Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Evet görseldeki büyük eğitim şirketinden bir oyun turnuvasından kurs kazanmıştım adamlar ikidir eğitmenin yoğun programından erteliyor, eğitmenin nasıl bir yoğun programı var anlayamadım, hayrına bir eğitim kursu da asıl paralı işlerinden dolayı erteleniyor gibi mesajlar geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 turushan pelin serinkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Hahaha ilk defa komikli şık ilk seçenekte. Bu da güzel bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 forgiver said: turushan pelin serinkan serinkan gerisi hatalı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ucuz etin yahnisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 selam http://www.linkedin.com/pub/pelin-%C3%A7eviker/77/60/224 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 "Elemanın biri profiline baktı" dedirtmemek için linki farklı browserda açmak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 tatlı bir eğitmen hanımkızımızmış. html i 60 yaşında bi hatundan öğrenmiştim lel burdan değil tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Kojiroh said: "Elemanın biri profiline baktı" dedirtmemek için linki farklı browserda açmak :( beta as fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ankarada tam zamanlı ios developer varsa msj atsın işe alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bilgeadam acayip ya. kız arkadaşım 3 sene önce eğitim aldıydı orda bir kaç ay önce aradılar naptınız nasılsınız size uygun iş var elimizde isterseniz yönlendirelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Kojiroh said: "Elemanın biri profiline baktı" dedirtmemek için linki farklı browserda açmak :( Böyle birşeyi bilmediğim için camdan atlamaya karar verdim. Bende linkedin linkelerini açmıyordum sırf bu yüzden dsadsfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ben linked in linklerini hep private dan acıyorum. shift + ctrl + p candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 o kadar da kurs için çıldırmıyorum aslında kendi çapımda birşeyler yapıp app storea kabul bile ettirmişliğim var :P https://itunes.apple.com/us/app/lol-akademi/id693874330?mt=8 ama şu bilge adamın yaptığı muhabbet, just lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yem atıyorlardır sana öğretmen bulamadıklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Sirat said: ben linked in linklerini hep private dan acıyorum. shift + ctrl + p candır. CTRL + SHIFT + N FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 turushan ne abi ? o nasıl bi isim başka isimmi bulamadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Kıskanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar