kath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Bu hafta mutlaka satmam lazım, fiyat 1100 lira, tüm aksesuarlar ön ve arka yüzünde koruyucu jelatin+3 adet hediye case vericem. Garantisi 15 ay daha devam ediyor. Kozmetik olarak bi problemi yok. Ankara'da görerek alabilirsiniz. Not: 1200 liraya philips dock ile birlikte alabilirsiniz. Hem sarj edip hem de müzik dinleyebilirsiniz bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Son fiyat mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Pazarlık sünnettir :) ( Lan hep şunu demek istemişimdir çok mutluyum şu an ehreuaf :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 docku ne kadara verirsin en son? durumu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 cihazın foto vs koyabilirsen yakından bütün kenarları ve ön arka yüz olarak, birde hiç tamire gittimi , bi sorun cıkardımı vs siyah model en cabuk yıpranan model olmustu iphone 5 te , herhangi bi eğilme vs sözkonusumu , ekranda kılcal da olsa çizik varmı satışda önem kazanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Bu akşam fotoğraf koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ucuz değil mi yaw fsdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Dock da iphone da gayet temiz beyler, biraz titiz bi kullanıcıyım, o yüzden elektronik vs satışında hep rahat etmişimdir alıcıya karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Dock ayrıca 150 lira bu arada. Iphone ile birlikte 100 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ucuz değil mi lan benim içim yancak bu fiyata giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Liebe said: ucuz değil mi yaw fsdsfds ucuz değil. normal. ama hani şöyle bir şey var, dışarıdan alacağına titizim diyen bir patiden alıyorsan yüksek ihtimal sıfır gibi gelicek cihaz o bakıma ucuz biraz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 9 aylık cihaz lan çok ucuz üzüldüm aciliyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Beyler baya foto koydum, fotoğraflar çok iyi değil yine telefonla çektim idare edin, bazı fotoğraflarda abuk subuk parlamalar var oralarda bi sorun yok merak etmeyin, bire bir görüp alabilirsiniz dediğim gibi. http://pho.to/4dpGP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Taksit yapsana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 taksit olsa ben de alırım asjkdasjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 taksit olursa bende alırım olm ahah 1200e cihazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 sanalpazardan 1150 liraya itelesin işte taksitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Ama önce ben dedim. Benim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 nakit ödeyebilirim elden ama, istanbuldayım ankara olması sıkıntı cıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 patice, suark a söyle sana sıfırını alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Ankara'da taksit durumu için bişiler ayarlayabilirim belki. Ciddi ciddi düşünen varsa pm beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 nakit yok yahu bankadan kredi kartı bekliyorum aslında o gelse gg üzerinden alıcam direk kız arkadaşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Kredi kartı ile dediğim gibi ben de verebilirim, gider bi kuyumcuya altın alırız gayet basit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 adamin ekran koruyusunda at var. alin valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar