Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 balyoz vs'de tape var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 aziz yıldırım'ın vs ceza alıp almaması çok umrumda değil. Fenerbahçe şike yaptı ve küme düşürülemedi, şike yapan adam hala kulübün başında ve kongre onu destekliyor. Büyük rezalet, AKP'nin şu anki durumuyla birebir aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 banka dekontunun açıklama kısmında x maçı için şike parası şeklinde açıklama yazmadığı için hukuka aykırı buluyorsunuz ama mahkemeler milletin vicdanıdır http://i1.ytimg.com/vi/cO_Wpw3oWYI/hqdefault.jpg http://i1.ytimg.com/vi/tHfD_pJIFgU/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 KuddusiMavra said: madcow said: bi de yatar cıkarız ne demek ya? yatman demek "sen suclusun iste bilader" demek. "suclu degilim ama birileri mutlu olsun diye yatarım" diyen masum adam mı olur? Sen sucluysan sampiyonlugu da teslim edicen gerekiyosan kumeye de gidicen. -sen hangi ülkede yaşıyorsun? -ergenekon,balyoz,poyrazköy,askeri casusluk davalarında suçsuz olduğunu neredeyse şu ülkede herkesin bildiği yüzlerce insanın 2,3,4,5,6 senedir hapis yattıklarını biliyor musun? -ne demek senin yatman demek suçlusun işte bilader(birader bu arada)? sürekli duvara konuşuyormuşum gibi hissediyorum. muhtemelen yaygın sabit fikir yüzünden şurada 3 gündür tartıştığım çoğunluğu(belki de hepsi,tek tek bilmiyorum)galatasaraylı tiplerde aynı şeyi benim için düşünüyorlardır. Güzel,anlaşabildiğimiz bir nokta çıktı sonunda.balyozda falan sucsuzluklarının %100 kanıtlanacagı bi suru sey cıkartıldı ortaya. o yuzden yargıda haksızlık oldugunu savunduk burda fenerbahce elle tutulabilecek bir savunma yapamıyor. ya yapamıyor iste okadar dustuki bi yerde gs-strum graz macına falan gonderme yaptılar. ama digeleri de yaptıya gittiler. ben asıl duvara konusuyorum. hangi delil diyen adama ben laf anlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Yavuz hırsız işte ya. İlla ev sahibini bastıracak. Gerçi ev sahibi de hırsız. Herkez hırsız. Başbakan bu hırsızları kurtarmak için dünyanın en yüzsüz adamını bulup getirdi federasyonun başına. Bizde her ay 50 küsür lira veriyoruz dijitürka. Niye ? Paramız hırsızlara gitsin, maç satın alsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 madcow said: said: ibrahim akin ve sekip mosturoglu, polis huzurunda verdikleri ifadeleri reddettiler daha sonra. mahkemede verdikleri kararlar gecerli olacaktir hukukta. bunu da yine sadece fenerbahceli avukatlar soyluyor İbrahim Akın TV'de çıktı söyledi bunu bana baskı yaptı savcı, itiraf edersem bırakıcaklar dedi bende istedikleri gibi ifade verdim dedi. Şekip Mosturoğlu ise ifadesini çekmedi, ifadesinde ben para yollandığını duydum ama bu dedikodu şeklinde idi. (aşağı yukarı). Dedikodu ile hukuk olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 fizban said: 1. evet bu yuzden bagimsiz mahkemeler lazim. 2. evet bu yuzden bagimsiz mahkemeler lazim. 3. adam yalan soyluyor. bagımsızlıkla mahkemeyle alakası yokki kac tane program dinledim kac tane bu konuda tartısma okudum bi tane bagımsız tarafsız kisinin cıkıp da bu boyledir dedigine sahit olamadım. fenerbahcenin avukatları dısında kimseye inandıramadılar su meseleyi bak sen. fizban said: said: 18.11.1992 tarih ve 3842 Sayılı Kanunla şu an yürürlükte bulunmayan Ceza Muhakemeleri Usulü Kanunu`na eklenen 135/a ve 254/II. maddeler ve sonrasında 03.10.2001 tarih ve 4709 Sayılı Kanunun 15. maddesiyle 1982 Anayasası`nın 38. maddesinin altıncı fıkrasına eklenen hüküm gereğince, Türk Ceza Yargılaması Hukuku`nda hukuka aykırılıkları tespit edilen delillere şu veya bu şekilde dayanılabilmesinin ve değerlendirilmeye alınabilmesinin yolu tümüyle kapatılmıştır. Bu düzenlemeleri takip eden 1 Haziran 2005 yürürlük tarihli ve 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu`nun 148., 206/II,a ile 217. maddesinin ikinci fıkra hükümleri de, aynı şekilde hukuka aykırı delillerin ceza yargılamasında hiçbir şekilde kullanılamayacağına ve delil olarak değerlendirilemeyeceğine işaret etmiştir. ilgili adamın acıklaması daha genis oncelikle kendini savunma hakkı bilmemneden bahsetmis bunun gercekligini tartısacak kadar ceza hukuku/ornek dosya okumakla ugrasmayacagım ama adamın soyledikleri mantıklı geldigi gibi olması gereken de gayet o. sen suclu isen bunun delilinin nerden geldiginin konusulması bile komik. fizban said: 4. akp savunmasinda buyuk olcude hakli olabilirdi, ama yakalanmis para var. fiziksel olarak yakalanmis para. para. para. -orda fiziksel olarak para var burda tape var. paralar olmayıp tapeler olsaydı da cıkıp komplo var a inanıcak mıydın? fizban said: 5. uefa ve cas diyor ki, senin mahkemelerin bunlari delil olarak kabul etmis. demek ki bunlar delildir. ben de bunlara dayanarak davami gorurum diyor. zaten uefa'nin gordugu dava bile degil, disiplin sorusturmasi. delil olup olmamasini umursamiyor bile. cas'in gordugu davada ise delil olarak turk mahkemelerinin kararlari ve 'polisin' yazdigi iddianame var. bunu nereden biliyorum? http://www.khas.edu.tr/spor-calismalari-merkezi/6 sertifika muduru emir guney, gelen katilimcilarin agzindan bir kac defa anlatti bunu.HAH cok guzel. e madem boyle bunu aziz'in avukatları bilmiyor mu? niye cas a goturucem de goturucem cas namustur diye geziyor? ozaman siz bu davayı niye cas a goturuyosunuz sonra bi kamyon avukat goturuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Remus said: madcow said: said: ibrahim akin ve sekip mosturoglu, polis huzurunda verdikleri ifadeleri reddettiler daha sonra. mahkemede verdikleri kararlar gecerli olacaktir hukukta. bunu da yine sadece fenerbahceli avukatlar soyluyor İbrahim Akın TV'de çıktı söyledi bunu bana baskı yaptı savcı, itiraf edersem bırakıcaklar dedi bende istedikleri gibi ifade verdim dedi. Şekip Mosturoğlu ise ifadesini çekmedi, ifadesinde ben para yollandığını duydum ama bu dedikodu şeklinde idi. (aşağı yukarı). Dedikodu ile hukuk olmaz.bunlar 5 yasında cocuk mu? itiraf edersen bırakacaklar. cıkıp da "benim itiraf edecek biseyim yok yapmadım bisey" diyemiyo mu yapmadıysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bana sunu soyleyin ben yasak bi alana gizlice girdim birinin birini oldurdugunu gordum fotografladım da. gittim bunu davaya verdim. olduren adam cıkıp da sen yasak alandaydın bu sayılmaz diyebilir mi? Demesi sizce mantıklı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 CthuLhu said: balyoz vs'de tape var mı? Kayıtlar var, belgeler felan var. Bir kısmını kabul ediyorlar, bir kısmı değiştirilmiş olduğunu söylüyorlar (kanıtladılarda ama mahkeme kabul etmedi). Yanlış bilmiyorsam darbe içerikli bir konferans gibi bir şey oluyor ama katılan herkezi alıp hapse atıyorlar. içeriğide idda edilen kadar ağır değilmiş. Detaylarını bilmiyorum 1000'lerce sayfa tutanağı var. Ergenekonda 100 tane fena dava var, hepsi birleşiyor. Başbuğu ve Albay çiği aynı dökümandan alıyorlar içeri. Döküman fotokopi, dökümandaki dosyadaki imza Albay çiçeğin her zaman kullandığı imza değil. Kısaca hazırlanmış döküman. Diğer davalar parkta bulunan silahlar, cumhuriyet gazetesi bombalaması felan.. Bombayı atan dışarı salındı. Nedim şener, Balbay felan yazdıkları haberler darbe isterukçu felan diye içeri alınıyorlar felan.Detaylarını bilmiyorum 1000'lerce sayfa tutanağı var. KCK PKK'ın şehir yapılanması diye bütün BDP örgütünü (çaycı sekreter felan dahil) içeri alıyorlar. Bazı tipler verilebilicek min cezaları çektikleri halde hala içerde. felan...Detaylarını bilmiyorum 1000'lerce sayfa tutanağı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 madcow said: bana sunu soyleyin ben yasak bi alana gizlice girdim birinin birini oldurdugunu gordum fotografladım da. gittim bunu davaya verdim. olduren adam cıkıp da sen yasak alandaydın bu sayılmaz diyebilir mi? Demesi sizce mantıklı mı ya? Polis değilsen sorun yok galiba avukutlar daha iyi bilir. Bence kullanılsınlar tapeleri sorun yok bence. Kanıtlayabiliyorlarsa kanıtlasınlar. İbrahim Akın biraz zeka düzeyi alarak özel gibi, normal karşılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 izin alinmadan yapilan kayitlar sayilmiyor olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 madcow said: Remus said: madcow said: said: ibrahim akin ve sekip mosturoglu, polis huzurunda verdikleri ifadeleri reddettiler daha sonra. mahkemede verdikleri kararlar gecerli olacaktir hukukta. bunu da yine sadece fenerbahceli avukatlar soyluyor İbrahim Akın TV'de çıktı söyledi bunu bana baskı yaptı savcı, itiraf edersem bırakıcaklar dedi bende istedikleri gibi ifade verdim dedi. Şekip Mosturoğlu ise ifadesini çekmedi, ifadesinde ben para yollandığını duydum ama bu dedikodu şeklinde idi. (aşağı yukarı). Dedikodu ile hukuk olmaz.bunlar 5 yasında cocuk mu? itiraf edersen bırakacaklar. cıkıp da "benim itiraf edecek biseyim yok yapmadım bisey" diyemiyo mu yapmadıysa?ibrahim akının hocaya şike günahmı falan diye sorduğu tape yokmu lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Nooldu lan kanıtladınız mı sonunda? Kaç kişiyi ikna ettiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bagimsiz turk yargisina guvenimiz tam, verdigi kararlara sonuna kadar katiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 FENER KÜMEYE sesleri ile yürüyüşte Trabzonlular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Birkaç kanal dışında veren yok. Ntvspor tabii ki salağa yatıyor. Dombili Kiğılı da bizim Şükrü Ergün'den ayarı ince yemiş.Gerçi adam da göstere göstere gel bana laf sok demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 "UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Yargıtay'ın şike kararlarının tercümesini istedi." said: YES SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Ümit Karan vurdu,afedersin top orda götüme çarptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 "Tatar Ramazan" said: Nooldu lan kanıtladınız mı sonunda? Kaç kişiyi ikna ettiniz sdf şu adamın postlarını görünce 21 plaka jeep görmüş gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 HakkiYendi said: "Tatar Ramazan" said: Nooldu lan kanıtladınız mı sonunda? Kaç kişiyi ikna ettiniz sdf şu adamın postlarını görünce 21 plaka jeep görmüş gibi oluyorum kimsin ki sen? banlanıp banlanıp gelen biri mi, yoksa yeni nesil oldboy mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Trabzonspor, Türkiye Süper Lig 2010-2011 şampiyonu olarak kendisinin tescil ve ilan edilmesi için gerekli tüm adımların atılması adına FIFA ve UEFA'ya başvuruda bulundu. Ayrıntılar geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 HakkiYendi said: "Tatar Ramazan" said: Nooldu lan kanıtladınız mı sonunda? Kaç kişiyi ikna ettiniz sdf şu adamın postlarını görünce 21 plaka jeep görmüş gibi oluyorum 21 plaka jeep ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 http://www.plakaservisi.com/plakaresim/21-JIP-02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar