SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://www.kariyer.net/trpe-venture-partners/girisimci-yazilim-muhendisi-is-ilani-i1056178/?&tmpsno=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 yazı fontuna gel ahahha ortaokul dönem ödevi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 font-family comic sans ms,cursive :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 said: Kaybetme riskini göze alabilecek kararları verebilecek cesarete sahip olmak lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 yeni mezun arıyorlarsa kesin sömürüp kovma temelli bir iştir. Sömürüye katlanıp, ekstra performans verirsen işte belki kalırsın vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Bende ondan tirstim biraz, sirket hisselerine ortak olma falan dedigi icin zaten yok prim vercez sunu vercez cok kazanican hehe dermis gibi falan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 SpiderS_DangeR said: http://www.kariyer.net/trpe-venture-partners/girisimci-yazilim-muhendisi-is-ilani-i1056178/?&tmpsno=1 Dostum ben bu kişilerle de görüştüm :) edit: ÖM atacaktım mesaj olarak gelmiş, ÖM'den ulaşabilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 işmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Görüşmeden bilemezsin. Nasıl ki ilan koyuyor firmalar, her şeyi istediğinden şikayet ediyor çoğu kişi, diyor ki bir görüşse olacak aslında, aynısı ilanlar için de geçerli. Sonuçta karakter sıkıntısı var ve eleman arayan onca firma var. Firmaya iyi adamlar başvursun diye her şeyi söylemeye çalışıyor insanlar... Bu kariyer.net vs. işi bozuyor. Eskiden İK gazeteleri vardı. Yayınladığın her kelimenin maliyeti vardı. Özene bezene hazırlıyordu insanlar ilanları. Başvurmak hakkaten cesaret istiyordu. Mertlik bozuldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Türkiye'de online iş başvurusu yapınca kimse dönmüyormuş diyorlar doğru mu? İlla tanıdık falan olacakmış^^ kariyer.net i görünce aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 öm olacakti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Direk silkmeye adam ariyorlar.Boyle sacma sapan, toylari gaza getirici laflar, ne dogru duzgun is tanimi ve o font nedir ya, kimsemi itiraz etmemis sirket icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 abi comic sans demeye gelmiştim denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 işverenin ilanı verirken, potansiyel çalışanı hakkında düşündükleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kariyer.net ten is bulunuyor mu hala lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Font değişmiş ,ilan sahibi burdan mı lan yoksa sdsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 hala comic sans, degismemis abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 İlk font daha beterdi ya. Yine buna şükür en azından okunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Safari ile acip fontu gorun bi de lol. Comic sans yine iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Yazılım öühendisliği mezunuyum ve ben de iş arıyorum da junior statüsüne 2 yıl deneyim, yeni başlayanlara 3 yıl deneyim gibi ilginç ilanlarla karşılaşıp duruyorum kariyer.net'te. Psikolojim çökmek ile fazla gülerek sağlamlaşmak arası gide gele garipleşti. Kariyer.net harici diğer siteler nelerdir? yeniris.com ve secretcv.com var aklıam gelen de başka var mıdır? Bir de nasıl tecil ettiriyoruz ya bu askerliği o konuda da yardım gerek :D edit: (Geçenlerde düşündüm taşındım, 5 ay süren bir BI macerasından sonra anladım ki o iş bana uygun değil. Bir şekilde oyun sektörüne girmek istiyorum. Bu konuda yol gösterebilecek olan varsa çok rep alır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 LinkedIn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bir arkadaş ile yurtdışında gaming technology yüksek lisansı yapma fikrim var bu arada. İki gün önce de 27 yaşına girdim. Parasını geçtim sskerlik sorun olur mu olmaz mı emin değilim bu plan için. Plan en erken Ekim 2015de, gerçi o da arkadaş ben ve kuzeni 3ümüz gidebilmemiz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Aslında Hacettepe'de oyun teknolojileri üzerine bi yüksek lisans programı var, eğer yakın olsun falan dersen ilgilenebilirsin belki http://www.bil-grafik.hacettepe.edu.tr/animasyon.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bu iş bir başka dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Ya abi işin arkaplanında artık şu ülkeden uzaklaşma imkanının verdiği çekicilik de var biraz. Yıllardır gençliğin verdiği iyimserlik ile bütün amacı yurtdışına kapak atmak olanlara mesafeli davranırdım. Burada da mutlaka bir çaresi vardır, yurtdışına gitmek tek çare değil derdim. Şimdi bakıyorum bakıyorum iyiye giden hiçbirşey yok ve çoğunluk da bu gidişatı iyi yorumlayarak mutlu oluyor. Etrafa bakıyorum sadece giderek artan genel bir kabalık ve üstüste binen stres görüyorum gibi geliyor. Sadece politik anlamda değil dediklerim, Umut Sarıkaya'nın "Samimiyet moda olduğundan beri cehalet meşrulaştı" lafı da etkili bu değişen fikirlerimde. O yüzden işler yolunda giderse, en azında iki sene istediğim şey ile ilgilenirken biraz da nefes alayım istiyorum. edit: Hacettepedeki programa ortalamam yetmiyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar