Grego Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ~ tam ekran uygulamalarla çalışabilecek, örneğin oyun oynarken, kelime olarak çeviri yapabilecek bir program duydunuz mu? yada bilmediğiniz kelimelerle nasıl çözüm üretiyorsunuz? not : düzgün bir bilgi almak adına, 5-6 sayfalık geyik ve ukala muhabbetine hazırım. vurunuz efendiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 oyun derken nasıl bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ~ herhangi bir oyun. yani şu anda dishonored bakıyorum, bazı kelimeler için mecbur açıyorum bir online sözlük. witcher da lazım olmuştu. skyrim de. böyle bildiğimiz oyunlar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 benim bildiğim bir cümle ve kelime çevirici var ve herhangi bir oyun ve program içerisinde shortcut ile açılıp kapanabiliyor, ücretli olmasına rağmen çok başarılı ama sana yardım etmeye gelen insanlara ukala dediğin için paylaşmıyorum. sen yardımını iste elbet bilen varsa gelir yazar buraya. geri kalan ve bu konuda sohbet eden insanlara da geyik ve ukala dersen, yardım edecek olan da edeceği varsa etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bende biliyorum tam aradığın gibi bir program ama herkesi aynı kefeye koyup hakaret ettiğin için paylaşmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ~ ukalalığında üst level i olabileceğini düşünemedik elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bendede bir program var ama evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ~ bende de var birşey, yanımda. not : ukalalıkla ilgili bir genelleme yoktur. haters gonna hate, yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ben ukalalık edip telefon kullandığımı veya bilmediğim kelimeyi kağıt denen nembenneye yazdığımı iki ay bekledikten sonra kağıdı attığımı söylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ~ anlayan beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 steam kullandığını varsayarak shift+tab ile steam overlay aç, browserdan istediğin bir web tabanlı sözlüğü kullan, daha kolayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 wordweb kursan olur mu ki, ama ingilizce ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ~ wordweb de tarayıcı kullanmaktan farksız olacak sanırım, şimdilik en pratiği steam de shift+tab gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 en optimali steam overlay+ sözlük. fallout 3'e tiksintimi aşmaya çalışıyorum misal bu aralar, alt tab yapınca sçıyor oyun. sırf o yüzden steam overlay üzerindeki browserdan hallediyorum ıvır zıvır işleri oyun sçızlamasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ~ bu ne be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 stimpak said: en optimali steam overlay+ sözlük. fallout 3'e tiksintimi aşmaya çalışıyorum misal bu aralar, alt tab yapınca sçıyor oyun. sırf o yüzden steam overlay üzerindeki browserdan hallediyorum ıvır zıvır işleri oyun sçızlamasın diye. ~ evet, steam en pratiği. denedim çok yormuyor, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 tablet, telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar