NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Göbeği eritecem diye niyet ettim bugun öğle yemeginde italyan günü yapmışlar gömdüm ne varsa hala kıpırdıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 ha bide bugün 30-35 yaşlarında bi turistin fotoğraflarını çektim. konuşmasından fransız gibiydi. yada ben öyle umdun. 3 te 1 kuralını gösterdi çektirmeden önce. sonra açıldı uzaklaştı sahilde, arada bi kameraya baktı yere çömeldi, saçlarını topladı ensesinin yanına. 10 tane felan poz çektim. keşke mailimi verip banada gönder deseydim. ne güzel aşk yaşardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 3te1 kuralı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 fotoda yukardan aşşağı deniz 1 ölçüyse kara 2 ölçü olacak. önce boş çekti onu gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bide bulurmuşuz birbirimizi internetten felan. ay ne güzel olur kız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 öyle kural mı varmış lan öğrendiğim iyi oldu karıya kıza artislik yaparım bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 3ün 1i kuralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 benim anlattığım dışında şuda 3 te 1 kuralına giriyo işte http://fotografabaslangic.wordpress.com/baslangic-dersleri/fotografta-kompozisyon-kurallari/13-kurali-nedir/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 neyse ya aşk böyle değil midir hep zaten. nolaxın dediği gibi 3 ün 1 ini alınca aşk oluyo negzel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 bıktım okuldaki mallardan ya, bana artık proje dersiyle gelmesinler ya, tek yapıcam ben ya. gerçekten insan bu kadar mal , yönetilmeye muhtaç olamaz ya. google docs kullan dıyorsun, docstaki şeyi kopyalıyor, worde yapıştırıyor, değiştirmeleri yapıp herkese word halinde mail atıyor. :X docsa tercih ettikleri şey ise şu; 5 kişinin toplanıp 1 bilgisayara bakması, önce kağıda yazıp, sonra bilgisayara geçirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Bir arkadaşı daha everdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Bugün babamı sergiye götürdüm, adamın gözleri doldu sevindi, mutluluktan mı daha çok yoksa özlemiş ondan mı öyle oldu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Araya daha ne kadar mesafe girmesi gerekli peki unutabilmek için. Bir şiirle kapatayım hiç değilse, mesaj bomboş gözükmesin. Son otobüsle dönerim sana, Aç kollarını lütfen bana, Yokuşların kimden yana, Sana geliyorum Koşuyolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 bir gün de böyle şaka gibi bi dünyaya uyanmasam ne güzel olur he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mevlütle sonuçlanan bi haftasonu olucağını hiç tahmin etmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 sol kulagimda birseyler olii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Esh said: imamizer said: dövme yaptırıcam. ben de yaptırcam bi ara, ama önce dövmeyi bulmak lazım ben de yaptırıcam bir ara, ama önce fiziği düzeltmek lazım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 AtlaraFisildayan said: bıktım okuldaki mallardan ya, bana artık proje dersiyle gelmesinler ya, tek yapıcam ben ya. gerçekten insan bu kadar mal , yönetilmeye muhtaç olamaz ya. Of şuna +1 diyeceğim ama yetmeyecek yani (yetmez ama evet gibi oldu). Hele sen saatlerini, günlerini veriyorken gruptakilerden bir tanesi projeyi sallamıyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Olm yazın sözleniyorum ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 oğlum askere gitmeden iş aramayın lan=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Abi askere 30 yıl sonra falan gidicem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 sana kim kiz veriyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Kız verilmez alınır olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 hay mk sende mi sigıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Bugün çoğu kızın değersiz oldugunu çözdüm, yani değer vermiyeceksin sadece gönül eğlendireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar