Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Şimdi dışarı çıkacağız da bir arkadaşla (İstanbul) farklı bi yere gidelim dedik aklımıza hiçbir şey gelmedi. az bi öneri yapsın birileri dedim. Alkole gerek yok. Manzara olur cılızdan ne bileyim kadıköy'de barda oturmayalım dedik de alternatif de bulamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 alkol yok manzara varsa çamlıca tepesi ibb tesisleri sdfsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 çengelköyde deniz kenarında çay-nargile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 piyer lotiye çıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 pier lotti'ye çok çıktım ya ama buldum sanırım bir iki yer bakalım. Anadolu kavağı dedik bi oraya da gidince içesi geliyor adamın. çamlıca ibb tesisleri de çok mantıklı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 arkeoloji müzesine gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 yer altıı gezin rutubet koklayın zindanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 olm cumartesi sokaga mı cıkılır lan. pierre loti fena secenek değil e, oraya gidene kadar çekilecek eziyet-pierre loti fayda orantısı baya düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 CthuLhu said: çamlıca ibb tesisleri de çok mantıklı <3 türbansız almıyolar içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 moncici said: arkeoloji müzesine gidin 3 5 ay önce gittim aynı arkadaşla yeni bişey bulmamışlardır herhalde. emirgan tarafına kendimizi atıp bi yer bulmaya karar verdik şimdilik. hala önerilere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Esh said: CthuLhu said: çamlıca ibb tesisleri de çok mantıklı <3 türbansız almıyolar içeri. iftara gitmiştim ben oraya. masaya oturup direk bi su alabilir miyim? dediğimde kazığa oturtuyorlardı az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 gülhane parkı, en uçtaki çay bahçesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 arnavutköy ibb tesisleri fena değil. bebekte falan yürüyün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 gülhane parkına en son 3 sene önce falan gitmiştim. çöplük gibiydi toparladılar mı tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 CthuLhu said: moncici said: arkeoloji müzesine gidin 3 5 ay önce gittim aynı arkadaşla yeni bişey bulmamışlardır herhalde. emirgan tarafına kendimizi atıp bi yer bulmaya karar verdik şimdilik. hala önerilere açığım. emirgan iyi fikir sabancı müzesine gidin anish kapoor sergisine. sonra da emirganda takılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 valla bir buçuk sene olmuştur herhalde gideli, tertemizdi ya. çay bahçesinde de çaydanlıkla getiriyolardı çayı falan. manzara da bi taraf anadolu yakası, bi taraf avrupa yakası, önlerinde de haliçle boğaz direk adadasın hissi yaratıyodu. ama bi süredir gitmedim kefil olmiim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 anish kapoor hala bitmedi mi ya mantıklı bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 topkapıs sarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 rumeli kavağamı ne öyle bi yerde var,ebesinin nikahında,polis falan yok sokakta cuvara içerek manzara izledenir falan filan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 istanbulda nasıl alternatif bir yer bulamadınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Çünkü heryer mainstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 CthuLhu said: Şimdi dışarı çıkacağız da bir arkadaşla (İstanbul) farklı bi yere gidelim dedik aklımıza hiçbir şey gelmedi. az bi öneri yapsın birileri dedim. Alkole gerek yok. Manzara olur cılızdan ne bileyim kadıköy'de barda oturmayalım dedik de alternatif de bulamadık. HANGİ KIZI GEZDİRİYORSUN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 boşver onu şimdi gel dotaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 yerebatan sarnıcını görmediyseniz gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 i wanna take you to a gay bar araba varsa rivaya gidin. hemen garipçeye gidin akşama yetişirsiniz. balık yiyin bi güzel. ben de geleyim hatta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar