Wolas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 banda yeni bir iş bulun bende istifa etmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Ben zamanında size dedim, gelin şu adayı alalım, şu savaş gemisini alalım, kendimize özerk bölge kuralım diye. Hiç biriniz sallamadı. Şimdiye çoktan farm ı,barracks ı kurmuştuk, war factory nin de çeyreği bitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Masakari said: Bazen alıp başımı bu diyarladan gitmek istiyorum lan ben de istiyorum sonra maaş bordrosuna bakınca geçiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 senko maaş kaç 7-8k var heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ben her maaş bordrosuna bakınca içimde bişeyler ölüyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kendimi kullanılmış hissediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bingildak said: özel sağlık sigortası yapıyorlar diye herhalde o kadar çok bende anlamadım ki. bi kimlik fotokopisiyle halloluyo lan o ayrıca başlığa hitaben. sene 2014 işten çıktım diye sevinenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ankarada varsa birini arayan 1 ay sonra boşum, değilse muadil bir firmaya gidicem işte. yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ne iş yapıyodun ? mesleğin ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 sen onu boşver bana 3d iş bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Lectre said: AHAHAHAHAH hatta not bıraktım çektim gittim çok mutluyum lan, öyle böyle değil rahatladım. zaten skndrk bir işti meheh ^^ 1 ay yatayım şurada :) wow mu lol mu? hayırlı olsun ciğerim. dinlen birkaç hafta, sonrası Allah kerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar