Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 git parasıyla al işte madam var paran adam yeni horoz alır daha az bağıran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 imamizer said: sapanı boşver. japon pazarından falan boncuk atan tabanca al. öttüğü zaman aç camı sık iki tane sitigetlan! diye bağır. bi kaç gün sonra alışır korkudan gelmez. ben eski evimde sokaktaki cocuklara sıkardım. korkmuyorlardı gerçi oyun zannetmeye başlamışlardı. güle güle kaçıyorlardı geri geliyorlardı inadı bağırıyorlardı asdfgh zaaa zamanında bende o çocuklardandım akosfkasof,erik çalar incir çalar kaçardık.Hatta bi gün dayının teki geldi böyle güle güle yaklaştı yanımıza nar ağacına cıkıyoduk tayfaca, şöyle buyurdu dayı ; "olm nar yemeyin nar yiceğğnize bok veriyim bok yiyin daha iyi" dedi ve gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Güncelleme, bugün sabah horozdan eser yoktu. uzaktan bile sesini duymadım. günlerdir bu kadar neşeli uyanmamıştım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Sıkışmış karton cephane ile bahcedeki horozu ses tellerinden vurabilirsen yetenek sizsiniz e katil direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bu muzik ne alaka lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 DoruK said: gelincik bul bi yerden sal bahçeye anasını bellesin doğal çözüm Ahah en iyi çözüm bu herhalde ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Aynı şey bir akrabamın başına gelmişti. Gidip satın almışlardı hayvanları. 2-3 gün sonra başka tavuk getirtmiş adam. Sonra şikayet ettiler belediyeye. Çok ses yapıyorsa şikayet et ama ayıp lan villada oturuyorsun adamların tavuğuyla mı uğraşcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Masticore said: bu muzik ne alaka lan ? adam kendine laf sokmuş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 horozdan o günden beri ses yok hala. ayırca villada oturan adamın her gün horoz vasıtasıyla kafasını emmek ayıp değil ben horozdan şikayet edince mi ayıp. dis society. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 op fag wouldnot kill 0/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ulan ne yumuşak kalpli insanlar var burada ya. Trolleri bile aç bırakmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bide olayın karşı tarafı var asdf http://www.agaclar.net/forum/kanatlilar/20438.htm "arkadaşım eb iyi yöntem horozalrın hiç ötmüyo horozun kakasını yaptıgı deligine zeytinyagı sürüceksin horozda tavuga hava atmak için ötücek aama horoz öterken deligini sıakrak öter ve yag oldugu için kayar ötümünü yapamaz dene istersen" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 DİYO Kİ HOROZU YAKALA KIÇINA DA YAĞ SÜR! TAM DELİĞİNE YANİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 elesso said: bide olayın karşı tarafı var asdf http://www.agaclar.net/forum/kanatlilar/20438.htm "arkadaşım eb iyi yöntem horozalrın hiç ötmüyo horozun kakasını yaptıgı deligine zeytinyagı sürüceksin horozda tavuga hava atmak için ötücek aama horoz öterken deligini sıakrak öter ve yag oldugu için kayar ötümünü yapamaz dene istersen" said: ötüm yapmak diye bişey var mı lan fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 of çok geç kalmışım hatunun hediye ettiği sapan içimdeki karate kamil çıktı ortaya. çok şirin bir ilişkiniz varmış o sana sapan alıyor falan. Karton ile horoza bişi olmaz ayrıca sapan ile o horozu vuramazsın. Karate de sapan kullanılmaz, kamil ise hele bu karateci hiç vuramaz . Sen havalı tüfek al birinden aliminyum mermi ile direk temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar