bemre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Benim gibi iki gündür launcherı çalışmayan varsa, comodoyu komple sildim açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 nereden alabiliyoruz en ucuza şuan :/ allahsız steam 180 tl çekiyor :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Aluriel said: Niye bu kadar hype var lan buna. Bi bana guzel gelmiyor bu gta heralde. heistler zevkli gerçekten ayrıca, gta serisinin en önemli özelliği "humor" u. sanat yönetmeninin çok iyi tespitlerini oyun abartarak sunuyor. Lester Crest ,Travor mükemmel yazılmış karakterler. gta benim için olayı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 LathspeLL said: PATİCİK CREW Girmeyen girsin. abi beni onaylar misin senelian isim ozel mesaj atacagima alintilamisim peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 abi abv. sadece nvidia driver update yaptım bugün, şu an açılmıyor. rockstar update service e ulaşamıyorum fln dio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Bıngıldak kanseri yayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Regalya said: Explain this shit to me plz 800k startupunu aldın evini aldın bi de araba seçtin oh mis hadi kankilerini inv et friendlistdeyse zaten yakında spawn oluyorlar geziyorsunuz azcık yan ver hoop lastik patlıor,yanındaki gerizekali arkadaşın pkklı gibi dağa daşa sıkarken polis aggroluyor çat arabana biniyor sende wanted oluyon hop kovalamaca başlıyor hooop sıkıyorlar anında lastik patlıyor normal gidiyon azcık yalpalıyon lastik patlıyor bune lan ? Sokucam helikopter alcam sonunda 1.8m basıp Oyunun en op araci buzzard attack helicopter. Arabadan once onu kasarsaniz bolumleri catir catir gecersiniz. Aksi halde takimda basarisizsa 20 kere tekrar ederek iskence cekerek gecersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bende eskı drıver yuklu ıken download ettım oyunu hıc bır skıntı olmadan. oyuna gırdım oynadım 2 saat cıvar, sonra drıver update edeyım dedım 2-3fps fazla alırız, nvıdıa en son dırver ı cektım, su lanet socıal club loop olayı basladı. oyuna tıklıyorsun socıal gelıyor 1 -2 dk sonra error verıyor baglantı problemi vs <(code 2 ) hatası. var mı bunun ıcın bır cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 benim de galiba ekran kartı mı ısınıyor noluyor anlamadım, ekran birbirine giriyor bi süre sonra. amd beta driver yüzünden de olabilir emin değilim. hw monitör max 70 dereceye ulaştığını gösteriyor gtada ama normal bisıcaklık değil mi bu? çok övdük nazar değdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 oyunu sildim install ettim. launcher açılıp dosya almaya başlasa halleşicem de launcher açılmıo abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 launcher ve oyun rockstar social a baglanamiyor. vpn acip baska ulkeden girersem catir catir hersey calisiyor. noluyor yahu? anlamadim gitti. patchde de ayni seyi yapmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ben de giremiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 sadlasdlsadas lan sorun bende değil de servislerdemiymiş. boşuna mı sildik oyunu ahahahjdkdhkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ben çatır çatır oynuyorum ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 patient zero cured! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 lloyd'un evini berbat ettiler son halini çok merak ediyorum. I Fought the Law görevinde yarış arabalarını polis olarak çaldığımız yerden dönerken sahilden dönüş yolu, aralarında geçen muhabbet, müzik(moves like jagger) herşey şahaneydi. dave'in sekreteri ise çok seksi, sanırım michael yakınlaşacak ilerde. http://www.youtube.com/watch?v=suRsxpoAc5w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 kendi radyo kanalımızı/kanallarımızı yapabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 baska giremeyen varsa vpn kullansin. su anda Germany olarak bagliyim. hersey sorunsuz calisiyor. vpn i kapattigim saniye GG... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 hangi programı öneriosunuz? hotspot sapıtıo bir süre kullanınca fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 PIA kullaniyorum ben. https://www.privateinternetaccess.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 kendim memnunum ama CIA izliyor falan cikarsa karismam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Ben de pia alayım bari madem yahu. Yani pes arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ben vpnsiz giriyorum ama crew oyunana gir diyince sapitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Vpn'den girmiyorum inatla singleplayer saveleri patlar, birşey olur diye. Durduk yere TR'ye yansıyan bu sorunun sebebini de çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 dünde vardı abi bu problem, yazıyorum inanmıyorsunuz adamlar server yoğunluğu arttı mı belli ülkelerin ip'lerini trafik azaltmak için blokluyor büyük ihtimal downloader tr'den kesinlikle indirmiyordu VPN açıyorsun, büyülü bir şekilde 0 disconnect 3mpbs download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar