Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 NolaxThensbane said: o değilde benim içim çürümüş baya baya hiçbirşeyden zevk almıyorum heyecanlanmıyorum anne ben emo oldum aşık ol geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Saat 23:00-07:00 vardiyamın ilk günü 1 saat sonra sona eriyor , uykunun hayatımda ki yerini daha iyi öğrendim bugün. Bu saatte çalışan adamdan nasıl bir verim bekleniyor bilmiyorum ama bence çok beklemesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kardes sen de ya isi birak, ya sikayet etmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Keşke biraz sonra uyansaymışım dedim, güzeldi sadece. Keşke hep görebilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Lan bi abiyi iyilestirdik digeri bozuldu bu sefer. Hipertansiyon cikti herifte. Anneme babama dava acicam valla, makzemeden calmislar cocuk yapsrken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Acil şifa sigılım anne baba hep curuk carik dna vermisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 aquila said: kardes sen de ya isi birak, ya sikayet etmeyi. Ben işimi seviyorum kanka , hedef işin beni sevmesi :D Çok verim beklemesinler demiştim sadece , yoksa iş çok kral iş. gece gece çalışıyoruz , bişiler ters giderse saate verin uykusuzluğa verin öyle hemen vay hata yapmış diye kovmayın beklentisi içerisinde yazmıştım onu. Son yeni elemanlar geldiğinden beri bulutların üzerinde çalışıyorum ben sevinçten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 oh yarın genel merkezden 2 GMY ve 1 direktör geliyor toplantıya. hayırlısı diyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 umarım tahminlerim doğrudur günlük. bugün en çok isteyeceğim şey bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Çok kötü hastalanıyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 üst sınıfların aa düşürürsünüz bak alın bu hocanın dediği dersi alan 20 kişiden sadece 4'ümüz geçmiş. hoca takmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kozalak said: umarım tahminlerim doğrudur günlük. bugün en çok isteyeceğim şey bu sanırım. AHAHAHHA bu kadar çabuk doğru çıkacağını tahmin etmiyordum. ^_______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 basgan resmen laf istiyor yau giderayak vericem ayari da neyse buyukluk bende kalsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Uyandığımdan beri yüzümü kaç kere yıkadığımı saymadım. Neden bu kadar doğru olmak zorunda peki, neden her şey bu kadar gerçek. Yaşanmıyor resmen bu üzüntüyle. Biliyorum, yıllardır çok aptalca davrandım. özür dilerim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 noldu la nazca az daha aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Dworgian said: NolaxThensbane said: o değilde benim içim çürümüş baya baya hiçbirşeyden zevk almıyorum heyecanlanmıyorum anne ben emo oldum aşık ol geçer olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 olsun abi. içinde kelebekler fln uçsun hayat gelsin. bitince nasılsa yine çürüyecek içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 lan biz oldukta noluyo tamam kelebekler iyi de midede de kasılmalar yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bak bu hala burada ya. evladım ne oldu senin "ya benim ol ya da çık git" söylevin. yemedi değil mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sabrediyorum daha o aşamaya gelmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 aferin sabredince oluyor bu işler zaten. likör gibi şarap gibi yıllansın ki değerlensin. töbe töbe. yazık abi cidden öyle çok saçma zamanlar geçirdim insanlar geçirmesin istiyorum. yapmayın kendinize yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kolay bulunmuyor aşık olacagin biri diye dusunuyorum o yuzden katlanıyoruz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 meeeeh gereksiz şeyler bunlar iyice koyverdim o değilde çok fena hasta oldum hiç gidesim yok işe yatıp dizi izlemek istiyorum bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 madem öyle, beklemenin sonucu olumlu olursa içelim fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 içeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar