Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burak geçen yıl 3 kaçırıp 1 atıyordu.bu sene onuda yapamıyor anca drogba yada şınayder indirecek boş kaleye vuracak

emenike bu sene bizde olsa net şimdiden şampiyonluğumuzu garantilemiştik
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Sadece Bruma da değil. Gittiler Burdisso diye bi stoper aldılar. Nerde bu adam? Ontivero 3M € değil miydi? Ben mi yanlış biliyorum? Hajrovic ne kadara alındı? Umut Gündoğanlar vs onlara da az para verilmedi. Salih Dursun alındı mesela. Komik komik adamlar. Salih'ten bi cacık olmaz, boşuna beklemeyelim. Veysel'den ümitliyim.

Çoluğu çocuğu topladılar, Ambarattan Brumadan akıllanmadılar yine potansiyele gömdüler milyonları dediğimizde tonla laf yedik burada. Ahanda gördünüz kısa zamanda sonucu, Ünalın küfür kıyamet kovulacağını da söylüyordum onun da zamanı çok yaklaştı sdf

Türkiyede ne taraftar ne camia ne basın ne de ekonomiler kaldırmaz öyle rezerv takım kurup oradan 2-3 topçu çıkmasını beklemeyi, bizim büyüklerde anlık ve hemen başarı beklenir, burası İngiltere değil, tekrar yazayım.
Mesaj tarihi:
benim anlamadığım gs patlamadı ki? her sene şampiyon olucaz diye bir şey yok.şuan 2. yiz,şl de istediğimiz yere kadar geldik ve elendik,kupada devam ediyoruz her ne kadar avantaj bursa da olsada.ligde 2. olsak bize yeterli oluyor bu sene.

şuan ağlayan oldboyz lar olmasa durum o kadar da vahim değil.tamam kötü oynuyoruz ama bu sene yeni bir yapılanmaya giriştik.sene sonu eminim yeni yerli oyuncular alınacaktır dili yanmıştır bizimkilerin bu sene.çelsi maçına kadar çokta kötü top oynamıyorduk hatta feneride yakalamıştık ama bir yenilgi almamız takımı darma duman etti basın saolsun
Mesaj tarihi:
yakalamıştık dediğin birinde takımın basireti bağlanıp oynayamadığı eskişehir, biri hakemin eyyamına dayanamayıp egemenin kırmızı gördüğü, biri de baroninin kırmızı gördüğü maç ki baroni az daha sakin olsa maçı da alacaktık. sen diyorsun ki 1 maç kaybettik takım dağıldı e abi biz 2 maç üst üste yenildik arada kasımpaşayı yenip elazığda yine elimize aldık. senn dediğin geçerli olsa sizin bizim pozisyonumuzda olmanız lazımdı, onun yerine 13 puan farkla lideriz...
Mesaj tarihi:
Liebe said:

yakalamıştık dediğin birinde takımın basireti bağlanıp oynayamadığı eskişehir, biri hakemin eyyamına dayanamayıp egemenin kırmızı gördüğü, biri de baroninin kırmızı gördüğü maç ki baroni az daha sakin olsa maçı da alacaktık. sen diyorsun ki 1 maç kaybettik takım dağıldı e abi biz 2 maç üst üste yenildik arada kasımpaşayı yenip elazığda yine elimize aldık. senn dediğin geçerli olsa sizin bizim pozisyonumuzda olmanız lazımdı, onun yerine 13 puan farkla lideriz...

abi ne alakası var ben gs den bahsediyorum banane fener den.

bu sene geride kalmamız normal kötü oynuyoruz kabul ediyorum bende bunu zaten yani her sene domine edicek değiliz ya.bu senede 2. olalım yani ne olucak.şl ye direk katılabiliyoruz yeter bence bizim için
Mesaj tarihi:
o bir maçla takımın motivasyon gg oldu cidden.o maça kadar deplasman da o kadar iyi olmasakta gayet iyi oynuyorduk.gene fark belki 10 olurdu ama insanlar takımın üzerine bu kadar gitmezdi.

basında alevlendirdi gs deki olayları.yok takım içi kavgaymış,manciniymiş.bizim oldboyz larda dünden razı zaten yönetim istifa demeye.en küçük bir şeyde bağırıp çağırıyorlar

yani işin özü kötü giden bir şey yok ama insanlar fazla büyütüyorlar olayı buda takımı etkiliyor
Mesaj tarihi:
GS nin sanssizligi bu sene parlayan, alabilecekleri türk oyuncuda yok ligde, BJK disardakileri, fb icerdekileri aldı.Rezerv takım TS dede yok alabilecekleri oyuncu onur disinda
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

yani işin özü kötü giden bir şey yok ama insanlar fazla büyütüyorlar olayı buda takımı etkiliyor

nası yok
maç kazanamıyoz
çelsi deplasmanına yenilgiyi kabul ederek çıktık
mancini koyverdimiş ama bu sezon için mi tamammen mi o önemli

selçuk ayarı yiyince biraz hareketlendi fian aama seneye daha beter olur
Mesaj tarihi:
ya yanlış söylemişim son 2 haftaya kadar sorun yoktu ama gittik bi şl maçı kaybettik sanki dünyanın sonu geldi.bu hafta ki fb maçı çok önemli kaybedersek 3. bile zar zor oluruz

şuan taraftarında takımın arkasında durması gerekirken gidip takımı yuhluyor.sırf bu yüzden bizim taraftardan nefret ediyorum.bi fb,bjk taraftarının yarısı kadar olamıyoruz şu oldboyz kafasından kurtulamadık gitti
Mesaj tarihi:
fenerli yaygarasına kapılmamak lazım, sene ye bakmak lazım,

mantıklı adam başkan dahil elindekileri kovup yerine daha iyilerini getiremeyeceğini bilir

hadi kovdun başkanı yerine adnan polat styla adamı oturacan, günü kurtarmak için futbolcuya şirinlik, ultra gibi tiplere şirnlik eeee elinde ne olacak, şımarık futbolcu, şımarık taraftar

sonra takımın zerre ileri gitmediğini ve değişime direniş gösterdiğini göreceksin

sonra, bir şeyleri değiştirmek için ama samimi ama değil biri gelecek, ve kısa vadede değiştiremediğinde yaygara kopartacaksın

iş değil bunlar

sen gs sin büyük düşün, fenerliye uyma, onlar yön bulmak için fener kullanır
Mesaj tarihi:
ünal aysal ve egoları takımı ne hale soktu.
yazık ya, cidden her sene üstüne koyar atletico madrid gibi olur diyordum.
demek ki erken konuşmamak lazımmış.
  • Yeni Oluştur...