kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: 6-) Doğu cephesinin kapanması ile birlikte bu bölgede sadece ihtiyat birlikleri kalacak diğer bütün ordu birlikleri batıya kaydırılabilecekti. [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" çok uzun zaman alırdı diye düşünüyorum askerleri batıya kaydırmak yani yine de almanların şansı çok düşüktü[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 21 Aralık 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 askeri batıya kaydırmak ve oradan yeniden gruplamak en fazla 1-2 aylık bir iş.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Bilge_Tonyukuk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 abi ben o zamanlar Rusyanın öyle ciddi bir rakip olduğunu sanmıyorum. daha çevresindeki ülkelerle meşguldü ama büyüyecek güce sahipti
huun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 dogu cephesinde daha fazla ilerlenemeyeceginin anlasilmasiyla ve batida iyiden iyiye sıkısılmasi nedeniyle duzenli olarak dogu cephesinden birlikler zaten batiya kaydiriliyordu . o kadarda sorun olmazdi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: John_Petrucci, 19 Aralık 2004 08:59 tarihinde demiş ki: ruslarda türk değil mi ?? hyr ama Türk devleti yıkıldıktan sonra Türkiye'deki beylikler gibi bağımsızlıklarını ilan etmişlerdi.[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
babboo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Yok lombak onu kastetmedi.Tarih Hastası arkadaşın bir iddiası üzerine bir dokundurma yaptı galiba.Herkes "Türk" tür diye bir idda yanılmıyorsam.[signature][hline]|||||| || || || || || |||| || || || || || || ||
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 hitlerin annesi turktu nediosunuz sız ya :D stalının hıtlerle ılgılı begendıgım bır lafı var hıtlerın suıkastını duyunca solemiş So the bastard's dead! Too bad we didn't capture him alive! stalinin bir efsane lafı daha var stalıne papa dusun celerınıze karsı demişler stalın cevap olarak The Pope? How many [military] divisions has he got?[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 stalin ingilizce biliyormuş yani ?[signature][hline]well you know, life is something like that.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ehueheu buda guzel orjınal kaynaktan oldugu gıbı yazdım turkce yazsaydım turkcemı bılıyor olucaktı bunuda gectım ruscasını aynen yazsam kacınız anlıycaktınız saldırın ama desteklı saldırın aksı halde komık oluyorsunuz[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 saldırmıyorum güzel kardeşim kızma hemen. : ) hayır dersteyim geçen, herekleitos'un bazı sözlerini tartışıyoruz tüm text gavurca velhasıl en sonunda iş şeye geldi, ya iste bunu türkçeye çeviremiyoruz yani "pattern" ayrı bir şey falandı filandı. Arkadaşım demişti bu lafı ehe "tr çevirince anlam yitiriyorda ingilizceye çevirirken kim bilr neler olmuştur, adam ingilizce bilimuş herhal diye" tat olsun doku olsun ne diye saldırayım deli miyim ben ? (ha deliyim orası ayrı)[signature][hline]well you know, life is something like that.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 tarih bolumunde genellıkle birbirimizi yedıgımız için bana ole geldı :) paranoya basladı ııce[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Canı istemiş..[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Apache Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mussolini,Yunanistan'a saldırıp yenilmeseydi Alman orduları rus topraklarına 6 hafta önce girecekti ve ölümcül kışa rastgelmeyip çok daha farklı bir sonuç alınabilirdi.Esasolarak bana göre savaş sonrası olası bir rus tehlikesi ve alınan topraklardaki kaynakların yakıtlı araçlarda kullanılması ve savaş sonrası alınan topraklardaki kaynakların ve hammaddenin kullanılarak dünya pazarında büyük söz sahibi olunması isteniyordu.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Çünkü ABD, Nazi almanyasını o zamanlar yükselmekte olan Sovyetler Birliğine karşı kullandı ve Sovyetler birliğinin yükselişini durdurdu. Abd Federal almanya ile çok iyi geçiniyordu, ta ki tasmayı elinden kaçırıncaya dek.. Kendi oyunundan zara görmeye başlayayınca bir kaç politik hamleyle işi durdurdu..Ve 2.dünya savaşına girmek zorunda kaldı. Kim ne derse desin gerek 2. dünya savaşı gerekse soğuk savaş silahlanma yarışı nedeniyle ABD ye büyük kazanç sağladı.. ABD, dünya hakimiyetine devam etmek için silahını satmak, gerilim yaratmak zorundadır. Şu anda çıkarılmaya çalışılan yeni bir siyonist gerilimin de sebebi budur.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Adamın biri, fi tarihinde demiş ki: "milyonlarca spermin arasından gelde birinci ol, gelde şu yaşadığın hayata bak" [Bu mesaj Pirvan tarafından 27 Aralık 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar