Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dio UO (IPY-vari)

Artariel

Öne çıkan mesajlar

çok eğlendim.

kendime bir tane treasure hunter karakter yapayım dedim. Lockpicking, Cartography, Stealing, Remove Trap, Detecting Hidden, Hiding, Mining gibisinden bir skill sete sahip olmam gerekiyormuş, bazılarından otuzar tane seçip girdim oyuna, bir iki tanesini de new haven da train ettirdim bir thiefe, hangilerini hatırlamıyorum, remove trap yapamıorm daha =/, sonra britain'a geçtim, dükkanlara girip minik kutularını açıp içlerindekileri çalmaya başladım, bu sayede 38,3 olmuşum stealingde, artık artmıyor, britaindaki hemen her dükkana girip soymaya çalışmışımdır sanıyorum, çevreyi bilmediğim için de yararlı oldu gezmek, bazı açtığım kutu ve chestlerdeki itemları kaldıramıyorum yerinden, ağır geliyorlar, çaldığım eşyaları geri sahiplerine satıyorum, 4000 gold yaptım böylece, en çok hoşuma giden yer de bir tavernin basementına inip orada bulunan kutulardan içki şişelerini çaldığım yerdi, içki şişelerinin hepsini geri sahiplerine sattım ama çok para etmedi =/

bir yerde bir tane geyik maskesi ile bir tane orc maskesi buldum, en çok sevdiğim itemlarım onlar

etrafta ne var ne yok diye dolaşırken hayvan satan bir npc buldum, at aldım bir tane kendime, çok hoşuma gidiyor nedense

birinin kütüphanesinden Richard Garriot imzalı bir kitap çaldım, sonra bankada yere attım, Ethical Hedonism'di kitabın adı =)

dolaşırken bir defa öldüm moblar saldırınca, hp poolum çok düşük, hemen öldüm ama sonra cesedimi bulup altınlarımı ve itemlarımı geri aldım

çok eğlendim nedense

ha bi de new havena gittim geri yanlışlıkla, dönerken biritain moongateinden aşağıya yürüdüm, yürü yürü bitmiyor yol, bir sürü de mob var, vurdular hep, bir baktım başka bir şehre gelmişim, meğerde moongateden sağ yukarıya doğru yürümek gerekiyormuş, çok korktum orada ölürsem diye, healerlar nerede onları da bilmiorum =/ neyse sonra geri döndüm bildiğim şehre
Sosyal ağlarda paylaş

dio'daki ikinci günüm biraz daha sakince geçti. oyunda dikilen ilk üç evi ziyaret ettim, iki tanesinin iç dekorasyonları yapılmamış, o kadar yeniler yani. sahiplerinden birisi önce kafamdaki geyik maskesini görüp beni kesmeye kalktı ama sonra işi tatlıya bağladık. kendilerinden çaldığım iki adet fishing pole ve envai çeşit kalkan silah için özür diliyorum, dayanamadım. satın aldığım grizzly bearı yönetemediğimi farkettim, sanıyorum animal lore bilmem gerekiyor. oyunculardan birisi gemiyle New Haven'a gitmeye çalışmış ama olduğu koordinatlara gidince bir şey bulamamış, harita üzerinde yok yani, saklı instance gibi bir yer olmalı new haven. oyuncular düzgün insanlar genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

dio'daki ikinci günüm biraz daha sakince geçti. oyunda dikilen ilk üç evi ziyaret ettim, iki tanesinin iç dekorasyonları yapılmamış, o kadar yeniler yani. sahiplerinden birisi önce kafamdaki geyik maskesini görüp beni kesmeye kalktı ama sonra işi tatlıya bağladık. kendilerinden çaldığım iki adet fishing pole ve envai çeşit kalkan silah için özür diliyorum, dayanamadım. satın aldığım grizzly bearı yönetemediğimi farkettim, sanıyorum animal lore bilmem gerekiyor. oyunculardan birisi gemiyle New Haven'a gitmeye çalışmış ama olduğu koordinatlara gidince bir şey bulamamış, harita üzerinde yok yani, saklı instance gibi bir yer olmalı new haven. oyuncular düzgün insanlar genelde.

o oyuncu benim lskdjfklajsd new heaven a gidip adam kaçırmaya çalıştım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...