neutrino Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 oldun said: kermit ne kadar veriyorsa daha cok veririm Kardeş iyi alışveriş oldu teşekkür ederim, satayım diye bakıyordum ben de bi süredir elimdeki deckleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 anaaa. benim deckler kaldı millet satmış fln peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 abi şaka mı ciddi mi bilmiom ben de lisede oynuyodum bissürü kart var. para eder mi bilmiom hiç napim foto falan koyayım mı 2-3 kuruş edecekse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ben koydum tam liste ama ipleyen olmadı lkasjdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Beni de asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 1-2 subatta yeni setin prerelease i var pegasus oyuncakta (istanbul/besiktas) gelin oynayin. ayrica elinizdeki kartlari da satin aliyolar (abu buying price tan aliyolar sanirim ama gelip konusup saydirabilirsiniz vs), size single satiyolar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Kart başı bir iki lira derse sittin sene satmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kart başı 2 liradan alsa ben yaldır yaldır satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar