Ascahisien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Birkac ay once biraz oynama sansım olmustu.Bugun %33 indirim varmıs Steam'de.Izlenimleriniz nelerdir? Kısa surede full versiyona gecer mi dersiniz ? Genel olarak konsepte bakıldıgında , oyun özgür,özgün ve bagımsız gozukuyor. Kulaga hos gelen dinamizmi olabilir keza bu tip atmosfere sahip olup patlayan oyunlar da olmadi degil neticede , bunu da unutmamak lazım. Dusuncelerinizi merak ettim. Belki erken biraz ama öngörünüze göre + ları ve - leri neler olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bir site, adres, bir şey koyarsan daha iyi olur ama benim bildiğim mmorpg değil Kenshi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 8-10 senedir yapım aşamasında değil mi bu ya, hala mı çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Geçen sene falan bir ara denemiştim client side olarak. Daha çok yolu vardı. Kontroller zayıf, gameplay kötüydü. Crafting ve exploring uğraştırıcıydı. Ama onlar da kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 10 dolar verdim bu oyuna ben. Ben ettim siz etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar