Katibim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 "roket adam" said: İlk aracımı almayı planlıyorum yakın zamanda, bütçem inanılmaz kısıtlı. Maaşın yarısını falan krediye gömücem ve geriye 2 ekmek alacak falan param kalacak yani. İlk araç ve ikinci el olacağı için hasar kaydını önemsemiyorum ama millet delleniyor abi olur mu öyle şey diye. Şu anda hasarsız şahane bi arabayı hak ettiğimi düşünmüyorum, hatta halkımızın genelinin hak ettiğini düşünmüyorum fiyatlar bu denli yüksekken. Fazla lüks yani şu andaki bütçeme. E 3000-4000 lira hasar kayıtlı bi aracın eksisi ne olabilir ki? Kasko ki deli gibi şişiriyolar, o kadar bi hasar kaydı nasıl araç fiyatında bu denli bi etkiye sebep olabiliyor? Sizce hasar kaydı olan bir araç almak mantıklı mı? Karışmasın, pert kayıtlı DEĞİL, hasar kaydı olan. Yani önceden kaskoda işlem görmüş. Laf aramızda 25 bine kadar araç bakıyorum, şahsi isteğim yeni kasa Polo ama anca hasarlı var :/ Önerilere açığm, direkt sahibinden linki gönderirseniz daha da açığım. maaşının yarısını gömecek kredide araç alma Git onun yerine maaşının 1/4 ü kadar tutan minik sakin otomatik polo al hem az yakar (LPG) hem masrafın olmaz İstersen hasar kayıtlıda buluruz Üstüne birde masrafıda az olur küçük araba park derdinde olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben senelerdir anlamıyorum bu merhumu adam geliyo kapıya lazer tutuyo boya var diyo e var diyorum çizildi boyandı cizik mi dursaydı çürüse miydi kapı ama boya var diyo saçma bi denklem var bence bu araba sektöründe arabayı orjinal servise götürmek arabanın değerini düşürüyo sanayide 2000 tlye bi kaza sonrası çözdürsen arabanın problemini adam aa ufak hasar varmıs diyo orjinal serviste 6000tl cıkarıyolar her şey orjinal parcayla değişiyo ooo büyük hasar diyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 BonePART said: ben senelerdir anlamıyorum bu merhumu adam geliyo kapıya lazer tutuyo boya var diyo e var diyorum çizildi boyandı cizik mi dursaydı çürüse miydi kapı ama boya var diyo saçma bi denklem var bence bu araba sektöründe arabayı orjinal servise götürmek arabanın değerini düşürüyo sanayide 2000 tlye bi kaza sonrası çözdürsen arabanın problemini adam aa ufak hasar varmıs diyo orjinal serviste 6000tl cıkarıyolar her şey orjinal parcayla değişiyo ooo büyük hasar diyo adam aynen katılıyorum ve bir şey daha eklemek istiyorum Ben boya takıntılı adamlara gıcığım Evini boyatıyorsun saçını boyatıyorsun ayakkabını boyatıyorsun ohh mis gibi oldu diyorsun Arabanı boyatınca da kesin kazalı neden boyatsın ki başka diyorsun... Dikkat edin Türkiyede boyanmanın kötü addedildiği tek eşya arabadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 forgiver said: reno megane 1 vardı farlar,tampon, kaput, çamurluk değişmişti 2bin kestiler olay da 20 km/h la hafiften vurmak kaskoyu bulan servis yükleniyor mesela radyatöre dahi bir şey olmamıştı aynı kaza bir de sol taraftan oldu ona da 4bin mi ne kestiler ahan da şu http://i.imgur.com/3boi2BD.jpg yürürüründe bir şey yok, keyfe keder boyalı -- hasarın, servis faturasını iste değişenlerden öenemli mi önemsiz mi anlarsın Benim olaya çok benziyor servis bir yakaladı kasko ödeyecek diye resimdeki gibi basit bir kazayı 6.400 tl masrafla geçirdiler sdfds Birde ikinci el de çok katakulli dönüyor ya asla güvenemezsin. Servis hurda diyor arabaya 2000 liraya alıyor yapıyor el altından 2.el firmasına geçirio gıcır gıcır araba diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 2. el risk ya . Adam yanmış arabayı itelemiş kasko firmasının anlattığına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 BonePART said: ben senelerdir anlamıyorum bu merhumu adam geliyo kapıya lazer tutuyo boya var diyo e var diyorum çizildi boyandı cizik mi dursaydı çürüse miydi kapı ama boya var diyo saçma bi denklem var bence bu araba sektöründe arabayı orjinal servise götürmek arabanın değerini düşürüyo sanayide 2000 tlye bi kaza sonrası çözdürsen arabanın problemini adam aa ufak hasar varmıs diyo orjinal serviste 6000tl cıkarıyolar her şey orjinal parcayla değişiyo ooo büyük hasar diyo adam tanıdıktan araba alıp tanıdığa satçaksın abi. kanser olmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 merhum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hasar kaydı tamponlarda boyoma fln dış çerçeve içinse direk al sorun degil ama motorda fln varsa sıkıntı diyolar hep ben de tam bilmiyorum ama kendimden bildigim arka 2 stop lambasını kırdım bide ön tamponu orjinalleri ile değişti 2500 lira bişiy bunun yüzünden almayacak adam varsa zaten almasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 piyasanın altında satmak zorundasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 motosiklet alın boşverin arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bizim araba kaza geçirdi perte çıkarcaktı sigorta sanayiye götürdük cebimizden yaptırdık hasar kayıtsız eauheauheahu simdi arabanın sicili tertemiz manasız bi durum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar