Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
darkwingduck nickli kullanıcının gerçekte bir bağyan olduğunu belirtmek ve bu aldatmacaya bir son vermek isterim. Daha fazla kandırılmak istemiyoruz! Gerçekler ortaya çıkmalı!

doğrucudavut konuştu.
Mesaj tarihi:
darkwingduck said:

sattım gitti bisürü paraya. buraya 1500 e verecektim ps4'ü ne güzel ama fakir çıktınız hepiniz.

fakirler.

alıcam dedim cevap vermedin arkadaş.
Mesaj tarihi:
dogrucudavut said:

darkwingduck nickli kullanıcının gerçekte bir bağyan olduğunu belirtmek ve bu aldatmacaya bir son vermek isterim. Daha fazla kandırılmak istemiyoruz! Gerçekler ortaya çıkmalı!

doğrucudavut konuştu.

burda zaten fazla fazla erkek rp si yapan mevcut
Mesaj tarihi:
"Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.
Ürün temin edilebilir olduğu zaman sizi bilgilendirebilmemiz için "Haber Ver" özelliğini kullanabilirsiz."

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu/productDetails.aspx?productId=oyunsonyplays4&categoryId=60003892&SKU=OYUNSONYPLAYS4&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3doyunsonyplays4%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dplaystation%255cu00204%26fh_refview%3dsearch
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
migrosta gördüm 1499tl ps4

edik:
sanırım şu şekilde:

sony PS4 Oyun Konsolu Bu Hafta Sonu Migrosta.
1799 TL Yerine 1599 TL 9 Taksit Üstelik Money Bonus ile Sadece 1449 TL
Mesaj tarihi:
Farkeden bir şey olmuyor abi, bozulursa gidiyorsun yenisini veriyorlar ki sony den daha hızlı olabilirler bu konuda, sony de hiç olmadığını düşününce. Bugün sadece mağazanında içinde 30 tane vardı yenibosma ist bilişimde.
  • Yeni Oluştur...