barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 illa vardır bu işle uğraşmış, bilgili kişiler. tabiki detay vermek istemeyebilirsiniz, ama verirseniz de güzel olur. hatta reklamınızı da yapmış olursunuz. facebook olur, mobil olur farketmez. yaptığınız applicationlarınızdan nasıl ve ne kadar para kazandınız? aylık olarak mesela. Aktif 10k kullanıcılı oyunumdan ayda 100 dolar kazanıyorum gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 500-600bin dolar/yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 trolls to the rescue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fal uygulaması yapcaktım yasallığı yüzünden girişmedim bu yüzden kazanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fal uygulaması neden yasal değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ya parayla fal bakmak yasak falan ya tekke ve zaviyeler kanunu falan filan, interneti kapsayıp kapsamadığı yönünde bi bilgim yok ama işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Burclar serbest fal niye yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 hiç mi yok ya. az buçuk para kazanmış olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Ben android için bir Solo Test oyunu yazmıştım -link- 1 Ekim 2012 yılında yayınlayıp hıc guncelleme atmadım. Uygulama ücretsız, admob reklamı koymuştum gelir kaynağı olarak. Toplam 154k download var. 20k kişinin telefonunda hala yüklü. Günlük 6k -8k reklam gosterımı 50 - 100 tıklama oluyor. Günlük ortalama 4 tl - bu ay toplamda 124 tl olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ben connected 2 me için online mı aplikasyonu yaptım 4 kişi indirdi 250 lira para aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 barbu said: illa vardır bu işle uğraşmış, bilgili kişiler. tabiki detay vermek istemeyebilirsiniz, ama verirseniz de güzel olur. hatta reklamınızı da yapmış olursunuz. facebook olur, mobil olur farketmez. yaptığınız applicationlarınızdan nasıl ve ne kadar para kazandınız? aylık olarak mesela. Aktif 10k kullanıcılı oyunumdan ayda 100 dolar kazanıyorum gibi mesela. dolar nasıl kazanıyosun? admob değil heralde admob tl veriyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 1.99 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Killer said: barbu said: illa vardır bu işle uğraşmış, bilgili kişiler. tabiki detay vermek istemeyebilirsiniz, ama verirseniz de güzel olur. hatta reklamınızı da yapmış olursunuz. facebook olur, mobil olur farketmez. yaptığınız applicationlarınızdan nasıl ve ne kadar para kazandınız? aylık olarak mesela. Aktif 10k kullanıcılı oyunumdan ayda 100 dolar kazanıyorum gibi mesela. dolar nasıl kazanıyosun? admob değil heralde admob tl veriyo artık ben kazanmıyorum ya. yok hiç app im. örnek olarak yazdım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ha gibi'yi atlamışım pardon mediation kullanan var mı androidde? ya da admob dışında network kullanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 daha bisi kazanamadim ben ya phonegap yada xamarin ogrenip appleri 3 platformada koyunca bisiler olabilir sanirim su anda wp da takili kaldim malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 forumda çok uğraşan yok galiba bunlar. bi desolator. mediation sorusna cevap gelmedi hala fds 2 kere sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 applere kaç para yatırdınız diye sorsaydın işte ona verecek cevabım vardı dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 hiç para verip app almadım lan. alcak gibiyim ama bu aralar. öyle hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 -3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 admobdan parayı çekmek için 100 dolar mı olması gerekiyo min? sonra otomatik yatırmaya başlıyomuş galiba? bir de admob kesinti alıyor mu ordan var sanki öyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 diaboliq said: hiç para verip app almadım lan. alcak gibiyim ama bu aralar. öyle hissediyorum. Aynen. Vermeyecek gibiyim ben. Çok güzel bir app vardı geçenlerde 1 ay süresi dolunca alınabilirdi onu bile almadım o derece. Öğrencilik biteli çok oldu ama öğrenci kafasından kurtulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 kısaca fakirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 eh sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bi oteli yok simdi, ne desek yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar