Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyku problemi

ad3m

Öne çıkan mesajlar

Evet uzun zamandır böyle bir dertten müzdaribim hiç doktora falan gitmedim bunun için şimdi aklıma geldi ilginç olduğu için paylaşmak istedim belki vardır aranızda da yaşayan bir tip.

Şimdi uyuma süresi,uyanma problemi,kabuslar vs gibi bir derdim yok.Benim derdim uykuya dalma kısmıyla alakalı sadece.

Dediğim gibi inanılmaz problemli bir süreç çünkü bu süreç başladığı anda bir anda bendeniz Daredevil'a dönüşüyor.Kulaklar öyle bir hassas oluyorki neredeyse alt kattaki uçan sineği duyar gibi oluyorum.Şöyle söyliyeyim ayıkken dışarıda bulunan sokak lambasının varlığından haberim yokken uyku moduna girince beynimi zonklatır derecesine sesini duyuyor ve ona kitleniyorum.Bu sessizce yapılan sohbetleri duyabilme vs ile çoğaltılabilir.
Ayrıca o kadar stress yapıyorumki bazen birşeyleri kıracak kadar kafayı yeditirtiyor bana bu hassas kulaklar.
Nasıl bir psikolojiye bürünüyorsam artık bilmiyorum kulaklar radar oluyor valla.Var mı buna benzer sıkıntısı olanlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

kulak tikaci tak
duzgun beslen spor yap
enerji harca, biraz bedensel olarak yorul

Tıkaç malesef çözüm değil alarm ile uyanıyorum.
Diğerleri için şöyle söyliyebilirim evde barfiks çubuğum, bench sehpam barım vs üzerine gym üyeliğim var.Yani buda olayı değiştiren birşey değil.Orgazmın verdiği mayışıklık mutluluk bile engellemiyor çoğu kez psikolojik bir takıntı mı bilmiyorum ama bir ömrünün yarısı hastanede geçmiş olan ben için hastaneye gitmek kısmı çok zor geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi müzikle uyu. ben de öyle yapıyordum, aynı şeyler bende de vardı. kulaklığı takıyorum müzik dinliyorum, gecenin bir yarısı zaten rahatsız ediyor üstünde varolan kablo ister istemez atıyorsun gece. alarmın da çalsa sorun yok hiçbir şekilde. kesinlikle tavsiye ederim. ayrıca çalışmıyorsan eğer, kendini yor o da çok yardımcı oldu.

ya da kitap oku, ama senin uykuyla problemin yok. o yüzden yatağa yattığında uykun olduğunu varsayıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...