nienna Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 social network, jobs, triumph of the nerds, pirates of the silicon valley, the internship benzeri filmler arıyorum. icat keşif teknoloji markaları vs üzerine kurulu. bilim ve teknoloji gibi konular üzerine olsa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 çok güzel belgeseller geliyor aklıma da film diyince bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 evet belgesel de olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Depresyondan çıkmak için komedi filmleri işe yaradı herhalde sdfgkj vicky, christina, barcelona'yı seyret. ilham veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 gaza gelip ben de yapabilirim ! demek istiyosan yapamazsın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 benim hayalim anaokulu ogretmenligi. ama teknoloji seviyorum. belgesel film vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 cyborg kid'lere anaokulu öğretmeni ol anaokul öğretmenliği diye hayal mi olur ya ne garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Benim kabusum anaokulu öğretmenliği herhalde, bildiğin nefret ediyorum çocuklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 @düşüncelihayvan nickinle hiç çelişmiyo canım yazdıkların, bi insan çocukları seviyosa ve onlarla ilgilenmek hoşuna gidiyosa, üstüne üstlük öğlene kadar çalışıp 2.5k dan baslayan maas alıyosa, gayet de bi hayal olabilir. @nienna sen inandıklarından ayrılma, başkalarının laflarınada pek kulak asma, boş konuşuyorlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 abi o listede the internship'in ne isi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 3idiots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 0ne said: @düşüncelihayvan nickinle hiç çelişmiyo canım yazdıkların, bi insan çocukları seviyosa ve onlarla ilgilenmek hoşuna gidiyosa, üstüne üstlük öğlene kadar çalışıp 2.5k dan baslayan maas alıyosa, gayet de bi hayal olabilir. @nienna sen inandıklarından ayrılma, başkalarının laflarınada pek kulak asma, boş konuşuyorlar çünkü. Pardon kardeş doğrusu şuymuş; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ilhami filmden aliyorsan isin var senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 nienna said: social network, jobs, triumph of the nerds, pirates of the silicon valley, the internship benzeri filmler arıyorum. icat keşif teknoloji markaları vs üzerine kurulu. bilim ve teknoloji gibi konular üzerine olsa daha iyi olur. pursuit of happiness ı izledin mi beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 neutrino said: 0ne said: @düşüncelihayvan nickinle hiç çelişmiyo canım yazdıkların, bi insan çocukları seviyosa ve onlarla ilgilenmek hoşuna gidiyosa, üstüne üstlük öğlene kadar çalışıp 2.5k dan baslayan maas alıyosa, gayet de bi hayal olabilir. @nienna sen inandıklarından ayrılma, başkalarının laflarınada pek kulak asma, boş konuşuyorlar çünkü. Pardon kardeş doğrusu şuymuş; ahah bi de uğraşmış skill ability: -31 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bi forum niye bu kadar saldirgan ve hipster takilir ki. hep bir mesaj ve komiklik falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 saldirgan veya hipster mıyım ona göre atacağım mesajı sileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 "sen inandıklarından ayrılma, başkalarının laflarınada pek kulak asma, boş konuşuyorlar çünkü." şuna da hem hipster hem saldırgan olunur ama sghkjsdf .. ha pardon sen forumda niye hep komikli mesaj oluyor diye mi sordun? hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 canım demiş elin adamına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 "anaokul öğretmenliği diye hayal mi olur ya ne garip" demiş olm adam,ben sana "senden adam mı olur gerizekalı, git gebersene" diyo muyum? aynı bokun laciverti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 alt tarafi film tavsiyesi istedik. olana bak sdf. sorun bende degil yani. gachayim ben. sizin yuzunuzden hababam sinifi ahmet konusmasi yapiyomus hisettim abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 konun işe yaradı kardaş. ben downloada aldım söylenenleri. varsa söyleyecek söylesin. yok mu böyle seven ages of rock gibi mesela. yoksa gwindon film şirketi kuruyordu ona söyleyelim çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 jobs izledim çogzeldi var mı başka başka filmler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 hep kötülerini izlemişsin en harbisini izlemmeişsin TPB AFK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar