Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güvenle olacak iş değil ki bu.
bazı td'leri göndermek takımı bozar.
hele ki o td takımı bataklıktan en tepeye çıkarmışsa.

edit: mesela zico fb'nin tarihindeki avrupa ezikliğini kıran adamdı. önder turacı, deniz barışlarla çatır çutur top oynardık.

edit2: sen böyle bir adamı yollarsan, takımın en az 10 yılını çalarsın. bence terim'in gitmesiyle de aysal'ın projesi çöktü. yakında aysal da gider. lise hatayı affetmez.
Mesaj tarihi:
ben sezon sonu gelen başarıya bakarım.
terim - 2 sezon 2 şampiyonluk 1 cl çeyrek finali
ve en önemlisi inanılmaz bir prestij

bakalım mancini bu sezon nasıl bitirecek?
3.lük - tr kupası finali/kupası - TOP16 gs'lileri tatmin eder mi mesela?
Mesaj tarihi:
gs'yi winner özelliğini veren kişi terim'dir.
tamam 88-89'da bir yarı final var ama sonra terim'e kadar devamlılık yok.
gs'nin 1/3 şampiyonluğunu getiren adam.
bıraksalar ikinci bir 4 sene üst üste performansı gelebilirdi.

lig uzmanı bir de terim. takımını uzun soluklu maratonda şampiyon yapmasını biliyor bir şekilde. şampiyon olunca da her sene şampiyonlar ligine gidiyorsun. bu sayede de her sene tecrübe kazanıyorsun, gün geliyor, kupa alıyorsun.

hadi diyelim ki gs bu sezon gruptan çıkamıyacaktı terim'le. olabilir, ama şu an fener'le kafa kafaya olacağından eminim gs'nin. yani cl korkusu olmayacaktı. bir iki seneye de yine bir avrupa ligi kupası veya cl yarı finali yakındı.

bence aysal gs'nin geleceğini çaldı.
Mesaj tarihi:
Terim Galatasaray dan gönderilecegini bile bile baskana dik gitti.Büyük bir sürpriz yasamadik.Kendisini klüp baskaniyla es deger görmesini her baskan kaldirmaz.Zamansiz gitti iyi mi oldu hayir.Fakat Ünal Aysal dogru olani yapti.Bence Terim in zamansiz giderek Galatasaray a zarar verisinin sorumlusu yine Terim dir.

Yerine de Mancini geldi.Sezon basi transfer dönemi ve kampi yasamamis bir teknik direktöre göre, beklentilere makul bir düzeyde yaklastirdi takimi.Fakat Chelsea maci öncesi o inancsizlik, o ruhsuzluk, o Galatasarayi kücümseme boyutundaki aciklamalar falan olmadi.Olmuyor..
Mesaj tarihi:
Bıyık hangi takımı tutuyorsan o takım hakkında at tut lütfen.

Galatasaraylılar Terim konusunda her şeyin farkında. Kendisi sıçacağını anlayınca gitmek için elinden geleni yaptı. Kim olursa olsun Galatasaray başkanı hakkında atıp tutamaz. Bir de gelip bunlar yetmiyormuş gibi hakkında atıp tuttuğu federasyonun altına yatarak layığını bulmuştur Terim. Geçen sene de rezil oynuyorduk ligde ancak rakiplerimiz çok daha kötü durumdaydı. Bu sene şu ana kadar geçen seneden daha çok puan toplamışız ama Fenerbahçce geçen seneye oranlar 11 puan filan fazla toplayınca bu hale geldi tablo.

Terim olsaydı bundan iyi değil bundan kötü olurdu. Hükümet kanadında olduğu gibi adam kayıran, her türlü mevkiye kendi tanıdıklarını getiren, kulübü babasının çiftliği haline getirmeye çalışan adam gitsin Milli Takımı aynı hale getirsin ki getiriyor. Gördük başkana küfür eden Vedat gibi çapsızlar genç takımlara filan antrenör oluyor.

Terim'in hiç bir şekilde bu kulübün kapısından girmesini istemiyorum artık. Emin olun ultraslan hariç GS forumlarında da bir çok kişi bu şekilde düşünüyor.

Terim mevzusu açılmasın artık şurada.

Bir de ultracıkların yaptığı açıklama yine saçma sapan. Şu heriflerden utanıyorum cidden. FB ve BJK'ya taraftar konusunda imrenir hale getiriyor herifler insanı.
Mesaj tarihi:
ya siz değil miydiniz Drogba geldiğinde hülooooğğğ çeken

şimdi drogbayı kast ederek kariyerine katkısı var diye takımda duran demeler falan.

ultRaslan demi o açıklamayı yapan
Mesaj tarihi:
Feamer said:

terime winner özelliğini veren kim?

faruk süren olmasaydı 5. haftandan kovmuşlardı adamı, ondan sonra varın siz düşünün

fatih terim'e haksızlık yapılıyor.
başkanlar takımı şampiyon yapmaz td yapar.
terim istediği zaman istifa eder, gider.
aysal kendini gs'den büyük gördü.
ama bu kibri yüzünden gs buhran dönemine girmek üzere.
Mesaj tarihi:
fenerbahçe'den zico'nun kovulmasından sonra soğudum. şike sürecinden sonra koptum. alex'in kovulmasından sonra da tamamen yabancılaştım. fenerbahçe, evinde ölü olan ama o ölü hakkında konuşulmayıp, onun cenazesini kaldırmayan bir eve benziyor.

fenerbahçe konusunda aziz yıldırım gidene kadar konuşalacak bir şey yok. içimden gelmiyor.

ama bu kötü dönemimizi terim'le birlikte iyi değerlendiren gs'nin niye bu avantajından vazgeçip aysal'ın takımı dinamitlediğini anlamıyorum.

ayrıca ben bir futbolseverim, gs konusunu tartışmak için gs taraftarı olmama gerek yok.
Mesaj tarihi:
kavram kargaşası yapmayalım, gs dediğimiz olgu, başına yöneticilik yapsın diye aysalı getirdi yani aysal=gs, aysal da o zamanlar yaygın istek gereği ft yi başa geçirdi, zira tarafta olna benimde benzer görüşlerim vardı ki, 2000 ler sonrası için o zamanlardan beri ft hıncım var

neyse, faruk sürene gelirsek, evet teknik direktörler şampiyon yapar ama kimse inanmazken, ft yi başa geçiren, zamanına göre pahalı ve flaş transferler ile önünü açan 3 sene boyunca tc de daha önce görülmemiş bir şekilde arkasında duran, başkanı da o kadar itibarsızlaştırmak gerçeğe hakaret olur.

yine öte yandan, ft nin en büyük başarısı ve şansı çalıştığı genç milli takımlar vasıtası ile gsye topladığı gençlerden sözünü geçireceği ve işini yapacak kadroyu, hakan, hagi, popescu ve tafarel gibi önemli isimlerle desteklenmesiydi, ve zamanla milli takımlar dahil, bu saydığım faktörler ortadan kalkınca yaptıklarını zaten tarih yazdı, anlatmaya gerek yok

özhan canaydın da ft nin arkasında durdu ve istediği trasnferleri yapmasına izin verdi ama taa o zaman gördük ki, 90 lar da bulup çıkardığını farz etiğimiz gençleri ne kendi başına nede kendi imkanları ile çıkartmış, kurduğu kadro, lucescunun vasat kadrosundan bile vasat işler yapınca bırakıp kaçtı,

gerisi zaten malum
Mesaj tarihi:
terim gidecekse sezon sonu gider.
ne olursa olsun.
aziz bile sezon ortasında td kovmuyor.
ben gs'nin içinde terim sonrasında çok büyük huzursuzluklar olduğunu düşünüyorum.
  • Yeni Oluştur...