Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #9

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

karnım açıktı günlük,kalkıcam yerimden kalkmaya üşeniyodum falan böyle oturup 5 saattir oyun oynamaktan popom terlemiş,kalktım çamaşır değiştirdim ilk maceramı böyle yaşadım,sonra ağır adımlarla mutfağa gittim ve dolabı açtım,biraz patates salatası vardı onu cıkardım 2 hıyar 3-5 çeri domat,biraz suya tuttum bunları günlük,ama su böyle ensenden buz şakası yapan atsan atılmaz satsan satılmaz dostların olurya onların şakası gibi bir soğuk bir soğuk aktı anlatamam,neyse tepsiyi hazırladım,geldim işte atıştırırken dedim patiye bakim öyle işte günlük akfoas
Sosyal ağlarda paylaş

sanırsam hayatımda ilk kez birilerinin üstüne gaz döküp yakmak istiyorum ya.. abi neden ya neden kangren olmuş kol gibi her çeyrekte neden aynı isnan grubundan bu kadar boş itirazlar gelir ANANIN AMINDAN ÖTÜRÜ İSTİYORUM ONLARI TAMAM MI!!

lanet gitsin ya.. emnuniyet anketi yapılır en düşüp puan bu gruptan çıkar, bir şey istersin 20 kere sorarlar sonra da "falanca sırayla bize mail at bizde bürokrasi var derler

abi sikttirin gidin artık ya lütfen siktirin gidin amına koyim ben daha iyi yönetirim o tarafı..

kodumun at gözlüklüleri
Sosyal ağlarda paylaş

selam günlük,

aynı sokakta yaşıyoruz, aynı güzergahı kullanarak aynı sokaktaki iş yerlerine gidiyoruz. stalkladım ama ismini cismini bir türlü bulamadım. iş yerini falan biliyorum. birde sadece sabahları denk geliyoruz.

böyle kro gibi höö tanışalım mıdan ziyade medenice ortak bir paydada buluşmanın yolunu bulmam lazım. ilk defa tanımadığım birini böylesine merak ediyorum.

saygılar günlük.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

selam günlük,

aynı sokakta yaşıyoruz, aynı güzergahı kullanarak aynı sokaktaki iş yerlerine gidiyoruz. stalkladım ama ismini cismini bir türlü bulamadım. iş yerini falan biliyorum. birde sadece sabahları denk geliyoruz.

böyle kro gibi höö tanışalım mıdan ziyade medenice ortak bir paydada buluşmanın yolunu bulmam lazım. ilk defa tanımadığım birini böylesine merak ediyorum.

saygılar günlük.

abi gördüğün anda kafa selamı ver, cevap alırsan ertesi gün merhaba dersin. sonrası malum sex zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar selam günlük,
es geçtiğim bir ayrıntı var sanırım ötelemek istediğim için yazmayı unuttum, hatunun sağ elinde yüzük parmağında (tek taş veya alyans değil süs gibi) bir yüzük var.
saygılar günlük.

@kozalak
kafa selamından kasıt sanki daha önce tanıyormuş gibi mi yoksa hergün karşılaştığın birini selamlarmış gibi mi
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

tekrar selam günlük,
es geçtiğim bir ayrıntı var sanırım ötelemek istediğim için yazmayı unuttum, hatunun sağ elinde yüzük parmağında (tek taş veya alyans değil süs gibi) bir yüzük var.
saygılar günlük.

@kozalak
kafa selamından kasıt sanki daha önce tanıyormuş gibi mi yoksa hergün karşılaştığın birini selamlarmış gibi mi

elini kendi göğsüne pat pat vurmak suretiyle eyvallah de
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

tiLi said:

ikisi de çirkin olmayan bi kız bi erkek evde baş başa olurlarsa illa sex olcak bir şey mi var

Ikisi de cirkinse de olucak

biri çirkin biri güzel olmadığı sürece oluyo gibi o zaman. gönül rahatlığıyla kızları evime çağıramıyorum. sanki evde mumları yakmış çıplak bekliyorum gibi
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

tekrar selam günlük,
saygılar günlük.

@kozalak

yav gördüğünde hafif bi gülümseyerekten selam ver işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...