DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 98li kız 16 yaşında oluyor şu an burdan düşününce kendi yaşımı çıkaramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Abi ne bileyim, suratı fiziği falan inanılmaz masum ve ufak gösteriyodu ondan öyle bi hisse kapıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 hiçbir kadının masumiyet karinesi yoktur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Esh said: Ulgio said: arkadaşlar bende görüyorum ve içim kötü oluyor, kötü hissediyorum lan. 94 lü bi kız gördüm geçen abovv lolita filminden fırlamış bende jeremy irons olaydım dedim... 20 yaşında lan nesi lolita? A middle-aged college professor becomes infatuated with a 14-year-old nymphet. lolita dedigin 12-18 yaş arası zaten. sen lolita olarak banu alkanı biliyosan nothingtodohere.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 arkadaşlar ezip durmayın, dış görünüşü ufak ve masum gözüküyordu diye dedim. Vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 abi/abla deme lazim olur lafi o yuzden var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 konuyu açan arkadaş, konuyu açarken malzemeden çalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Esh said: pati kazanovaları yine tecrube paylaşımında... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 aktiftablet said: GONDARCENGIZ said: Ulgio said: Abi 92-93 sonrası jenerasyona bakın onlar biraz daha iyiler bu konularda. abi onlardan nerde buluruz,lise önlerine falanmı gidelim ksdogskd Black-ice said: galiba cengiz 90'ları 10 sene önce sananlardan hala. Abi bizim jenerasyon hep öyleyiz ya, 10 yıl önce diyince, 90lar geliyor aklımıza. 92li 93lü diyince kundakta bebek canlanıyo gözümüzde. Ama şaka bi yana bizim jenerasyonun tırt olduğu fikrine ben de katılıyorum. abi bizim jenerasyon geneli tırt ama,birazda çevreyle alakalı,benim çevremdeki bütün kızlar ana baba ayrıydı,bunun çok büyük etkisi var kezbanlıkla bence.Ana baba ayrı veya okumuş aile kızı çok daha relax oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=GWP3aRA9kJQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Fransuxa said: Esh said: Ulgio said: arkadaşlar bende görüyorum ve içim kötü oluyor, kötü hissediyorum lan. 94 lü bi kız gördüm geçen abovv lolita filminden fırlamış bende jeremy irons olaydım dedim... 20 yaşında lan nesi lolita? A middle-aged college professor becomes infatuated with a 14-year-old nymphet. lolita dedigin 12-18 yaş arası zaten. sen lolita olarak banu alkanı biliyosan nothingtodohere.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 abi ben 96lı bıraktım 1 ay önce fln pişmanım dönsem şimdi ayıp olur heralde çok kötü ayrıldım ama 96 temiz tavsiye ederm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 95'ten sonrası temiz zaten. kesin bilgi yayabiliriz. ne olduysa öncesinde bir şeyler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 96 model kartallara binerdik biz gençken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar