Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su is nasil sizce? [yazilim]


SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Görüşmeden bilemezsin.
Nasıl ki ilan koyuyor firmalar, her şeyi istediğinden şikayet ediyor çoğu kişi, diyor ki bir görüşse olacak aslında, aynısı ilanlar için de geçerli. Sonuçta karakter sıkıntısı var ve eleman arayan onca firma var. Firmaya iyi adamlar başvursun diye her şeyi söylemeye çalışıyor insanlar...

Bu kariyer.net vs. işi bozuyor. Eskiden İK gazeteleri vardı. Yayınladığın her kelimenin maliyeti vardı. Özene bezene hazırlıyordu insanlar ilanları. Başvurmak hakkaten cesaret istiyordu. Mertlik bozuldu şimdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılım öühendisliği mezunuyum ve ben de iş arıyorum da junior statüsüne 2 yıl deneyim, yeni başlayanlara 3 yıl deneyim gibi ilginç ilanlarla karşılaşıp duruyorum kariyer.net'te. Psikolojim çökmek ile fazla gülerek sağlamlaşmak arası gide gele garipleşti.

Kariyer.net harici diğer siteler nelerdir? yeniris.com ve secretcv.com var aklıam gelen de başka var mıdır?

Bir de nasıl tecil ettiriyoruz ya bu askerliği o konuda da yardım gerek :D

edit: (Geçenlerde düşündüm taşındım, 5 ay süren bir BI macerasından sonra anladım ki o iş bana uygun değil. Bir şekilde oyun sektörüne girmek istiyorum. Bu konuda yol gösterebilecek olan varsa çok rep alır)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir arkadaş ile yurtdışında gaming technology yüksek lisansı yapma fikrim var bu arada. İki gün önce de 27 yaşına girdim. Parasını geçtim sskerlik sorun olur mu olmaz mı emin değilim bu plan için.

Plan en erken Ekim 2015de, gerçi o da arkadaş ben ve kuzeni 3ümüz gidebilmemiz için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abi işin arkaplanında artık şu ülkeden uzaklaşma imkanının verdiği çekicilik de var biraz.

Yıllardır gençliğin verdiği iyimserlik ile bütün amacı yurtdışına kapak atmak olanlara mesafeli davranırdım. Burada da mutlaka bir çaresi vardır, yurtdışına gitmek tek çare değil derdim. Şimdi bakıyorum bakıyorum iyiye giden hiçbirşey yok ve çoğunluk da bu gidişatı iyi yorumlayarak mutlu oluyor. Etrafa bakıyorum sadece giderek artan genel bir kabalık ve üstüste binen stres görüyorum gibi geliyor. Sadece politik anlamda değil dediklerim, Umut Sarıkaya'nın "Samimiyet moda olduğundan beri cehalet meşrulaştı" lafı da etkili bu değişen fikirlerimde.

O yüzden işler yolunda giderse, en azında iki sene istediğim şey ile ilgilenirken biraz da nefes alayım istiyorum.

edit: Hacettepedeki programa ortalamam yetmiyor zaten :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...