sadece, tasarim falan degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 oy veririm. alcağın karın %5'ini alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 panpa yetişmicek galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 saglik olsun napalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar