kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bu noterler kafalarına göremi para alıyorlar ? aynı noterden, aynı işlemi yaptırdım 2 kere. bir tanesi 2013 şubat ayı, bir taneside bugün. geçen sene 38 tl aldığı şeye bu sene 28 aldı. zam gelmezmiydi hep bu ücretlere ? yada kafasına göremi alıyorlar cidden. varmı lan noter bruda açıklasın. kükreyelim ona bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 birinin babası noterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bir sene once her hangi verdigin bir parayı nasıl hatırlıyon yaa eski belge faln elinde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 evet makbuzu duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 hee vuraydın noterin yuzune gecen sene niye fazla para aldınız cemcukler die arada yalanda sıkıstır 2 hafta once de baska arkadas geldi ondan da farklı para kestiniz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Güya zamlanmış bir de sen işlem yaptırdıktan sonra geçen sene aslşdk http://ekonomi.milliyet.com.tr/noter-ucretleri-zamlandi-/ekonomi/ekonomidetay/25.02.2013/1673134/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kim lan o kermitten 10 lira eksik alan noter? agzini burnunu dagitalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kermit IBAN veriyorum sen zamlı ücreti bana yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ya işte zamdan sonra bile daha az ücret alınması. aynı belge lan. çok ilginçliğime gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 fakir ya. tüm fişleri tutuyor elinde. yeni işlemle fiyat karşılaştırması falan yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 abi bunu ben de anlamıyorum internette araştırdım bu işin piyasası var mesela çeviri mi yaptırıyosunuz Sarıyerde bi büroya yaptırın ordaki noter çok ucuz falan yazıyodu bi ara. kadıköydeki ayrı üsküdardaki ayrı fiyat çekiyo abi hakkaten yok mu bunun resmi bi yolu aynı işlem için devletin aynı işi yapan kurumları nası farklı fiyat çeker?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 FromTheHell said: birinin babası noterdi summonlandım noterde devlete bağlı ama kazancını gelen paradan elde eden bi yer. Melez kurum lol. Neyse, o yatırılan paranın belli bir kısmı direk devlete gidiyor, belli bir kısmı notere kalıyor. O kalan kısmı almayabilir veya indirim yapabilir tamamen adama kalmış. Geri kalana dokunamaz çünkü yıl sonu onu ödüyor devlete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bi sayı yazdırdın mı yane mesela 50 liralık kefaletle 60 liralık kefaletin fihyatları farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 CthuLhu said: fakir ya. tüm fişleri tutuyor elinde. yeni işlemle fiyat karşılaştırması falan yapıyor. kotan dolacak çık hadi internetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 BonePART said: bi sayı yazdırdın mı yane mesela 50 liralık kefaletle 60 liralık kefaletin fihyatları farklı kefalet değil ya diploma tasdiği gibi bişi yaptırdığım şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 almayabilir ya da indirim yapabilir, ama üst sınır belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bilmem sorayım gördüğüm zaman, ama zannetmiyorum. Noterler birliğinin aldığı bi ücret tarifesi vardır ama, "buna uyalım babalar zaten bok gibi kazanıorz" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kermit said: BonePART said: bi sayı yazdırdın mı yane mesela 50 liralık kefaletle 60 liralık kefaletin fihyatları farklı kefalet değil ya diploma tasdiği gibi bişi yaptırdığım şey bizim noterde kampanya vardı lan bu diplomaya vurulan aslı gibidir şeysinde. bir tane 35, 2 tane 70, 3 tane 85 diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 abi diploma tasdiğini okyulda yaptırsaydın keske beleş oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ben sabit ücret sanardım lan bu noter olayını vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 BonePART said: abi diploma tasdiğini okyulda yaptırsaydın keske beleş oluyo aynen. 5 tanesi bedava sonrası 5 liraydı bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 maaş sözleşmesi felan yaptırmak çok heyecanlı oluyo aylık 2500 tl brüt maas alıcak diye sözleşme yaptırıyosun senelik brütten pay alıyo noter 400 tl felan ödüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar