Jester Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 edit: tamam geri aldım lafımı be :) [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 26 Aralık 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Infernal_Reborn, 26 Aralık 2004 20:50 tarihinde demiş ki: pardon siz gerçek misiniz? asit yapar o yedikleriniz? bana fake miş gibi geldide? Neyk !1!! Sahte olan ne acaba sormamda sakınca yoksa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Krasuss, 26 Aralık 2004 20:37 tarihinde demiş ki: Ben istiyorum ki biraz Astronom ihakında da bilginiz olsun dedim yahu yapmayın işte öğrenin!' peki balonlum ogreniriz rekor ya bi uza ya of ...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Infernal_Reborn, 26 Aralık 2004 20:48 tarihinde demiş ki: said: Krasuss, 26 Aralık 2004 20:47 tarihinde demiş ki: Ne 8 günü 8 dakika lol yani biz güneşe bakınca 8 dakika öncesini görüyoruz güneşin eaaa adsadasdcem ama ne desem yanlış çıkıo lan Sizde biraz köstekli atın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 tamam abi affet bu seferlik[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 2 kara delik 300 milyon yıl sonra çarpışcaklarmış hatta çarpışmış olabilirmiş.Yaw o zmn etkiside 300 milyon yıl sorna görülür daa ne çarpışcaklarmış diosun[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: LoMBaK, 26 Aralık 2004 20:53 tarihinde demiş ki: 2 kara delik 300 milyon yıl sonra çarpışcaklarmış hatta çarpışmış olabilirmiş.Yaw o zmn etkiside 300 milyon yıl sorna görülür daa ne çarpışcaklarmış diosun Uf sizede bilgi paylaşımı yapılmıyor her yeni gelene siz böyle bi yaparsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Kaptan Krasuss, kozmik ışın denetleyicilerinde speküler vaskülerizasyon ortaya çıktı. Şimdi ultrozmik nöron protonyonlarını devreye sokacağız efendim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Direk flamer moduna girmişiz.Adamın ne suçu var ki...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Penthesilea, 26 Aralık 2004 20:54 tarihinde demiş ki: Kaptan Krasuss, kozmik ışın denetleyicilerinde speküler vaskülerizasyon ortaya çıktı. Şimdi ultrozmik nöron protonyonlarını devreye sokacağız efendim. Küçük astronomlara böyle yapmayın soğutacaksınız beni! said: Okumuyorum lan Astronomiyide bırakıyorum üniversiteyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Krasuss, 26 Aralık 2004 20:54 tarihinde demiş ki: said: LoMBaK, 26 Aralık 2004 20:53 tarihinde demiş ki: 2 kara delik 300 milyon yıl sonra çarpışcaklarmış hatta çarpışmış olabilirmiş.Yaw o zmn etkiside 300 milyon yıl sorna görülür daa ne çarpışcaklarmış diosun Uf sizede bilgi paylaşımı yapılmıyor her yeni gelene siz böyle bi yaparsınız! eh yani sende millete melek gibi davranmışın gibi kızıyorsun:) adam atmış 8 gün olabilir atabilir sen dorusunu söylesen adama kızmasan fenamı suçmu işlemiş olursun tabi bu benim içinde geçerli:)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ben,m k,mseye kızdıgım yok biraz alınıyorum sadece insanların yanlış blgilerle doldurulmasınA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Krasus kendini ifade ederken gidin astronomi öğrenin siyaset bilirsiniz anca demişsin. Keşke siyaset bilse de insanlar okuduğunuz okullar ve dolayısıyla dersleriniz daha bilimsel olsa da, sen daha fazla bilgi sahbi olup forumlarda daha çok ahkam kesebilsen?! Sana cevabım yörü git okuluna profuna hocam ben bu astronimiyi örendiimi sanıyom ama kimseye anlatamıom sap muamelesi görüom neden acaba diye bir sor. Seni büyük ihtimalle bir siyaset hocasının yanına gönderecektir ;) Ayrıca bu konular başka bir bilgili ve aynı zamanda saygılı kardeşimiz tarafından açıldı, tartışıldı. http://forum.paticik.com/view.php?id=102984 http://forum.paticik.com/view.php?id=102825[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. [Bu mesaj Pirvan tarafından 26 Aralık 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Saeros, 26 Aralık 2004 20:38 tarihinde demiş ki: şimdi haber aldım, kara delikler gaza gelmiş, yarın çarpışıyolarmış. olee. muhahaha :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Yalnız adamın bir ağzına ........ kaldı.Ben olsam bi kaç kişiye uçmuştum şimdiye kadar[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Pirvan, 26 Aralık 2004 21:03 tarihinde demiş ki: Krasus kendini ifade ederken gidin astronomi öğrenin siyaset bilirsiniz anca demişsin. Keşke siyaset bilse de insanlar okuduğunuz okullar ve dolayısıyla dersleriniz daha bilimsel olsa da, sen daha fazla bilgi sahbi olup forumlarda daha çok ahkam kesebilsen?! Sana cevabım yörü git okuluna profuna hocam ben bu astronimiyi örendiimi sanıyom ama kimseye anlatamıom sap muamelesi görüom neden acaba diye bir sor. Seni büyük ihtimalle bir siyaset hocasının yanına gönderecektir ;) Ayrıca bu konular başka bir bilgili ve aynı zamanda saygılı kardeşimiz tarafından açıldı, tartışıldı. http://forum.paticik.com/view.php?id=102984 http://forum.paticik.com/view.php?id=102825 aramadan baktım yoktu eger ben görmemişsem affola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 burası bir paylaşım platformuysa, gelmiş adam da bizle bilgilerini paylaşmış ne bu alaycı tutum? beğenmiyorsan boşu boşuna mesaj atıp kirletmezsin başlığı... benim mesela astronomiye özel bir ilgim yok, galaksi tipleri nelerdir fazla bilmem, hangi galaksi bizim samanyoluna kaç ışık yılı uzaktadır onu da bilmem, ilgilenmem, ama arkadaşa teşekkürler buraya düzgün birşeyler yazdığı için.[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 SuRg3ON_M3tAliCC benim teşekkur ederim nickimi begenmedikleri için değiştirmiştimde benim kızdığın konunun saptırılması ok? Bu konu burada bitsin fazla uzatmasınlar herkese teşekkur ederim benim konumu paylaştıgınız için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 sonuç: ?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 104) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 elimizde iki karadelik ve çarpışması olayı var! Anlaşılacagı gibi çarpışma olayı sonucunda büyük bir enerji çıkısı ve maholuş öyküsü! Sonuç bunun gibi iki karadeliğin samanyolu galksisindede çarpışması gibi bi felaket yaratabilecek bi olay sözkonusu! uzun lafın kısası konunun sizlere aktarımıdır herkese teşekkür ederim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 krasuss saol bilgilendirdiğin için de 300 milyon yıl sonrası biraz uzak gelecek olmuyor mu? yani ne biliyim. mesela şöle bi bilgi verebilirsin. bugün etkisini görsek iki kar delik çarpışmasının bize ne gibi bi etkisi olur?[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 krasuss,proxima centuari dunyadan 4.2 ışık yılı uzaktadır.Once dogru yaz sonra konuş.Erboğa takımyıldızında bıze en yakın olanıdır.Bi kaç haber okuyup buraya yazmakla ahkam kesme kimseye[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: ReaperXS, 26 Aralık 2004 21:23 tarihinde demiş ki: burası bir paylaşım platformuysa, gelmiş adam da bizle bilgilerini paylaşmış ne bu alaycı tutum? beğenmiyorsan boşu boşuna mesaj atıp kirletmezsin başlığı... benim mesela astronomiye özel bir ilgim yok, galaksi tipleri nelerdir fazla bilmem, hangi galaksi bizim samanyoluna kaç ışık yılı uzaktadır onu da bilmem, ilgilenmem, ama arkadaşa teşekkürler buraya düzgün birşeyler yazdığı için. +1[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 400 milyon yıl sonra güneş çoktan super nova patlaması şeklinde süper bir bronzlaşma sağlamış olacak bize, bilginize.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ya bilim adamları boş boş oturmaktansa böyle sıkıyolar işte..yok 500 milyon yıl sonra... müneccim modu :D sadahdasad *!saçmalar gider...*[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar