Tori Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Eyvallah, bir de replay veya match history gibin birşey yok mu? Dün çok epic bir shamanla oynadık totemlerle acayip acayip şeyler yaptı sonra 1 hpden maçı kazandım falan tekrar seyretmek istiyorum sdffgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 HS hype ı yavaş yavaş bitiyor galiba. Millet deckleri bitirdikten sonra yüzüne bakmaz oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 questler resetlenmiyo diye oynamıyorum kaç gündür. 1 tane düzgün deckim var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Full release ne zaman? Deckler kartlar herşey gidicek resetlenicek değil mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hayır, reset yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 aslında resetlense ne guzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Resetlenirse para verenler uçar gider. İlk günden bütün o açtıkları packleri bir daha açar kartları tamamlarlar, benim gibi tek kuruş ödemeyen adamın bütün harcadığı zaman çöp olur, dımdızlak kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Var mı bizden legedary olan ya da yaklaşan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 alacakaranlık çocugu bu çocugu izleyin f2p hesap ile legendary olucak.. alacakaranlık setinden kaçmış gibi ama iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Saçlarını kestirmeden önce tam edvırt'a benziyordu şimdi biraz daha yan sanayisi gibi duruyor. Adam zengin belli main account'u full golden deck'lerle dolu. Çok para harcamış fakat genede izletmiyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Reynad iyi ya. Ama NA'de kimler legendary oluyor bugün bu hıyarı izleyerek şaşkınlıklar içine düştüm. http://tr.twitch.tv/veev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Rank 1 oldu keraneci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Sorieno said: Reynad iyi ya. Ama NA'de kimler legendary oluyor bugün bu hıyarı izleyerek şaşkınlıklar içine düştüm. http://tr.twitch.tv/veev Bu adam bayadır var ki? Daha iyi oynuyor bence reynad'tan. Amele gibi bir cümleyi 83542634 kelime ile uzatmıyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Bilmiyorum bayağı kötüydü bugün. Hani bayağı kötüydü, rank 15+ seviyesinde kötüydü. Bir de gaza geldikçe daha da saçmaladı. Zaten yarım saatte 120 rank falan düştü legendary'de. En son arena'ya girip constructed yapmaya kastı, olmayınca retire'ladı falan bayağı bir cyringe moment yaşattı insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 adam senden yakışıklı diye kıskanma şimdi.. reynad reis on nümorö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Bugün çok rage'e geldi chat'tekiler yüzünden ondan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Ha sen izliyor muydun? Bu kadar kötü call'larla hareket etmesi rage falan değil ya, beynini aldırmış olman lazım. Gerçi ben ilk bugün izledim, tek gün üzerinden yorum yapmak zor da mega kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Evet bugün yayınını izledim. Genelde iyidir eleman. Konuşma tarzı hemen hemen aynı da dediğim gibi çok çabuk rage'e geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Of hala sıçıyor. Spell damage'lı kartı tutup trash temizliyor. Öğlen de murloc'ı bırakıp juggler'a swipe atmıştı falan. Tam bir kamil abi bu herif. Mucize yani legendary olması. EU olsa Rank 10'dan aşağı inemez bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Öeh bir deck'e 4 tane flamestrike mı konulur mala bağlamış bugün harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Masvoç: [video]https://www.youtube.com/watch?v=nMY-dAfF9ew?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 http://www.twitch.tv/reynad27 Şerefsiz legendary oldu 5 günde 2 arena yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben dedim size.. utandım kendimden onu gorunce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar