Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilham verici, inovasyon vs filmleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
social network, jobs, triumph of the nerds, pirates of the silicon valley, the internship benzeri filmler arıyorum. icat keşif teknoloji markaları vs üzerine kurulu. bilim ve teknoloji gibi konular üzerine olsa daha iyi olur.
Mesaj tarihi:
@düşüncelihayvan

nickinle hiç çelişmiyo canım yazdıkların, bi insan çocukları seviyosa ve onlarla ilgilenmek hoşuna gidiyosa, üstüne üstlük öğlene kadar çalışıp 2.5k dan baslayan maas alıyosa, gayet de bi hayal olabilir.

@nienna

sen inandıklarından ayrılma, başkalarının laflarınada pek kulak asma, boş konuşuyorlar çünkü.
Mesaj tarihi:
0ne said:

@düşüncelihayvan

nickinle hiç çelişmiyo canım yazdıkların, bi insan çocukları seviyosa ve onlarla ilgilenmek hoşuna gidiyosa, üstüne üstlük öğlene kadar çalışıp 2.5k dan baslayan maas alıyosa, gayet de bi hayal olabilir.

@nienna

sen inandıklarından ayrılma, başkalarının laflarınada pek kulak asma, boş konuşuyorlar çünkü.

Pardon kardeş doğrusu şuymuş;

Mesaj tarihi:
nienna said:

social network, jobs, triumph of the nerds, pirates of the silicon valley, the internship benzeri filmler arıyorum. icat keşif teknoloji markaları vs üzerine kurulu. bilim ve teknoloji gibi konular üzerine olsa daha iyi olur.

pursuit of happiness ı izledin mi beybi
Mesaj tarihi:
neutrino said:

0ne said:

@düşüncelihayvan

@nienna

Pardon kardeş doğrusu şuymuş;

ahah bi de uğraşmış
skill ability: -31 lel
Mesaj tarihi:
"sen inandıklarından ayrılma, başkalarının laflarınada pek kulak asma, boş konuşuyorlar çünkü."

şuna da hem hipster hem saldırgan olunur ama sghkjsdf

..

ha pardon sen forumda niye hep komikli mesaj oluyor diye mi sordun? hmmm..
Mesaj tarihi:
"anaokul öğretmenliği diye hayal mi olur ya
ne garip"

demiş olm adam,ben sana "senden adam mı olur gerizekalı, git gebersene" diyo muyum?

aynı bokun laciverti işte
Mesaj tarihi:
alt tarafi film tavsiyesi istedik. olana bak sdf. sorun bende degil yani. gachayim ben.

sizin yuzunuzden hababam sinifi ahmet konusmasi yapiyomus hisettim abv
Mesaj tarihi:
konun işe yaradı kardaş. ben downloada aldım söylenenleri. varsa söyleyecek söylesin. yok mu böyle seven ages of rock gibi mesela.

yoksa gwindon film şirketi kuruyordu ona söyleyelim çeksinler.
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...