Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #9

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

ha bide bugün 30-35 yaşlarında bi turistin fotoğraflarını çektim. konuşmasından fransız gibiydi. yada ben öyle umdun. 3 te 1 kuralını gösterdi çektirmeden önce. sonra açıldı uzaklaştı sahilde, arada bi kameraya baktı yere çömeldi, saçlarını topladı ensesinin yanına. 10 tane felan poz çektim. keşke mailimi verip banada gönder deseydim. ne güzel aşk yaşardım
Sosyal ağlarda paylaş

bıktım okuldaki mallardan ya, bana artık proje dersiyle gelmesinler ya, tek yapıcam ben ya. gerçekten insan bu kadar mal , yönetilmeye muhtaç olamaz ya.
google docs kullan dıyorsun, docstaki şeyi kopyalıyor, worde yapıştırıyor, değiştirmeleri yapıp herkese word halinde mail atıyor. :X

docsa tercih ettikleri şey ise şu; 5 kişinin toplanıp 1 bilgisayara bakması, önce kağıda yazıp, sonra bilgisayara geçirmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

bıktım okuldaki mallardan ya, bana artık proje dersiyle gelmesinler ya, tek yapıcam ben ya. gerçekten insan bu kadar mal , yönetilmeye muhtaç olamaz ya.

Of şuna +1 diyeceğim ama yetmeyecek yani (yetmez ama evet gibi oldu). Hele sen saatlerini, günlerini veriyorken gruptakilerden bir tanesi projeyi sallamıyor ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...