totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 son iki gundur twitch'e giremiyorum. chorme ve ie denedim ama bir türlü giremiyorum siteye. aynı sorunu yaşayan var mı? kurumdan engellediler dicem ama facebook ve youtube falan açık. herhangi bir çözümü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 dün bende de açılmadı baya uğraştım olmadı. tam o arada arkadaş bi kanala direk link verdi çat diye açıldı ne alakaysa sfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 şimdi random stream denedim ben girebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bende dun sıklıkla yasadım ayni problemi demek problem bende degilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 vtunnel falan giriyor ama videolar açılmıyor. bir link atın ben de deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 aciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 son 2 gündür bende de oluyor bu, bazen hiç girmiyor bazende atıyorum herhangi bir stream açık başkasına tıklayınca girmiyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Dün bende aynı sorun vardı, dnslerimi google dns ten default boş a getirince düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 şu an girebildim. canı isteyince giriyor heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar