Mithr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Gelin bekleriz. Eğer hacker falan dadanırsa, admini iş yerindeyken rahatsız edebilme imkanına sahip olacağınız 100 kişilik rust sunucumuz. 5.9.66.74:28035 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Sunucuya baglanmak icin oyunda F1'e basip konsolu acip net.connect 5.9.66.74:28035 yazip enterliyoruz. Modlar: Oxide, Doorshare, Economy, Chat History, List Players, Private Message, Groups. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Serverdan kopup duruyorum bi sorun mu var? Bide benim binayı patlatmış biri herşeyi almışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 az önce girdim ve kicklediniz beni ? sebepsiz yere ? neden ? çok kaliteliymişsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 aninda rage gelmis :D hala configlerle ugrastigim icin restart atmam gerekiyor arada. 1 saat sonra falan tam oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 giremiyorum serverdan banlısın diyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 server icin hayirli olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yok arkadaş ya gerçekten dahada gelmem kimsede girmesin. bune ya. durduk yere banlandık serverdan. sebep gösterilmeden. teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kermit said: giremiyorum serverdan banlısın diyo... emin misin abi banlist falan bos, bizim serverin adinin sonunda pati yaziyo bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 dasdas pardon. ekonomi mod falan kuruyoruz da, düzeltiriz birazdan. bizde ban olmaz pilis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 siz inanmayin ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ya bi sussana ya adamlar ne kadar iyi niyetli anlamaya çalışıyordum geldin bozdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 şaka la şaka oyun yok bile bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kermiti banlayanların oyununa girmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kermit said: şaka la şaka oyun yok bile bende Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bu modların olayı ne simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 hepsinin geçmişi editle dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 madcow said: bu modların olayı ne simdi? doorshare ile evine koydugun kapilari baskalariyla paylasabiliyosun. /share isim economy ile oldurdugun hayvanlardan zombilerden falan para cikiyo, item alabiliyosun. /help yazinca gosterir ordan bakabilirsin olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Server "Sayfasi" hatta bide surdan oy verirseniz mukemmel olur :D server'a questler, kimin kimi oldurdugu, birisinin baseinize saldirdiginda uyari gelmesi gibi pluginler de ekledim. baya tatli bisey olmus olmasi lazim suan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ip yi yazıyorum incompatible versions yazio giremiorum nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 oyuna update gelmis, serveri update edeyim duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar