ad3m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Evet uzun zamandır böyle bir dertten müzdaribim hiç doktora falan gitmedim bunun için şimdi aklıma geldi ilginç olduğu için paylaşmak istedim belki vardır aranızda da yaşayan bir tip. Şimdi uyuma süresi,uyanma problemi,kabuslar vs gibi bir derdim yok.Benim derdim uykuya dalma kısmıyla alakalı sadece. Dediğim gibi inanılmaz problemli bir süreç çünkü bu süreç başladığı anda bir anda bendeniz Daredevil'a dönüşüyor.Kulaklar öyle bir hassas oluyorki neredeyse alt kattaki uçan sineği duyar gibi oluyorum.Şöyle söyliyeyim ayıkken dışarıda bulunan sokak lambasının varlığından haberim yokken uyku moduna girince beynimi zonklatır derecesine sesini duyuyor ve ona kitleniyorum.Bu sessizce yapılan sohbetleri duyabilme vs ile çoğaltılabilir. Ayrıca o kadar stress yapıyorumki bazen birşeyleri kıracak kadar kafayı yeditirtiyor bana bu hassas kulaklar. Nasıl bir psikolojiye bürünüyorsam artık bilmiyorum kulaklar radar oluyor valla.Var mı buna benzer sıkıntısı olanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kulak tikaci tak duzgun beslen spor yap enerji harca, biraz bedensel olarak yorul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Genelde B vitamini veya demir eksikliği neden olur böyle şeylere. Bence bir kan tahlili yaptır. ilaç kullanmaya başladığın anda sorun çözülüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yatmadan 2 bira patlat pardon en az 3 bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 geçmişte yaptığın bişiler rahatsız ediyor olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 of bazen böyle uyanıyodum veya yarı uyanık bi halde oluyodum. sanki su damlıyor gibi bişeyin farkında oluyodum ama her yer sepsessiz, benim dedektörler açık falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Fistan said: kulak tikaci tak duzgun beslen spor yap enerji harca, biraz bedensel olarak yorul Tıkaç malesef çözüm değil alarm ile uyanıyorum. Diğerleri için şöyle söyliyebilirim evde barfiks çubuğum, bench sehpam barım vs üzerine gym üyeliğim var.Yani buda olayı değiştiren birşey değil.Orgazmın verdiği mayışıklık mutluluk bile engellemiyor çoğu kez psikolojik bir takıntı mı bilmiyorum ama bir ömrünün yarısı hastanede geçmiş olan ben için hastaneye gitmek kısmı çok zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 stres falan cok mu? gelecek kaygisi, aile, kiz vs kafana takiliyordur biraz bunlari asmaya calis belki azcik uyku ilaci alabilirsin uyku sureni kisalt baktin seslere kitlendin yine gece, kalk bir bardak ilik sut ic otur biseyler yap, kitap oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ben jackin karaciğeriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yatmadan önce 2 kapak atın, mis gibi uyutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 abi müzikle uyu. ben de öyle yapıyordum, aynı şeyler bende de vardı. kulaklığı takıyorum müzik dinliyorum, gecenin bir yarısı zaten rahatsız ediyor üstünde varolan kablo ister istemez atıyorsun gece. alarmın da çalsa sorun yok hiçbir şekilde. kesinlikle tavsiye ederim. ayrıca çalışmıyorsan eğer, kendini yor o da çok yardımcı oldu. ya da kitap oku, ama senin uykuyla problemin yok. o yüzden yatağa yattığında uykun olduğunu varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yatmadan önce bir posta mis gibi uyutur denmemiş paticik i am disappoint two and a half mande bölümü bile vardı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar