Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Aluriel said:

Niye bu kadar hype var lan buna. Bi bana guzel gelmiyor bu gta heralde.

heistler zevkli gerçekten ayrıca,
gta serisinin en önemli özelliği "humor" u.
sanat yönetmeninin çok iyi tespitlerini oyun abartarak sunuyor.
Lester Crest ,Travor mükemmel yazılmış karakterler.
gta benim için olayı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Explain this shit to me plz
800k startupunu aldın evini aldın bi de araba seçtin oh mis hadi kankilerini inv et friendlistdeyse zaten yakında spawn oluyorlar geziyorsunuz azcık yan ver hoop lastik patlıor,yanındaki gerizekali arkadaşın pkklı gibi dağa daşa sıkarken polis aggroluyor çat arabana biniyor sende wanted oluyon hop kovalamaca başlıyor hooop sıkıyorlar anında lastik patlıyor
normal gidiyon azcık yalpalıyon lastik patlıyor
bune lan ?
Sokucam helikopter alcam sonunda 1.8m basıp

Oyunun en op araci buzzard attack helicopter. Arabadan once onu kasarsaniz bolumleri catir catir gecersiniz. Aksi halde takimda basarisizsa 20 kere tekrar ederek iskence cekerek gecersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bende eskı drıver yuklu ıken download ettım oyunu hıc bır skıntı olmadan. oyuna gırdım oynadım 2 saat cıvar, sonra drıver update edeyım dedım 2-3fps fazla alırız, nvıdıa en son dırver ı cektım, su lanet socıal club loop olayı basladı. oyuna tıklıyorsun socıal gelıyor 1 -2 dk sonra error verıyor baglantı problemi vs <(code 2 ) hatası. var mı bunun ıcın bır cozum.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de galiba ekran kartı mı ısınıyor noluyor anlamadım, ekran birbirine giriyor bi süre sonra. amd beta driver yüzünden de olabilir emin değilim. hw monitör max 70 dereceye ulaştığını gösteriyor gtada ama normal bisıcaklık değil mi bu?

çok övdük nazar değdi
Sosyal ağlarda paylaş

lloyd'un evini berbat ettiler son halini çok merak ediyorum. I Fought the Law görevinde yarış arabalarını polis olarak çaldığımız yerden dönerken sahilden dönüş yolu, aralarında geçen muhabbet, müzik(moves like jagger) herşey şahaneydi. dave'in sekreteri ise çok seksi, sanırım michael yakınlaşacak ilerde.

http://www.youtube.com/watch?v=suRsxpoAc5w

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...