Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Evet burda bir sürü askere gitmiş gelmiş arkadaşlar abiler var.. Biliyosunuz 4 dönem var. Kasım-Şubat-Mayıs-Ağustos'tan hangisi gitmek mantıklı herkesin gittiği dönemde artılar eksiler yazarlarsa çok iyi olur. Ben açıkçası Mayıs dönemi kötü olur düşüncesiyle Ağustosta gitmek istiyorum. Kendimce gerekçem çok sıcak ve günlerin çok uzun olması diye düşünüyorum. Diğer taraftan da bir an önce gitmem gerektiğine inanıyorum. Keşke şubat celbini kaçırmasaydım diye dövünüyorum hatta. Bi de uzun dönem istemiyorum ve en düşük ihtimal hangi dönemde karşıma çıkar onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 en hızlı gidilip en hızlı dönülen askerlik en iyisidir hangi dönemde olduğu o kadar fark etmiyor uzun dönem desen neyse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ha ankete bakmamıştım :P kısa dönemse şubat-mart yada kasım-aralık en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 lütfen ankete troll şıkkı ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 nisan eylül döneminde gitmiştim geçen sene. BEN Mİ DÜŞÜNEYİM? HAYIRDIR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Ekleyemiyorum mokoko o dönemin eksilerini artılarını yazsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 yazın askerlik yapanın kafasını zukeyım ben kışın gıttım cok memnunum iyiki kasımda gıtmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kışın da şırnak'a verirlerse hiç rahat olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 abi kesinlikle kışın çünkü hava kararınca mesai bitiyor yaklaşık olarak. Yazın uzun bir askerlik günü olabilecek en kötü şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 en iyi aralıktır herhalde ama ben agustos'ta gidicem sanırım 2015'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 en iyi aralik bunun tartismasi yillar once yapildi bitti tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 İki bayramın denk geldiği kısa dönem abi en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 iki bayram arası askerlik olmaz akhsjdglahjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 En yakın dönem hangisiyse en iyi dönem o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 En iyisi Bedelli dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 en iyisi konsolosluga gidip para verip dekontu almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 uzun dönem için kasım iyidir. burada önemli olan tek yaz görmek. ne kadar az yaz görürsen, o kadar çok yaşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Dartanian said: Ekleyemiyorum mokoko o dönemin eksilerini artılarını yazsana. ben bingöl'de yaptım o yüzden yaz iyidir. ağustos'ta gece nöbetine kazak üstüne askeri kaban çift çorap bere falan çıkıyodum okadar soğuk oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 yıl 2014 hala askere gidenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Certhas said: kışın da şırnak'a verirlerse hiç rahat olmaz. Kışın Şırnak'ta yaptım askerliği, en rahat dönemi kesinlikle. [list] [*] Günler kısa [*] Şırnağın havası çevresine göre baya ılıman [*] Terör vb. kışın gündemde olmuyor [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Sequo said: En iyisi Bedelli dönem (tu) Heycanla bekliyoz torba yasayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mayısta gidersem 2 bayram görüyorum. Hatta ramazanda nasıl oluyo askeriye? Gerçi farkı yoktur. Bi de aç kalırız. Günler uzun ama ne bileyim yağmur çamurda nöbette yok. Karar veremicem sanırım. Kasım aralık beklemeyi çok isterim ama feci işsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Sequo said: En iyisi Bedelli dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 en doğru zaman canın istediği zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 e hicbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar