Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 arenada daha win 2de mi 3 de mi ne druidin teki bloodmage thalnos, ysera, ragnaros ve black knight atti. bende de alexstrazsa vardi ama yetemedi. 2 de ironbark protector atti adam oyun sonu.
totemic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 öehhh adam ranked destesini arenaya sızdırmış..
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Şimdi fark ettim MaSsan'ın stream'inde yazan yazı; MaSsan said: Q. What does MaSsan mean? A. Massan means your table in Turkish, Apple in Portuguese, a city in Korea, and I was 10 when I came up with this name. Türkçesini bile açıklamış asdf.
Tori Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Priestle enrage minionu heallayıp son anda oyunu aldım. Direk şu yeminlen. http://forum.paticik.com/thumbnails/50b/c06/736/6cb/e61/d61/5a2/0e4/ade/3b9/9d_450xNULL.png
Tori Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Bak işte milletin böyle ahını alıyorum sonra çıkıyor aheste aheste. Priest vs priest, 28-2 ben öndeyim, son bir tane mana crystal kalmıştı onla da power word shield'ı kullandım, draw a cardda holy smite geldi. Kesin yenicem kaçışı yok. Herifin bir tek gurubashi bersekerı var boardda, 3 tane charge minionu olsa ne olcak ki diyorum, herif well played çekip duruyor. Adam gurubashi berserkera 2 tane double hp attı 28 hp oldu. Üstüne bir de hp'yle damage eşitleyen hede..... Sözün bittiği yer.
Tori Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Off burayı da 18 yaşında bir kızın instagram hesabına döndürdüm iyice ama çok acayip şeyler oluyor bugün lan ahuh. Druidle 2 innervate ve mark of the wild kullanıp 6-4 stormpike commando çıkardım 3. turnde. Herif direk çıktı zuhuh.
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Tori said: Off burayı da 18 yaşında bir kızın instagram hesabına döndürdüm iyice ama çok acayip şeyler oluyor bugün lan ahuh. Druidle 2 innervate ve mark of the wild kullanıp 6-4 stormpike commando çıkardım 3. turnde. Herif direk çıktı zuhuh. abi turn 3 ragnaros çıkarttım az önce. çok az denk geliyor ama gelince de çok güzel oluyor.
Tori Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ahahah aynen abi ya, sevgililer günü trip mrip hiçbirşeyden eser kalmadı bir anda :D
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kartlar bazen ustuste geliyor secemiyosun istedigini nasil cozcez bunu
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 http://www.twitch.tv/massansc/c/3586913 herkes mağdur ondan. dark iron dwarf, elven archer gibi atıp geri çekebildiğin kartları kullanınca düzeliyor.
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uuLxmPQedyM&feature=youtu.be delirdim bildigin su oyunu kaybetsem monitore gomerdim klavyeyi
taru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Betakey geldiğinde biraz oynayıp bırakmıştım. Şimdi oyunu ufak ufak çözmek için tüm classları 10 yapmayla uğraşıyorum. Bir de arenaya rezil bir desteyle girmişim, onu tamamlayayım dedim 2-3 oldu anca sdf
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 1 aydır falan oynamamıştım da, hala iyi gelen bir mage ebesine atlıyormuş direk diğer decklerin ya arena'da. 7-0 geldim, 2 mage geldi 7-2 oldu anında, gerçi ilk mağlubiyette benim hatamdı biraz ama yine de çok fena bu mage'ler anasını satiim.
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 3-1 gidiyodum slyvanaslı falan eşşek deckli herif geldi 2 kere üst üste 3-3 bitti arena. arena'da ağır bal amk
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ağladım efsane kartlar geldi bu sefer sdf
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Odeon said: delirdim bildigin su oyunu kaybetsem monitore gomerdim klavyeyi benim basima cok sık geliyor bu. ancak istedigim kartı oynamama engel olmuyor. alttakine de usttekine de ulasabiliyorum.
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Odeon said: delirdim bildigin su oyunu kaybetsem monitore gomerdim klavyeyi http://www.youtube.com/watch?v=UJq28BP-IIQ
Marty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 cok guzel curvelu silahli milahli bi warrior deckle girdim arenaya. gelisine 0-2 emdim. ulan o kadar begendim decki heralde ben hicbi boktan anlamiyorum dedim biraktim, 2 gun sonra devam edeyim dedim cok rahat 7-2 oldu ara verdim tekrar. bu aksam gider bi tane daha emer bitiririm
Mehanix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ya arkadaşlar onyxia legandery kartım var ve bana cok gereksız gelıo hiç kullanmıyorum bunu yakayım mı yoksa dur hacım sakın yapma diyenler var mıdır? ona gore yakıcam:)
Öne çıkan mesajlar