xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Arkadaslar, kafayi yiyecem. Bu uydunetten cektigimi hicbirseyden cekmedim ben. Gerci sorun turk telekom kaynakli gibi. Eve uydunet teknik ekibi getirttim, pingleri gosterim, adam "abi valla sinyallerin duzgun, benim yapabilecebim birsey yok" dedi. Google ana sayfayi adamin gozunun onunde 30 saniye'de acmadi, "haklisin abi" dedi anca. Musteri hizmetleri ping, traceroute cart curt anlamiyor. Adamlara "email atiyim, screenshot yolliyim size" diyorum, yok alamiyoruz dosya diyor. Modemi kapatip acalim diyor. ISP'nin musteri hizmetlerinin acizligine bak. Anlayan adam kimdir bu sorunu ben kime iletmeliyim? Boyle sacma internet mi olur ya... http://imageshack.com/a/img42/4117/wefu.jpg http://imageshack.com/a/img829/6145/wc75.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Alakalı değildir sorununla ama şimdi farkettim google.com.tr çok geç açılırken google.com her zamanki hızında. Bir durum var google.tr'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 bende google.com da ayni hizda aciliyor valla. yavas yani ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 türk telekomla alakalı olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Turksat benim gozumde bitmistir. http://imageshack.com/a/img200/3582/mbx1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Bende uydunet kullanıyorum sen söyleyene kadar fark etmemiştim şimdi ping attım aynı değerler hemen hemen bu işte bir saçmalık var anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 VPN kullaniyorum internetim daha hizli, saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 paparnoz said: Bende uydunet kullanıyorum sen söyleyene kadar fark etmemiştim şimdi ping attım aynı değerler hemen hemen bu işte bir saçmalık var anlamadım. simdi bunu bildiremiyoruz. musteri hizmetleri iki is yapiyor. 1) modemi acin kapayin demek 2) eve ekip yonlendirmek. ikisi de bizim sorunu cozmuyor. evde veya apartmanda degil sorun. hatta sorun izmir cikislarinda bile degil, ulke genelinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 e Turksat 'in kendi peeringleri falan yok bildiğim kadarıyla. Turkcell Superonline' a gel, Google ile direk peeringimiz var ;) www.google.com.tr 'a 17ms de ulaşıyorum şu an. Pinging www.google.com.tr [173.194.39.247] with 32 bytes of data: Reply from 173.194.39.247: bytes=32 time=17ms TTL=56 Reply from 173.194.39.247: bytes=32 time=17ms TTL=56 Reply from 173.194.39.247: bytes=32 time=17ms TTL=56 Reply from 173.194.39.247: bytes=32 time=17ms TTL=56 Ping statistics for 173.194.39.247: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 17ms, Maximum = 17ms, Average = 17ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 uydunet değil de turksat hoppingi saçmalıyo arasıra . bende de aynı sorun vardı, sonra düzeldi, sonra yine oldu, sonra yine düzeldi. ama evet artık saçmalıyo adamlar. bana google a ping atmayın ordan anlaşılmaz falan dediler. dedim anlaşılmayacak olan ne? adam adsl ile 15 ping alıyo ben 150. sizce normal mi bu amk yazdım. cevap gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 vazgeçtim uydunet e geçmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 2 ay bir problem olduğuna inandırmaya çalıştım. inanıp teknik servis yolladılar. sinyal düzgün valla snr normal falan dedi. dedim o değil tracert'a bak pinglediğim speedteste bak falan VALLA BEN BİLMEM ONLARCA ÜYE NİYE PROBLEM YAŞAMIYO O ZAMAN gibi bir laf etmesiye 'siktir git lan' diye üzerine yürümem bir oldu. çorapla kaçtı orospu çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 googlela turksatın bi sorunu var sanırsam youtube u throttle edicez dediler ayarları yapamadılar steamden 2 MB ile dosya indiriyorum ama youtubedan hd video izleyemiyorum sacma bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Hola ile sorunsus youtube bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 BonePART said: googlela turksatın bi sorunu var sanırsam youtube u throttle edicez dediler ayarları yapamadılar steamden 2 MB ile dosya indiriyorum ama youtubedan hd video izleyemiyorum sacma bi durum bu bende de boyle, degil hd 480p bile izlerken cogu zaman takiliyor. Ama her videoda, degil bazi video geliyor catir catir izliyorum. Bence de bir IP throttle seyi koymus olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 xetraynex said: BonePART said: googlela turksatın bi sorunu var sanırsam youtube u throttle edicez dediler ayarları yapamadılar steamden 2 MB ile dosya indiriyorum ama youtubedan hd video izleyemiyorum sacma bi durum bu bende de boyle, degil hd 480p bile izlerken cogu zaman takiliyor. Ama her videoda, degil bazi video geliyor catir catir izliyorum. Bence de bir IP throttle seyi koymus olabilirler. aynen ki bu arada youtube central felan yüklü dashingi kapamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar