Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lone Survivor (2014)

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Afganistanda yaşanmış gerçek bir çatışmayı anlatıyor, 2 oscar adaylığı var. Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Emile Hirsch, Eric Bana falan oynuyor.
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjA0NTgwOTk5Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMjE3NDc5OQ@@._V1_SX640_SY720_.jpg

Dün izledim güzel film ama Afganistan diye yemyeşil K.Amerika dağlarında çekmeseler iyiymiş sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
ben filmi beğendim. artık fazla yapmıyorlar bu tarz filmler. blackhawk down gibi falan.

parmağı kopmuş tepeden düşmüş ölmemiş falan bunlara takılmanın anlamı yok yani. gerçek hikayede tabi adamlar belki de aynı mevzide 15 dakka çatışıp öldüler. ama film yaparken bunu abartmalarını mantıksız bulmuyorum.

murica propagandası geyiği de baydı mesela. filmi yapan adamlar. öncelikli olarak istedikleri sinemada kendi halkının FAK YE çekmesidir tabi. ay türkler murica propagandası diye düşünüyorlarmış dediklerini sanmıyorum sdfs

aynı filmi ay yapım 4 tane mehmetçik hikayesi şeklinde yapsa aynı filmi yaparlar.

elin japonu samuraylı bin kişiyi doğrayan film yapınca CAPON PROPAGANDASI demiyosunuz sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

ben ki forumda amerikancı denecek kadar amerika'yı anti-amerikan söylemlere karşı savunan biriyim, beni bile tiksindirdi yani.

adamlar rambo yapıyor, bağrımıza basıp izliyoruz yani. adamın bir ahlaki pusulası var çünkü. burada iğrenç propaganda diyorsak bunun sebepleri sırf terminatör ayarında homo sapiens resmedilmesi değil.

önce abartı kısmı: biz kara murat çekip "gerçek bir hikayeden aynen uyarlandı, otopsi raporları kanıtlıyor" dersek buna belki yaklaşır. 100 kişiyi öldürmeye yetecek kadar hasar görüp gene tınmadan savaşabilmek tam komedi. 7.62 yiyip devam ediyor bunlar, taliban 5.56 yiyip hemen yatıyor. olduuu. dağlardan taşlardan kol-bacak-kaburga kırmadan seke seke kaya parçası gibi düşmek hayatımda gördüğüm en komik sahnelerden biriydi.

dahası ahlaki olarak da kadro tam bir pislik sürüsü, ss einzatsgruppen ayarında adamlar başrolde. "silahsız sivilleri öldürürsek cnn ne der" hesabı yapan insan müsveddelerinin cod mw replay'ini seyredip "fak yea" çeken bir halk varsa onların da japon ve almanlar gibi burunlarının sürttürülme zamanı gelmiş çatmış demek ki.

hikayeyi de çarpıtıyorlar komedi şekilde. adamı kurtarıyorlar artık o ana kadar sağ-salim gelmiş, tam helikopterde kalbi duruyor lmao. yok öyle birşey. mantığı da yok. bu kadar ucuz tribüne oynanmaz.

zero dark thirty ve argo'dan sonra üçüncü facia bu olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...