deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Eve bir tane apple tv alayım diyorum ama istediğim şeyi yapıp yapamayacağını merak ediyorum. Amacım PC'yi salonumdaki televizyona stream edebilmek. Macbook'u ya da Iphone'ları stream edebiliyoruz bildiğim kadarıyla ama Windows kullanan gariban PC'mi de aynı şekilde stream edebilir miyim? Hani açıp 2 oyun oynıyım istiyorum salon rahatlığında ama henüz aklıma apple tv'den daha olası bir şey gelmedi bu hayalimi gerçekleştirebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Oyun stream edilmiyo ya, fps bayagi dusuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bilgisayarı Chromecast ile stream edebilirsin ama delay oluyor biraz ve fps çok iyi olmuyor. Oyun oynanmaz o yüzden, belki puzzle falan tarzı oynarsın anca. HDMI kablo ile bağla direk bilgisayarını, bir de kablosuz mouse-klavye al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 çözümün serviio. bir de internete bağlanan bir tv tabii. ama oyun konusunda naparsın bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 xaty said: Bilgisayarı Chromecast ile stream edebilirsin ama delay oluyor biraz ve fps çok iyi olmuyor. Oyun oynanmaz o yüzden, belki puzzle falan tarzı oynarsın anca. HDMI kablo ile bağla direk bilgisayarını, bir de kablosuz mouse-klavye al. Eski ev 1+1'di tv'yle pc aynı odadayken öyle yapıyordum da, şimdi farklı odalardalar. Smart TV bu arada, internete bağlanıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Smart olsun da kablosuz monitör değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Yok onu MrLevie'ye yazdıydım. Aslında prizleri saçma sapan yerlere koymuş olmasalar bilgisayarla TV'yi sırt sırta verip duvarı delebilirdim hdmi'ın geçeceği kadar. Ama geri zekalı mütahit pintilikten her odaya bir priz, anten vs. koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar