Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AFVAFASFASDSAFASFGAS

Nando Muslera ‏@1_Muslera_25 4h
Bazı takipçilerimin kız arkadaşımı twitter ve facebook undan taciz etmeleri gerçekten çok iğrenç ve çok saygısızca..
Mesaj tarihi:
Bu arada gelecek sene bitecek forma sponsorluk anlaşması için 4 dünya devi şirket sponsor olmak istiyormuş.

Samsung'un senelik 15milyon euro önerdiği konuşuluyor.

Şu an TTden 5 milyon alıyoruz. 20ye kadar pazarlayabiliriz. Yani Fenerbahçe ile aynı ücreti almamız/belki daha az zaten komikti.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Bu arada gelecek sene bitecek forma sponsorluk anlaşması için 4 dünya devi şirket sponsor olmak istiyormuş.

Samsung'un senelik 15milyon euro önerdiği konuşuluyor.

Şu an TTden 5 milyon alıyoruz. 20ye kadar pazarlayabiliriz. Yani Fenerbahçe ile aynı ücreti almamız/belki daha az zaten komikti.

anlaşma imzalandığında 8. falandık o yüzden düşük.

fly emirates falan olcak heralde 10 milyon€ ya falan
Mesaj tarihi:
fizban said:

senede 40 50 milyona kadar çıkabileceği konuşuluyor... 100 veren var da adaletsizlik olmasın diye gs istemiyor.

dedi seneye şikeden küme düşecek takımın taraftarı
Mesaj tarihi:
Emirates, Samsung, Qatar Airways konuşuluyor. Bir de Gazprom var deniyor ama ne kadar doğru onu bilmiyorum.

Samsung Schalke'ye 20 milyon veriyor bu arada. Yani o kadar para kopartabiliriz. Schalke'yi örnek verdim diğer Barca, Bayern, Chelsea'ler filan 30 dolaylarında alıyor söylemiyorum boşuna :)
Mesaj tarihi:
On 1 January 2007 Gazprom also became the sponsor of the German Bundesliga club Schalke 04 paying up to €25 million a year for the privilege. On 23 November 2009, the partnership was extended for a further 5 years. The sponsorship is worth $150m (USD) spread over the 5 years.

alıyomuş vayak

ama işte bundesligada oynuyo adamlar miki maus liginde değil
Mesaj tarihi:
bize o kadar para vermezler ya

gerçi sponsorlardan çokta kötü para kazanmıyormuşuz

http://skorer.milliyet.com.tr/sponsor-zengini-galatasaray-/galatasaray/detay/1763817/default.htm
  • Yeni Oluştur...