Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

komşunun horozunu sapanla indirsem..

DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

sapanı boşver. japon pazarından falan boncuk atan tabanca al.
öttüğü zaman aç camı sık iki tane sitigetlan! diye bağır. bi kaç gün sonra alışır korkudan gelmez.

ben eski evimde sokaktaki cocuklara sıkardım. korkmuyorlardı gerçi oyun zannetmeye başlamışlardı. güle güle kaçıyorlardı geri geliyorlardı inadı bağırıyorlardı asdfgh

zaaa zamanında bende o çocuklardandım akosfkasof,erik çalar incir çalar kaçardık.Hatta bi gün dayının teki geldi böyle güle güle yaklaştı yanımıza nar ağacına cıkıyoduk tayfaca, şöyle buyurdu dayı ; "olm nar yemeyin nar yiceğğnize bok veriyim bok yiyin daha iyi" dedi ve gitti
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı şey bir akrabamın başına gelmişti. Gidip satın almışlardı hayvanları. 2-3 gün sonra başka tavuk getirtmiş adam. Sonra şikayet ettiler belediyeye. Çok ses yapıyorsa şikayet et ama ayıp lan villada oturuyorsun adamların tavuğuyla mı uğraşcan
Sosyal ağlarda paylaş

bide olayın karşı tarafı var asdf

http://www.agaclar.net/forum/kanatlilar/20438.htm

"arkadaşım eb iyi yöntem horozalrın hiç ötmüyo horozun kakasını yaptıgı deligine zeytinyagı sürüceksin horozda tavuga hava atmak için ötücek aama horoz öterken deligini sıakrak öter ve yag oldugu için kayar ötümünü yapamaz dene istersen" said:

Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

bide olayın karşı tarafı var asdf

http://www.agaclar.net/forum/kanatlilar/20438.htm

"arkadaşım eb iyi yöntem horozalrın hiç ötmüyo horozun kakasını yaptıgı deligine zeytinyagı sürüceksin horozda tavuga hava atmak için ötücek aama horoz öterken deligini sıakrak öter ve yag oldugu için kayar ötümünü yapamaz dene istersen" said:

ötüm yapmak diye bişey var mı lan fsdf
Sosyal ağlarda paylaş

of çok geç kalmışım

hatunun hediye ettiği sapan
içimdeki karate kamil çıktı ortaya.

çok şirin bir ilişkiniz varmış o sana sapan alıyor falan.

Karton ile horoza bişi olmaz ayrıca sapan ile o horozu vuramazsın. Karate de sapan kullanılmaz, kamil ise hele bu karateci hiç vuramaz . Sen havalı tüfek al birinden aliminyum mermi ile direk temizle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...