sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 İptal edilmeyen rezarvasyon yaptım, iptal etmekistiyorum da otele ve booking com a mail çaktım rica ettim cevap bekliyorum. Yeni yaptım 15 dk falan oldu, ederler mi iptal acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sipeyskeyk said: İptal edilmeyen rezarvasyon yaptım, iptal etmekistiyorum skljkdlaskldsa ya pardon ama edit: fransa ise gg, başka ülke ise de direk telefon et mail bekleme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Şöyle: Ben misal Genuine im booking.com'da. Hatırlı müşeri olduğunda ya da güzel bir dille söylediğinde iptal edebiliyorlar. Bunun için bence çağrı merkezlerini ara. En hızlı öyle çözüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 etmezler aynını ben thailand'da yaşadım, etmediler. çatır çatır parayı aldılar karttan. iş bankasına dedim böyle böyle bir durum var, ne yapabiliriz "hiçbir şey yapamazsınız, şartlar açık bir şekilde satış yapılmış, isterseniz dilekçe verin ama sonuç alamazsınız" demişti asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Ettiler :) hatırlı müşteriyim, zaten yazdım bir kerelik exception yapabilir misiniz diye. 10 dk sonra bir kız aradı free of charge iptal ettik dedi, otelden onay almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Almanya bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 booking'den türkiyeden mi ilgilendiler yoksa almanya mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bingildak said: booking'den türkiyeden mi ilgilendiler yoksa almanya mı?neden bilmiyorum ama Fransa'dan aradılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 eee iyiymiş abi hayırlı olsun. beni sürekli thai operatörlere yönlendiriyordu, adamların supervisor bile karttan okur gibi konuşuyordu. moto mot. zerre yardım etmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sipeyskeyk said: Almanya bu arada. iste almanlarin güzelligi bir daha ortaya cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 AİDS OLDUM GENE DE GELİYİM İSTİYOSANIZ DİYE MAİL AT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 otelin rezervasyon görevlisini mi silkecek adam neden umursasın aids olup olmadığını dasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Swine flu desin daha etkili olur direk. carpetinize kusarım da desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 HakkiYendi said: AİDS OLDUM GENE DE GELİYİM İSTİYOSANIZ DİYE MAİL ATf fasd güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 her turlusunde su kadar sure(24 saat misal) icinde iptal edebilirsin yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 türüne göre değişiyor, hepsinde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 nasıl kredi kartından para alıp bişey yapamıyosun ya, kredi kartından hizmet vermeden para almaları saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar