Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 açılsın artık bekleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Açıldıysa açılın gelyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Açıldı açıldı ve dün Stream yaptık shadow wyrm kesmeye çalıştık çok keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 New Haven'da Provosiner yok? Edit: Eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Young'ların birbirlerine saldırabildiği bir alan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 malesef saldıramıyorlar. Bence youngdan cıkın derim britte sürekli box yapan newvbie guildi var.Gelin tartaklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bende girdim bir on dk oldu gireli. Bakalım hırsız kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 kasmayın boşa page atın patiden diyin 7x yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bu vendorlardan çalamıyorum uyuz oldum :D . Snooping belli bir seviyeyemi gelmeli çalmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 yaben connetoru halledemım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 çok eğlendim. kendime bir tane treasure hunter karakter yapayım dedim. Lockpicking, Cartography, Stealing, Remove Trap, Detecting Hidden, Hiding, Mining gibisinden bir skill sete sahip olmam gerekiyormuş, bazılarından otuzar tane seçip girdim oyuna, bir iki tanesini de new haven da train ettirdim bir thiefe, hangilerini hatırlamıyorum, remove trap yapamıorm daha =/, sonra britain'a geçtim, dükkanlara girip minik kutularını açıp içlerindekileri çalmaya başladım, bu sayede 38,3 olmuşum stealingde, artık artmıyor, britaindaki hemen her dükkana girip soymaya çalışmışımdır sanıyorum, çevreyi bilmediğim için de yararlı oldu gezmek, bazı açtığım kutu ve chestlerdeki itemları kaldıramıyorum yerinden, ağır geliyorlar, çaldığım eşyaları geri sahiplerine satıyorum, 4000 gold yaptım böylece, en çok hoşuma giden yer de bir tavernin basementına inip orada bulunan kutulardan içki şişelerini çaldığım yerdi, içki şişelerinin hepsini geri sahiplerine sattım ama çok para etmedi =/ bir yerde bir tane geyik maskesi ile bir tane orc maskesi buldum, en çok sevdiğim itemlarım onlar etrafta ne var ne yok diye dolaşırken hayvan satan bir npc buldum, at aldım bir tane kendime, çok hoşuma gidiyor nedense birinin kütüphanesinden Richard Garriot imzalı bir kitap çaldım, sonra bankada yere attım, Ethical Hedonism'di kitabın adı =) dolaşırken bir defa öldüm moblar saldırınca, hp poolum çok düşük, hemen öldüm ama sonra cesedimi bulup altınlarımı ve itemlarımı geri aldım çok eğlendim nedense ha bi de new havena gittim geri yanlışlıkla, dönerken biritain moongateinden aşağıya yürüdüm, yürü yürü bitmiyor yol, bir sürü de mob var, vurdular hep, bir baktım başka bir şehre gelmişim, meğerde moongateden sağ yukarıya doğru yürümek gerekiyormuş, çok korktum orada ölürsem diye, healerlar nerede onları da bilmiorum =/ neyse sonra geri döndüm bildiğim şehre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 bu oyuna girdiimiz yer neresi? bide tamer açtım ama kimse yoktu dun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 oo buldum bırılerın atta tameledim sanırım skiller zor kasılıyor? öyleyse süper ya skill kasmak zorunda diilim ^^ atları ufaltmak için olan kagıttan nerde varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 yok kagıt ahırda direge baglıyorsun parasını odeyip, gunluk 500g galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 haftalık 30g miş yalnız para kasmak nasıl olucak? kasmak demıyımde elde etmek bitanede mage açtım ama 2 yaratık kestim azcık para dustu server sahibi baya düşcek demiştiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 para az olur zaten sphere gibi m lerce paran olmaz. scroll falan da satılmaz vendora. dungeon farmlıcan sanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 oynayasım var da oyunla ilgili tek hatırladığım bank guards komutu fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 dio'daki ikinci günüm biraz daha sakince geçti. oyunda dikilen ilk üç evi ziyaret ettim, iki tanesinin iç dekorasyonları yapılmamış, o kadar yeniler yani. sahiplerinden birisi önce kafamdaki geyik maskesini görüp beni kesmeye kalktı ama sonra işi tatlıya bağladık. kendilerinden çaldığım iki adet fishing pole ve envai çeşit kalkan silah için özür diliyorum, dayanamadım. satın aldığım grizzly bearı yönetemediğimi farkettim, sanıyorum animal lore bilmem gerekiyor. oyunculardan birisi gemiyle New Haven'a gitmeye çalışmış ama olduğu koordinatlara gidince bir şey bulamamış, harita üzerinde yok yani, saklı instance gibi bir yer olmalı new haven. oyuncular düzgün insanlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Jeeztro said: oynayasım var da oyunla ilgili tek hatırladığım bank guards komutu fasd Hayatta kalmak için yeterli bence ya gel sen gel sorar soruşturur hatırlatırız sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 abicim ben oynamak istiyorum da high seas istiyo. doğrusunu yanlışını indirmiyim bi link varmı? abyssteki high seas i indirsem olurmu 2d? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Mc_Lovin said: dio'daki ikinci günüm biraz daha sakince geçti. oyunda dikilen ilk üç evi ziyaret ettim, iki tanesinin iç dekorasyonları yapılmamış, o kadar yeniler yani. sahiplerinden birisi önce kafamdaki geyik maskesini görüp beni kesmeye kalktı ama sonra işi tatlıya bağladık. kendilerinden çaldığım iki adet fishing pole ve envai çeşit kalkan silah için özür diliyorum, dayanamadım. satın aldığım grizzly bearı yönetemediğimi farkettim, sanıyorum animal lore bilmem gerekiyor. oyunculardan birisi gemiyle New Haven'a gitmeye çalışmış ama olduğu koordinatlara gidince bir şey bulamamış, harita üzerinde yok yani, saklı instance gibi bir yer olmalı new haven. oyuncular düzgün insanlar genelde. o oyuncu benim lskdjfklajsd new heaven a gidip adam kaçırmaya çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Babalar, herşey iyi güzelde bu tamerların stable olayı biraz zorlaştırıyor. Yani magery ye mecbur bırakıyor biraz. pet deed olsa olmaz mı? Bi zararı olur mu bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Fransuxa said: abicim ben oynamak istiyorum da high seas istiyo. doğrusunu yanlışını indirmiyim bi link varmı? abyssteki high seas i indirsem olurmu 2d? Siteden nasıl bağlanılır rehberini oku.Connector tarzı bir app high seas sürümünü otomatik çekiyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 kaç online var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 150 160 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar