Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eyvallah, bir de replay veya match history gibin birşey yok mu? Dün çok epic bir shamanla oynadık totemlerle acayip acayip şeyler yaptı sonra 1 hpden maçı kazandım falan tekrar seyretmek istiyorum sdffgh.
Mesaj tarihi:
Resetlenirse para verenler uçar gider. İlk günden bütün o açtıkları packleri bir daha açar kartları tamamlarlar, benim gibi tek kuruş ödemeyen adamın bütün harcadığı zaman çöp olur, dımdızlak kalır.
Mesaj tarihi:
Saçlarını kestirmeden önce tam edvırt'a benziyordu şimdi biraz daha yan sanayisi gibi duruyor. Adam zengin belli main account'u full golden deck'lerle dolu. Çok para harcamış fakat genede izletmiyor kendini.
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

Reynad iyi ya.
Ama NA'de kimler legendary oluyor bugün bu hıyarı izleyerek şaşkınlıklar içine düştüm. http://tr.twitch.tv/veev

Bu adam bayadır var ki? Daha iyi oynuyor bence reynad'tan. Amele gibi bir cümleyi 83542634 kelime ile uzatmıyor en azından.
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum bayağı kötüydü bugün.
Hani bayağı kötüydü, rank 15+ seviyesinde kötüydü.
Bir de gaza geldikçe daha da saçmaladı. Zaten yarım saatte 120 rank falan düştü legendary'de.
En son arena'ya girip constructed yapmaya kastı, olmayınca retire'ladı falan bayağı bir cyringe moment yaşattı insanlara.
Mesaj tarihi:
Ha sen izliyor muydun?
Bu kadar kötü call'larla hareket etmesi rage falan değil ya, beynini aldırmış olman lazım.

Gerçi ben ilk bugün izledim, tek gün üzerinden yorum yapmak zor da mega kötüydü.
Mesaj tarihi:
Of hala sıçıyor.
Spell damage'lı kartı tutup trash temizliyor.

Öğlen de murloc'ı bırakıp juggler'a swipe atmıştı falan.
Tam bir kamil abi bu herif. Mucize yani legendary olması.
EU olsa Rank 10'dan aşağı inemez bunlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...