Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pearl Harbor (Kanal D)


AthleT

Öne çıkan mesajlar

Michael Bay yönetimide 2001 yılında çekilen,Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale, Jon Voight, Tom Sizemore gibi oyuncuların oynadığı efsanevi film 26 Aralık Pazar/2004 2o:oo'da Tv'de ilk kez Kanal D'de..

...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 25 Aralık 2004 12:45 tarihinde demiş ki:
sıkıyo abi bir süre sonra savaş filmlerinde aşk girmemeli
(:


Aşktan daha fazlası giriyordu bunda ve o an film kopuyordu[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir film veya dizi gosterilirken 20 dakika reklam isi abarti 10 dakika falan olmasi lazim ki bunu en az 30 dakika yapiyorlar. reklam bi giriyor, filmin nerde kaldigini unutuyorsunuz ehahea. Show tv bu konu ile ilgili kendine has yontemler uyarlamis, dizi veya filmi geri sarma gibi olaylar bla bla. maksat insanlari gec uyutmak olsa gerek.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kanal d yayin akisi su sekilde gece;
20:00 - pearl harbour
24:00 - hede hodo

4 saat surecek film, hass dedim gorunce.

ayni saatlerde atvde hababam sinifi var, onu izlemeyi planliyorum, ondan sonrada guzel bi macera filmi varmis ismini hatirlayamadim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...