SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bakarim abi eve gidince bi indirem oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 JestersTear said: BlackRose said: Kararsızım şahsen. Ama rahat ol enayi de keriz de np ;) Hatta bakınız bir üstte satın almışı da var :D Yok estafurullah kendimden büyüğüme saygısızlık etmem. @Senarious, GW 2'ye döndüm ben gel sen de beklerim, yıllardır unuttuğun, arayıp da bulamadığın tadı taddırayım sana. ee ediyorsun saygisizlik kendinden buyuklere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 yoo etmem, senarious'a yazdım alttaki cümleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 E yazdin ya diger konuda alanlar soyledir boyledir. ben daha buyugum rosedan.. uzuldum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 adamin mizaci oyle abi. Jesteri oyle seviyoruz biz. Alisinca eglenceli asdfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 yoo sevmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 caktirma iki dakka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ben aquyu seviyorum ornegin. seker gibi adam. vurucu tek cumlelik yorumlar ne okurken yoruluyorum ne anlarken. nokta atis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 şükrü ile hislerimiz karşılıklıymış, sevindim. @Kanuni o genele konuşmaydı ya bireysel olarak hitap ederken öyle olmaz demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ben seviyordumda eglencede memeleri yasakladigindan beri sevemiyorum. pis kaka aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 PSA: Currency Changes on GMG https://forums.playfire.com/gmg/thread/120105 millet ana bacı sovmus resmen. Arkadas soruyordu var mi hala bunu dolarla almanin yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Tek bir cevap da yok o kadar sövmeye karşın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 hadi bizi dolardan euroya cevirmelerini bir derece anlarim da, adamlar gidip euroyu pounda cevirmisler cogu ulkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Daha kötüsü de olabilirdi, Romanya'da dolardan pounda çevirmişler. Kapatır bu salaklar sitelerini bu gidişle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 http://www.getgamesgo.com/category/the-elder-scrolls-online Getgames %15 indirimle satmaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 getgames nedir? alışveriş yapan oldu mu öncesinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 greenmangaming gibi bir site. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ben 3-4 oyun aldim bir sikinti yok. hatta bazen guzel bundlelar yapiyorlar 2 bethesda oyunu 15dolar falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 https://www.g2a.com/ 30 euro. (8 saatlik indirim). Vay be..esi benzeri bulunmaz firsatlarla dolu bir topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bu g2a güvenilir mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bak bir yukarıdaki site dolarla veriyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 gmg de ölmüş desenize. iyi bari biraz kullanmıştık adamlar kazık atmazken. neyse our lord and saviour st gaben var gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 getgamesgo güvenilir bir yer. keyi hemen veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar