zipzip Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 benim posterler geldi.gayet güzel.rıdvan bu işe girene kadar ordan alırım poster alcaksam bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Cerceveye 45 tl diyor meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 deadwoll said: Allposter.com'u gördüm de ekşide scam cak cuk diyen olmuş, 1 ayda siparişim gelmedi diyen olmuş falan. Yemedi. http://www.allposters.com.tr/gallery.asp?CID=110C7E13971B4620B7EF93BA8966B90D&apnum=2705499&IID=A95817D57D4540E98F5A7590F2F6CD14&startat=/getPoster.asp&PODConfigID=0&zpid=2705499 Şu çok hoşuma gitti yoksa. Aslında bu tarz metal zımbırtılar da alabilirim ama çok para arkadaş. abi ben tişört + poster aldım. 10 günde geldi. kargo ücreti ile sıkıntın olmasa go yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Panpalar 70x102 cm cerceve lazim nerden alak ikea mi? Ucuz ve ince olsun istiom dandik plastik falan olur yani np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ben yüksek bir inşaatın demirlerinde oturan insanların posteri ve bilardo oynayan köpeklerin posterlerini sipariş ettim. başka ne vardı bunlar gibi her dükkanın duvarında gördüğümüz söylesenize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Poker oynayan kopekler olmasi lazim bro sen yanlis almissin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 vay anasını korsan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 arcane said: Panpalar 70x102 cm cerceve lazim nerden alak ikea mi? Ucuz ve ince olsun istiom dandik plastik falan olur yani np. Standardı bu arada 70x100 Çerçevecide yaptırırsan pahalıya gelir. En güzeli hazır çerçeve o da İkea'da var. Ancak yurt dışı sitesinde. Türkiyeye henüz getirtmemişler sanırım talep olmadığı için, mail atıp istemek lazım. Türkiye'de olan 50x70 ve düşük boyutları. deadwoll said: Kendime çalışma odası düzenliyorum da, mobilyaların falan siparişini verdim, duvarlara da poster ayarlıyım diyorum oda biraz renklensin diye ama güvenebileceğim, çeşidi bol bir site bulamadım. Aslında Rıdvan'ın kanvasları süper, yaptırdım daha önce ama ben 4-5 tane alayım 60 70 lirayı geçmeyeyim kafasındayım şu anda. Poster istiyorsan en güzeli kendin gidip bastırmak. Kağıdına kadar seçip en olmadı Canvas, Fotoblock ya da Poster yapıp çerçeveletmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 arcane said: Panpalar 70x102 cm cerceve lazim nerden alak ikea mi? Ucuz ve ince olsun istiom dandik plastik falan olur yani np. abi git bi camcıya istediğin renk istediğin ölçüde 2 dkda keser sana. ikea falan kasma bence hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kermit said: başka ne vardı bunlar gibi her dükkanın duvarında gördüğümüz söylesenize ? bunu unutmussun. baya populerdi zamaninda http://i.imgur.com/GBuwz6k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Burda söylenen yerlerin aksine posterin hası mardin savurkapı dan alınır lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kermit said: arcane said: Panpalar 70x102 cm cerceve lazim nerden alak ikea mi? Ucuz ve ince olsun istiom dandik plastik falan olur yani np. abi git bi camcıya istediğin renk istediğin ölçüde 2 dkda keser sana. ikea falan kasma bence hiç cam istemiyom abi dandik olsun plastik falan. 15 liraya çıkayım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 cam değil la zaten çerçeve dediğin dışındaki zımbırtıyı demiyomusun. onlar alüminyum falan oluyo camcılarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 inspiration http://www.real.com/resources/wp-content/uploads/2013/09/groupshot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 sdfg kim toplamış lan bunları asdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 allposters aşırı pahalıymış ya. kağıda 15 liradan fazla vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar