KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yahu benim twitter takipçi kazan hıyarlığına kurban gitmiş saçma sapan herifleri takip eder olmuşum bi de sayfama bi bakıyorum alakasız şeyler ritıvitlemişim :S nasıl engellerim bunu bi ayarı falan yok mudur? not: twitter aktif kullancısı değilim ondandır kasayı yan yatırdım olmadı, megriye çekmek hiç işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yeni acc al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ayarlar/uygulamalar orada takipçi kazan fln diye bişey olacak. erişimi kaldır diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 niye takipçi kazanmaya kasarsınız ki anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 black ice deneyeceğim sağol bu arada takipçi kazanmaya çalışan ben değilim bunu yapan adamların follower'ı olmuşum yani istemediğim adamları takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Black-ice said: ayarlar/uygulamalar orada takipçi kazan fln diye bişey olacak. erişimi kaldır diyeceksin. twitter kullanmıyorum da twitter da nasıl uygulamalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 fenomen olma yolunda benim de öyle saçma sapan şeylere itibar ettiğim olmuştu zamanında. sonra bıraktım bu işleri. 20 takipçimle mutlu mesut yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Adres ver takip etçem ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 olum harbi ya beni takip etsenize ben de sizi takip ederim. öyle bi bok paylaştığım yok ama işte "hayır için takip" olayı başlatalım. benimki bu https://twitter.com/feelsonumb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ettim takip teklif. ben de bi cahil sorusu sorayım. Burada bazen tek bir tweetin linkini koyuyorsunuz, nasıl yapıyonuz onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ben de bastım takibe. evet ya onu nasıl yapıyosunuz ben de merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 twite tıklayınca detaylar diye bi link var ona bas yeni açılan sayfanın linkini at işte örnek: https://twitter.com/penguendergi/status/425864159951978496 @ponti valla ben de kullanmıom pek. merak edip takipçi dalgasına girmiştim bi kere paticiğe koymuştu biri hatta o yüzden sonra baktım account "türk dediğin müslüman olacak" gibi şeyler RT'liyor hemen google'layıp kapattım fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 test: https://twitter.com/kassamstrateji/status/425868625426141184 valla çok kolay olduğunu tahmin etmiştim ama bunu görmemişim. TŞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 diaboliq hani 20 takipçiyle mutluydun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kendimle çeliştiğim zamanlardan biri olsun bu o zaman asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar