Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa yakasinda ev

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Isin ozu istanbulda ev acmam lazim, ayda maksimum 2 hafta kalabilicem suan ama ilerdd ne olur bilemem.
Evin konum olarak metro istasyonlara yakin olmasi onemli bol bol havaalanina gidecegim.
Sabiha Gokcen daha faal olsa anadoluda olabilirdi tabi ama simdilik pas geciyorum.
Ricam bana semt onerin. Aklima bakirkoy, merter den baska yer gelmiyor. Cok tuzluysa ev arkadasi dusunmem gerekir ki emin olamiyorum.
Oyle 3+1 villa falan degil mumkunse studyo daire yada 1+1 2+1 olabilir.
Duzgun isinsin, dokuntu olmasin yine mumkunse merkezi bir nokta olsun. Manzara falan onemli degil zaten cok keyfini cikaramicam.
Sosyal ağlarda paylaş

Cennet'e bak kesinlikle; metroya yakın değil ama metrobüsün ve havalimanının dibi. Taksi 10 lira tutuyordu dış hatlara. Küçükçekmece'nin en oturulabilir yeri insanı açısından. Kiralar da Bakırköy'ün yarısı kadardır muhtemelen.

Bizim ev var orda metrobüsün karşısında, eşyalı falan boş duruyor öyle; İstanbul'a geldiğimde kullanıyorum ailemin yanına gitmediğimde. Her yere ulaşımı gayet rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

Avcilar falan soyledi arkadasim, cok komik fiyatlara dairelerde bilemedim eskiden avcilardan biryere gitmek vakit aliyordu baya. 1200 falan dert degil o kadar butcem yeter tabi hayvani guzel ev olur alirim yanima bir uni.ogrencisi yada kafa dengi, patiden bile cikar ama dedigim gibi 30 yillik evede bayilmam oyle paralar. Olur olurmaz kaldigim gun yikilacagi tutar.
Sosyal ağlarda paylaş

ataköy iyi ama pahalı bi bögle. ataköyün ilk etapları fiyat olarak uygunmuş. onun dışında bakırköyde zuhuratbaba bölgesi çok nezih bir yermiş. evler biraz eski(20yıllık falan). sen zaten ayda 1-2 hafta kalacam diyorsun, işini görür diye umuyorum. fiyatları da uygun ordaki evlerin. o bölgeye bakabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

Avcilar falan soyledi arkadasim, cok komik fiyatlara dairelerde bilemedim eskiden avcilardan biryere gitmek vakit aliyordu baya. 1200 falan dert degil o kadar butcem yeter tabi hayvani guzel ev olur alirim yanima bir uni.ogrencisi yada kafa dengi, patiden bile cikar ama dedigim gibi 30 yillik evede bayilmam oyle paralar. Olur olurmaz kaldigim gun yikilacagi tutar.

Avcılara gitme hiç, uzak iyice. Halkalı, İkitelli falan da arabasız çekilmez.

Ataköy nerden baksan 1500+ olur, o da gelmez bence. Hani maaşım 10k olsa yine ayda 2 hafta max. kalacağım eve 1500 lira kira vermem ben (tabii benim fikrim)
Sosyal ağlarda paylaş

ayda 2 hafta kalıcaksın, ne gerek var 1200 e.

inanılmaz pahalıymış bu arada, eşyalı oldugundan.
ama bahce katı, ayın yarısı yoksun. Soyarlar o evi :p.

eşyalı arıosun sen dımı?
1200 lirayı gözden çıkarıosan,
anlaş bi otelle, günlük 100 e falan düşürürsen anlaşıp daha mantıklı olabilir. uğraşmazsın en azından elektriğiydi suyyudu.

aslında, 140 lira bile olabilir yani, ne kombi var ne elektrik ne aidat ne yok hırsız girdi ne eşya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...