tiLi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bi mucize olsa da yarin is cikmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 "Ben, Taksim meydanında kanat çırpan kelebeğin Kızılay'da yarattığı fırtınayı istiyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 karnım açıktı günlük,kalkıcam yerimden kalkmaya üşeniyodum falan böyle oturup 5 saattir oyun oynamaktan popom terlemiş,kalktım çamaşır değiştirdim ilk maceramı böyle yaşadım,sonra ağır adımlarla mutfağa gittim ve dolabı açtım,biraz patates salatası vardı onu cıkardım 2 hıyar 3-5 çeri domat,biraz suya tuttum bunları günlük,ama su böyle ensenden buz şakası yapan atsan atılmaz satsan satılmaz dostların olurya onların şakası gibi bir soğuk bir soğuk aktı anlatamam,neyse tepsiyi hazırladım,geldim işte atıştırırken dedim patiye bakim öyle işte günlük akfoas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 eve gitsin diye kıza taksi parası verdim yanlış anladı... şimdi gitmicem banane diyor yattı içerde pöff git lan b... de diyemiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ben onu gelirken yapıyorum hacı,yazıyolar işte napıyosan falan,gel bana diyorum hooop taksi parası veririm atla gel hesabı evler uzak olur genelde.öyle işte 300 tane hatun yaptım zamanında şimdi 298 tane kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yan odadan birbirinize mi yazıyonuz lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sanırsam hayatımda ilk kez birilerinin üstüne gaz döküp yakmak istiyorum ya.. abi neden ya neden kangren olmuş kol gibi her çeyrekte neden aynı isnan grubundan bu kadar boş itirazlar gelir ANANIN AMINDAN ÖTÜRÜ İSTİYORUM ONLARI TAMAM MI!! lanet gitsin ya.. emnuniyet anketi yapılır en düşüp puan bu gruptan çıkar, bir şey istersin 20 kere sorarlar sonra da "falanca sırayla bize mail at bizde bürokrasi var derler abi sikttirin gidin artık ya lütfen siktirin gidin amına koyim ben daha iyi yönetirim o tarafı.. kodumun at gözlüklüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 şimdi katın ortasında pantolonu sıyırıp kendimi sikecem.. hem anadolu görsün hem cihangir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ahahahhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Beyaz yakanin isyani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sakin ol sampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 İsyerinde yanimda oturan arkadasim hastaydi kac gundur. Rapor aldi bugun. Ama burnum akmaya basladi. Bana satmamistir isalla. Bu hsonu olmaz ama ya pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 iş hala gelmedi çok iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 selam günlük, aynı sokakta yaşıyoruz, aynı güzergahı kullanarak aynı sokaktaki iş yerlerine gidiyoruz. stalkladım ama ismini cismini bir türlü bulamadım. iş yerini falan biliyorum. birde sadece sabahları denk geliyoruz. böyle kro gibi höö tanışalım mıdan ziyade medenice ortak bir paydada buluşmanın yolunu bulmam lazım. ilk defa tanımadığım birini böylesine merak ediyorum. saygılar günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yağmurlu bir günde şemsiyesi olmaması için dua et sdsajkdksajl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ikisi de çirkin olmayan bi kız bi erkek evde baş başa olurlarsa illa sex olcak bir şey mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kavurma said: selam günlük, aynı sokakta yaşıyoruz, aynı güzergahı kullanarak aynı sokaktaki iş yerlerine gidiyoruz. stalkladım ama ismini cismini bir türlü bulamadım. iş yerini falan biliyorum. birde sadece sabahları denk geliyoruz. böyle kro gibi höö tanışalım mıdan ziyade medenice ortak bir paydada buluşmanın yolunu bulmam lazım. ilk defa tanımadığım birini böylesine merak ediyorum. saygılar günlük. abi gördüğün anda kafa selamı ver, cevap alırsan ertesi gün merhaba dersin. sonrası malum sex zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 tekrar selam günlük, es geçtiğim bir ayrıntı var sanırım ötelemek istediğim için yazmayı unuttum, hatunun sağ elinde yüzük parmağında (tek taş veya alyans değil süs gibi) bir yüzük var. saygılar günlük. @kozalak kafa selamından kasıt sanki daha önce tanıyormuş gibi mi yoksa hergün karşılaştığın birini selamlarmış gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 tiLi said: ikisi de çirkin olmayan bi kız bi erkek evde baş başa olurlarsa illa sex olcak bir şey mi var Ikisi de cirkinse de olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kavurma said: tekrar selam günlük, es geçtiğim bir ayrıntı var sanırım ötelemek istediğim için yazmayı unuttum, hatunun sağ elinde yüzük parmağında (tek taş veya alyans değil süs gibi) bir yüzük var. saygılar günlük. @kozalak kafa selamından kasıt sanki daha önce tanıyormuş gibi mi yoksa hergün karşılaştığın birini selamlarmış gibi mi elini kendi göğsüne pat pat vurmak suretiyle eyvallah de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 copry said: tiLi said: ikisi de çirkin olmayan bi kız bi erkek evde baş başa olurlarsa illa sex olcak bir şey mi var Ikisi de cirkinse de olucak biri çirkin biri güzel olmadığı sürece oluyo gibi o zaman. gönül rahatlığıyla kızları evime çağıramıyorum. sanki evde mumları yakmış çıplak bekliyorum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 tiLi said: ikisi de çirkin olmayan bi kız bi erkek evde baş başa olurlarsa illa sex olcak bir şey mi var tek koşul o değil. bağlı oldukları sevgililer cinsel tercihleri dinsel tercihleri vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kavurma said: tekrar selam günlük, es geçtiğim bir ayrıntı var sanırım ötelemek istediğim için yazmayı unuttum, hatunun sağ elinde yüzük parmağında (tek taş veya alyans değil süs gibi) bir yüzük var. saygılar günlük. @kozalak kafa selamından kasıt sanki daha önce tanıyormuş gibi mi yoksa hergün karşılaştığın birini selamlarmış gibi mi yav gördüğünde hafif bi gülümseyerekten selam ver işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 iş çıkışı kıstırıp üzerine çıkacağım yetti artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 CANIMI YAKACAK KADAR CESARETİ OLANIN, SONUÇLARINA KATLANACAK KADAR GÖTÜ OLMALI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar