Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bira içen kızlar

Wolas

Öne çıkan mesajlar

Wolas said:

İnsan gibi bira içiyorsa lafım yok afiyet olsun kana kana içsin.

Faaakat Beer Bong yapıyorsa heleki üstüne başından döke döke yerleri ıslatıyorsa ya bi zahmet siiiii laaaa

Bu şekilde yapan arkadaşlar lütfen üstlerine alınmasınlar, hatta biz üst lafını komple çıkartalım bu cümleden

Daha çok siz yapmayın, evet sen aloo kime diyorum yapmazmısın lütfen

bu iyiligimi unutma

here we go

http://www.youtube.com/watch?v=CWiuegxxDno

Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

kızlar içince çok vahşi sevişiyor

ben türk kızlarının içipte vahşi sevişmesini, hatta o iki kelimenin içmek ve sevişmenin aynı cümle içinde kullanılmasına karşıyım. yok öyle bişey. birbirinizi kandırmayın. koyun şuraya o karikatürü kızın pantolonunu çıkarmaya çalışan sadece buraya gelebildim karikatürünü. Türkiye'nin gerçeği. KANDIRMAYIN LAN BİRBİRİNİZİ.
Sosyal ağlarda paylaş

yeminle olum şoke oldum resmen

önce içimden 'ınını ıvrıdını sikiyim noluyo aq süper' demeye başladım

sonrasında fuck yeahlar havada ucustu

düşün abi ?

kız fuck yeah diye cayırdıyo altında üstünde her bi yerinde

yaşadım diyorum lan !!!

çilek reçelinin yabış yabış olup olmaması umrumuzda olacak son şeydi. aklıma bile gelmedi. ortalıgın hamına komuşuz reçelimi düşüncez değişik
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

marksman said:

kızlar içince çok vahşi sevişiyor

ben türk kızlarının içipte vahşi sevişmesini, hatta o iki kelimenin içmek ve sevişmenin aynı cümle içinde kullanılmasına karşıyım. yok öyle bişey. birbirinizi kandırmayın. koyun şuraya o karikatürü kızın pantolonunu çıkarmaya çalışan sadece buraya gelebildim karikatürünü. Türkiye'nin gerçeği. KANDIRMAYIN LAN BİRBİRİNİZİ.
Ahaha ben çok kadın tanıdım öyle. İçlerindeki küçüklükten beri bastırılan vahşi yanları çıkıyor ortaya. Tecrübeyle sabit.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...