wook Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 topunun köküne kibrit suyu dökiyim iş güç yok millet sinem semra zımbırtılarıyla uğraşıyo.....Biz adam olmayız!!![signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: riglous, 27 Aralık 2004 10:58 tarihinde demiş ki: vızyon daha ıyı olur gıbı.. cok ayıp. ben her daım ızlıyorum. ızlemeyenlerı de kınıyorum. gıdın ızleyın, hurmet, terbıye ogrenırsınız. saka bı yana, memleket bı semra kocakarısına teslım olmus ya... dana ne dıyım.. Bu tür şeylere vakit ayıracagınıza gidin biraz Türkiye'nin gerçeklerini öğrenin böyle gereksiz şeylerle beyninizi doldurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Krasuss, 27 Aralık 2004 15:57 tarihinde demiş ki: Bu tür şeylere vakit ayıracagınıza gidin biraz Türkiye'nin gerçeklerini öğrenin böyle gereksiz şeylerle beyninizi doldurmayın. Beynim çok dolu, boşalması lazım... 7/24 sürekli ciddi mi olmak lazım? eglenmemek mi lazım? insanlar bunu eğlence olarak görüyosa bence pek de sorun yok. bu onların eğlence anlayışıdır. Ha bi de TR gerçekleri neler?[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: riglous, 27 Aralık 2004 15:44 tarihinde demiş ki: Bence arkadaş güzel bi şeykilde tepkisini dile getirmiş ama sen pek anlamamışsın. ;) Bi de bi şey sorucam, uyutulmanın nesi kötü? yani insan farketmedigi sürece... farkedince haliyle tepki gösteriyo insan ama farkında değilse bence toplu olarak uyutulmanın pek bi kötü yanı yok gibi... Arkadas 2 anlamda yazmıs olabılır o cumleyı eger benım anladıgım sekıldeyse bı sorun yok ama dıger senın dedıgın turluyse evet yanlıs anlamısım sanırım. Ama kendısıne sormak lazım ehe. Uyutulmanın neresi kotu demıssın. Bilincli bir toplum ve kulturel acıdan bu okadar onemlı bırseykı bizleri uyuta uyuta tv karsısında amacsızca ekrana bakan tipler yaratmak ıstıyorlar sanki. Bilincli insan bu programları ızlemez. Aptalca hazırlanmıs sırf rating amaclı şeylerin bize katacagı hıc bırsey yoktur. Beynimizi sulandırmaktan başka...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 27 Aralık 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: riglous, 27 Aralık 2004 16:01 tarihinde demiş ki: said: Krasuss, 27 Aralık 2004 15:57 tarihinde demiş ki: Bu tür şeylere vakit ayıracagınıza gidin biraz Türkiye'nin gerçeklerini öğrenin böyle gereksiz şeylerle beyninizi doldurmayın. Beynim çok dolu, boşalması lazım... 7/24 sürekli ciddi mi olmak lazım? eglenmemek mi lazım? insanlar bunu eğlence olarak görüyosa bence pek de sorun yok. bu onların eğlence anlayışıdır. Ha bi de TR gerçekleri neler? Söylemiyorum konu sapıtacak çünkü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Herkes her şeyin bilirkişi'si olursa, asıl o zaman sorun çıkar bu bir. Her şeyin ciddi olmasını bekleyemezsin bu iki. Ha illa bi eksiklik varsa, bunu ciddiye alan kişinin eksikliğidir. Bilinçli insan izler, eğer bunları izleyerek eğleniyosa; izler... TV'deki bu tür "reality show"ların bize bi şey katma amacı zaten yoktur. İzleyen kişi de zaten bi şey öğrenmek için izlemez. Vakit öldürmek için izler bunları... @Krassus, özel mesaj ;)[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 27 Aralık 2004 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 abi ne öle ya döfcegim gelio hepsini :D[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ya harbi çok sinir.O sinemide semrayıda,caneride,tülinide ve geri kalan hepsini benim elime verseler döferim valla :) Ama bunlar geçici şöhretler :) 3 ay sonrasemrayı kimse hatırlamayacak.Eskiyi düşünün bbg evinde bi sürü tip vardı hepsi çok ünlü oldular kaçını yolda görseniz tanırsınız???[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ben tanımam, tanısam bile tınlamam :D[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: riglous, 27 Aralık 2004 16:10 tarihinde demiş ki: Herkes her şeyin bilirkişi'si olursa, asıl o zaman sorun çıkar bu bir.Her şeyin ciddi olmasını bekleyemezsin bu iki. Ha illa bi eksiklik varsa, bunu ciddiye alan kişinin eksikliğidir. Bilinçli insan izler, eğer bunları izleyerek eğleniyosa; izler... TV'deki bu tür "reality show"ların bize bi şey katma amacı zaten yoktur. İzleyen kişi de zaten bi şey öğrenmek için izlemez. Vakit öldürmek için izler bunları... Herkesin bilirkişi olmakla ne alakası var? Biz bunları ızlemeyınce bilrikişi, olmuş ve farklı mı olmuş oluyoruz? Hayır sadece bunları ızlemeyerke bu lanet olası eglence programı denılen şeyleri seyretmeyerek buna karşı bir tepki ortaya koyuyoruz. Bu tur seylerın eglenmekle alakası yok. Bunlar ınsanları beynını sulandıran eglendırmek yerıne uyutan programlar. Cok cok basıt bı kac kısıyı eve tıkmak sorada kavgalarını ızlettırmek gelısen sacma olayları ızlettırmek'den ıbaret olan BBG'lerden sora turedi. Evet bunlar yurt dısından geldı bıze kuskusuz. Yurtdısındakı ulkeler ne yaparsa onu yapmak zorundamıyız? Bu batılılasma degıldır kesınlıkle kımse cıkıpta boyledır de dıyemez. Sen kalkıp bir avuc ınsanı bı yere tıkarsan ve 24 saat canlı yayından tum halka ızlettırırsen elbette halk bı evde yasamaya calısan ve sozde evlılık gıbı saygın bır olayı ayaklar altına alan bu tur programları ızler ama eglenme katsayılarının beyın uyuşmuşlugundan oldugunu dusunuyorum. İzilyiosan ve izlerken eglenıp begenıyosan Ciddisinidir. Dalga mahiyetinde izlemek ayrı bişeydir. Bunu ayırt etmek lazım en basta. Bilincli insan bunları ızlemez izlersede Dalga gecmek ıcın ızler. Bknz: Zaga, Okan Bayulgen vs. Eglence ve zevki alacagım son yer orasıdır sanırım. Vakit Öldürme işini insanlarımız cok daha farklı seylerle yapsalardı bu salak programları ızlemek yerıne cok daha farklı olaylar olabılrıdı toplumda. Şu anda bu tur programlar yenı basladı ve kac sene gıdecegını tahmın bıle edemeyız. Halkımızın her gecen gun beynı daha fazla uyuşuyor ve uyutuluyor. Hala bu tur programları bukadar ateşli savunan ınsanlara şaşıyorum dogrusu.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ateşli savunmuyorum. sadece anlatmaya çalışıyorum... bence gerektiğinden fazla tepki veriyosun. insan vakit öldürmek için tv izliyosa, bırak izlesin. bunu izleyerek rahatlıyosa, bırak rahatlasın. sen rahatsız oluyosan aç discovery channel'ı ya da national geo.'yu. cnbc-e'yi seyret. atv - kanald - showtv bu üçlünün hedef kitlesi sen değilsin demekki, o zaman izleme...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Sineme buralarda laf söylemeyin çıkar döver sizi vallahi. Ben söyledim bu sinem ve tayfasına yemediğim eleştiri kalmadı. tabi eleştiriler görünen yüzdü...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Hayır zaten o programları ızlemıyorum ama bunu kanallarla bagdastıramam. Sonucta en sevdıgım program olan Zaga'yı yayınlayan tv kanalı hem de aynı zamanda Size Anne diyebilirmiyim? diye aynı bu tür salakvari programı yayınlıyor. Ha aynı kanala gectı dıye sanmayınki Okan susuyo, aynen devam edıyo laflarına bu tur programlara ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 valla çok sacma ülkemiz bu yüzden gelişemiyor böyle saçma programların yerine belgesel koysalar süper olur ülkemizde gelişir ama nerde..[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bunu izleyen insan olamaz diyip ezmiştim program başladığında ama annem de izliyormuş, kapa şu manyak karıyı dedim semrayı görünce , benle 1 hafta konuşmadı, gündüzün o saatinde evde olunca naapsın kadıncaaz izliye zaman geçsin diye , :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 böyle programları rtük'ün kapatması lazım televizyon zombisi bir ülkeyiz aynı zmnda televizyonda ne varsa bazı insanlar onları örnek alıyor özellikle gençler şimdi belki etkisini göstermiyor olabilir ama sonradan insanlar bunun bilincinde olcaklar.[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 annemde seyrediyodu bunu varya oyle aptal bişiki resmen kpoekleri koysalar daha zevkli olur (gercek zevkli olur yapsammı) *!Kopek almaya gider*[signature][hline] »§-Bir Gun Herkez Pati Olacak-§« / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar