liberal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Selam fotoğrafçı bilgisayarı toplamam lazım. Low to Mid bişey olacak. Okudum ettim işlemciye yüklenelim diyorlar. Aranızda fotoğrafçı olan, bu işlerle ilgilenenler bi gelsin söylesin ne lazım bize? Ekran kartı ne kadar önemli? Intel'in çipe entegre (hd4000 serisi) kurtarır mı? Ekran kartı ne kadar önemli bu işlerde? Amatörlükten de kastımı anlamışınızdır kesme biçme renklerde oynama ambians falan filan. Ha bi de .raw formatında mı ne olacakmış onu da katın hesaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 4gb ram gtx 550 misal pentium core 2 duo yeterli. ben ati hayatta tavsiye etmiyorum heleki grafik tabancı işler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ekran karti onemsiz, ssd ve ram sart. Bir de depolama diski lazim, tercihen raid 1 veya raid 5 konfigrasyonunda , fotograflari kaybetmemek icin. Cok cok asiri buyuk fotograflarla (20-22mp ve ustu) ugrasilmayacaksa islemci muazzam bi constraint degil. ama iyi olmasi ise yarar. ekonomik bi amd toplanabilir, multi tasking islerde basarililar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 SSD ve ram gerek, islemciler coktan performans esigini asti oteki parcalara kiyasla. Artik hafiza ve yazma hizi, okuma hizi, erisim hizi filan yavaslatiyor islemleri normal amator islerde filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 e aynı şeyi yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 masaüstü dizüstü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 koltukalti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 masaaltı apışarası banlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Selam, Bendeki durum şöyle: cpu: i3-4220 gpu: hd5770 (DDO oynarken ve 10bit video için :D) ram: 16GB Vengeance 1600Mhz CL9 (CL9'u 12TL fark ile bulunca aldım :P) hdd_1: internal 120GB OCZ Vector (main) hdd_2: internal 3TB Seagate (dosyaları tutuyorum) hdd_3: external 2TB WD USB 3.0 (foto backup) hdd_4: internal Sandisk 32GB ReadyCache (cache için) display: Asus PA246Q Ligtroom 4 kullanıyorum. Nikon D600 ile sadece raw çekiyorum. Sonradan fotolarla oynamak raw çekince rahat oluyor. Amatörün giriş basamağının dudağı konumundayım ben :) 4x4Gb yerine keşke 2x8GB alsaydım ramleri diyorum ama oldukça uyguna bulmuştum mevcutları. i3 oldukça yetiyor bana Lightroom ile. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar