Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 300 lira şu anda. 250 zaten ortalama bi bot. greyder bile 180den aşağı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 normal ayakkabılar için dedim ben ya. bot için 300 ideal bir fiyat zaten. alıp 5 yıl yiyorsn. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Abi 300 TL bir şey değil bot için. Camper'in fiyat iyimiş aslında. Bu tarz botlar diğer spor modeller gibi rahat olmuyor ne yazık ki ama muhtemelen Camper rahattır ya. Mağazada varsa gidip bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bir genci daha kazandırdım. seruhan iphone 5te de kampanya var ilgilenir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 axedice said: Ben 4. sınıfta mat1 finaline girerken puşt bi asistan "bakın çocuklar derslerinize çalışın, yoksa bu abiniz gibi olursunuz" demişti. Şerrefsiz yea ahahshsahsuaoasdfg oç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 @Esh seruhan ne ya? abi"j" harfine noldu. Bu arada ben zaten bu tarz bir şey giyiyorum ya. sayfa başı peff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 göz kayması olmuş. saruhanlı mısın. biz kız verdik oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Esh said: ve azcık daha ekleyerek 5 sene tık demeden giyeceğiniz botu alıyosunuz. ingiliz ne demiş? "ucuz mala para verecek kadar zengin değilim" şu bot güzelmiş. aldırayım ben bundan (hazır d.günüm). ama işte o zaman üstte t-shirt olmaz ya direk giyim değişio öfff abv asldkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kotun altına gayet güzel olur abi o bot, kemerle uyum sağlayacaksın. üzerinde tshirt var diye taşımaz gibi bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 serjuhan said: @Esh seruhan ne ya? abi"j" harfine noldu. ispanyoluz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 dedemler de kırımdan göçmüş bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Dworgian said: Esh said: ve azcık daha ekleyerek 5 sene tık demeden giyeceğiniz botu alıyosunuz. ingiliz ne demiş? "ucuz mala para verecek kadar zengin değilim" şu bot güzelmiş. aldırayım ben bundan (hazır d.günüm). ama işte o zaman üstte t-shirt olmaz ya direk giyim değişio öfff abv asldkjas bu botun üstüne kot ve tişört gider sen al giy. dene bi. olmadı başka kombinasyon. ince uzun boylu yapılıysan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bot üzeri tişört falan hoş değil ya. abi gömlek binyılın icadı. en iyi şey gömlek gömlek giysenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 dar kot giyeceksin yalnız. geniş yaka tshirt üzerine de. yazısız mümkünse. en üste de zara dan eşarpımsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bingildak said: kotun altına gayet güzel olur abi o bot, kemerle uyum sağlayacaksın. üzerinde tshirt var diye taşımaz gibi bir şey yok. ya işte ben yakıştıramıyorum da denemek lazım demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ben şu anda şeyi merak ediyorum. o korkunç botları giyen büsürü adam var forumda. bence zorlasak KISA KOLLU gömlek giyen de buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hangi korkunç botlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Vingthor said: bot üzeri tişört falan hoş değil ya. abi gömlek binyılın icadı. en iyi şey gömlek gömlek giysenize. sevmiom ben gömlek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Vingthor said: ben şu anda şeyi merak ediyorum. o korkunç botları giyen büsürü adam var forumda. bence zorlasak KISA KOLLU gömlek giyen de buluruz. sesli güldüm ashuıdauıhduıahdsuıjouıjoşadsuıjklhfadsuıjkohfadsadsuıjohşads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Esh said: dar kot giyeceksin yalnız. geniş yaka tshirt üzerine de. yazısız mümkünse. en üste de zara dan eşarpımsı bold u yapmasam. nolur yapmıyım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 arkasında g-star bile yazıyodur o kısa kollu gömleğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Vingthor said: ben şu anda şeyi merak ediyorum. o korkunç botları giyen büsürü adam var forumda. bence zorlasak KISA KOLLU gömlek giyen de buluruz. oha o kadar da değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 gömlek iyi abi. ama fit olmak zorunda gömlek. başka türlü berbat bir nesneye dönebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 TAŞLANMIŞ KOTCULAR SAĞA, KISA KOLLU GÖMLEKÇİLER SOLA GEÇSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bingildak said: Vingthor said: ben şu anda şeyi merak ediyorum. o korkunç botları giyen büsürü adam var forumda. bence zorlasak KISA KOLLU gömlek giyen de buluruz. sesli güldüm ashuıdauıhduıahdsuıjouıjoşadsuıjklhfadsuıjkohfadsadsuıjohşads o diil de bi ara tshirt üzeri önü açık kısa kollu gömlek modası vardı. allahtan küçükken yaptık ve bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar