Densiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Gerçek zamanlı olmasına gerek yok aslında. Hatta browser tabanlı bile olabilir. Varmı bu şekilde oynanabilecek birşeyler? Tiberium Alliances http://www.tiberiumalliances.com/ Bunu daha önce araştırmıştım. İyi oyun fakat "guild/ittifak (yada herneyse)" işi çok ön planda. Ne kadar iyi bir yerdeysen kazandığın o kadar artıyor. İyi yanı ise, herkes haritada "merkez" e doğru hareket etmek zorunda. Merkeze gittikçe kaynaklar daha iyi oluyor. Haliyle aksiyon dozu sürekli yükseliyor. Stronghold Kingdoms http://www.strongholdkingdoms.com/ Beğenmiştim fakat p2w yorumları canımı sıktı. The Settlers Online http://www.thesettlersonline.net/en bi fikrim yok. örnek olarak Ministry of War ? 3 tane türk sunucusu gördüm. Mynet, kabaam ve gameturk diye. :/ Sizin önerdiğiniz birşey var mı? p2w kesinlikle olmasın! böyle bir konuyu açarak hatamı yaptım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 age of empires online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 age of empires online çıktığında p2w muhabbetleri çok olmuştu. Daha sonra bir anda "oyunu geliştirmeyi durdurdular". Yani oyun şuanki halinden 1 adım öteye asla gidemeyecek. Bu oynanmaz yapmaz mı bu oyunu? Yoksa yanlış mı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 kings bounty online var ben oynamadım daha ama az çok ne olduğu belli. sacraboar var bunu da denemedim. bide dawn of fantasy, tabi ki bunu da denemedim ama bunlar hep daha önce 'sonra bakarım' dediğim oyunlar, sen deneyip yorumlarsan çok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 aylık ücreti olmayan p2w oyun yok gibi bişi zaten, öyle para verilcek aylık kaliteli bi mmorts var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 @LethE deneme yanılma için harcanacak vakit yok malesef =). Hazıra konayım istedim ama rekabet ortamı bile yok bu türde. O yüzden herkes dayamış p2w sistemine. @Jaegerjaquez Umudu kestim sanırım :P. Hevesim kısa sürdü =). Şöyle bir 20-30$ ile bile eşitlik olsa dedim ama sanmıyorum. Araştırdıklarımda parayı bastıkça es. Günlerce sürecek binayı saniyesinde dikmek nedir :P Birşey bulamadık sağlık olsun. Teşekkürler katıldığınız için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 meh zaten widnows livela beraber kapatmıslar serverları. adamlar cillop gibi oyun yapıp sonra icine etti cok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Stronghold Kingdoms 'ı forumdan Anelor daha iyi bilir. Adam dünya sıralamasında ilk 3'deydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Stronghold Kingdoms'ın kötü yanı, insanların "işgal edilmesin" diye oyunun motorunu ve yapısındaki açıkları kullanarak yaptıkları abuk-subuk kale tasarımları. Eh, sen de böyle yapmak zorunda kalıyorsun ve iş çok can sıkıcı oluyor. Kale tasarımlarını düzeltseler oyun baya baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar